Глобальні оголошення!

А що модно весняно-літнього сезону???

Модератор: Yummy mummy

Re: А що модно в весняно-літньому сезоні???

Повідомлення гра з вогнем » 18 лютого 2011, 01:45

на мій погляд поперечні лінії стрункості мало кому додають. я не сперечаюся. що драпіровками можна щось призовати, а щось показати, але загалом - буде повнити. не для всіх це критично :)
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Перлинка » 18 лютого 2011, 22:54

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення mavpusya » 18 лютого 2011, 23:02

Перлинка Дякую, Перлинко, гарний сайт! Додаю в улюблені...

а ось мій модній
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Русік » 19 лютого 2011, 11:43

Ну дівчата, погодьтесь, що між модними колекціями та навіть "усередненими" тенденціями і нашим життям - практично прірва!

Завезуть турки джинси в квіточку - і будемо всі ходити в квіточку! Відшиє фабрика в Китаї туніки на одне плече - і ось вже півміста в таких!

Ті, хто був за кордоном, підтвердять, що люди там одягаються абсолютно по-інакшому.

А ну, хто часто тусить по Європам - розповідайте!
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення Перлинка » 19 лютого 2011, 12:35

Я часто не тушу по Європам,але вже років з десять в турецьке не вдягаюсь.
В Європі,думаю,за модою слідкують лиш дуже багаті ,ті хто в реалі може купувати собі речі з нових дизайнерських колекцій,кого зобовязує положення,робота,посада.Але в будні всеодно вдягаються ,щоб було зручно та комфортно-джинси.Ну і звісно ж молодь(яка носить демократичні марки),але в них всеодно завжди своя мода.Може я відвідувала не ті місця,але навіть в Парижі майже не бачила гарно чи просто цікаво вдягнутих людей.

Коли я,власне ,слідкувала за модою ,то купувала щомісяця глянцеві журнали "Vogue","Harper's Bazaar","ELLE",фоторепортажі (не памятаю як називались)з українських FASHION WEEK.
Ясно ,що фін .можливості купувати такі речі не було і нема,бо то тре бути мільйонером.Але ж є секонд,стоки,де завжди можна знайти щось подібне з минулих колекцій,копіювати один в один в мене на меті ніколи не було,зате з допомогою тих журналів включалась фантазія,сміливість,якась чуйка на ті речі які мені потрібні .
Тільки ,найулюбленіші речі всеодно купувались у бутиках(це,звісно, громко сказано бо які в нашій провінції бутики :lol: )те що в нас вважається бутиком в Європі чи навіть Києві ширпотреб.
Я маю на увазі такі бренди як mango,promod,Miss Sixty,Benetton,SISLEY,Mexx,GAP.І так як ні в стоці ні в секонді мені майже ніколи не вдавалось купити ні клоьвих окулярів ні взуття ні сумки ні джинсів,то доводилось купувати у вищеперерахованих магзинах.
Ну і ще раніше турки і китайці не поспівли так за модою як тепер,тобто вийшов свіжий журнал,в якому пише що хіт сезону взуття з вузьким носком ,чи наприклад завужені джинси ,і я готова була багато відвалити за таку річ,як тільки вона зявлялась в дорогому магазині.
Коли всі починали носити подібне взуття чи джинси,купуючи на базарі для мене ті речі ставали вже неактуальними.
"Мода шокирует когда она приходит и уходит"Мені подобалось шокувати у першому випадку.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення мешканка » 19 лютого 2011, 14:36

Я взагалі дуже сильно люблю тунічки, особливо зібрані під грудьми і вільного пошиття до низу в поєднанні з лосінами. Маю маленький бюст і дещо широка в грудній клітці-то мені обтягуючі речі не йдуть.
Зображення
Зображення

Люблю сарафани довгі і нижче коліна. Коротенькі давно не ношу.
Зображення
Зображення
| +

Дуже люблю вільного пошиття спідниці, довгі, аж до п"ят і до середини голені.
| +

Не ношу практично зовсім взуття на шпильці чи на платформі. Зато обожнюю лодочки.
Не дуже слідкую за модою-вдягаю те, що подобається, те, в чому почуваюсь добре і це може бути річ із секонду чи з нашого базару чи з бутіку. Головне. щоб мені було зручно і комфортно.
Хочу на літо придбати ЕМАМІ, якщо фігура буде позволяти.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення mavpusya » 19 лютого 2011, 15:21

а я от думаю, як дитину в слінгу носити на каблуках :D
жартую, звичайно, але на справді в мене може із всього взуття назбирається дві пари не на шпильці........
шукаю взуття на пласкій підошві на весну і нічого не подобається :gore:

на рахунок моди, то ношу у більшості класичні речі
багато одягу маю пошитого на замовлення із натуральних тканин. мені часто свекруха і мама дарують різні натуральні цікаві відрізи, а я вже придумую, що то має бути...

турків теж люблю і китайців, якщо часом щось гарне втрафлять зробити :hhh:
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Русік » 19 лютого 2011, 15:46

Перлинка написав: бренди як mango,promod,Miss Sixty,Benetton,SISLEY,Mexx,GAP.

На жаль, далеко не всі з нас можуть дозволити собі навіть такі демократичні бренди - тому що демокритичні вони тільки по європейських мірках, а не по українських.
І як не крути, а 90% з нас все одно будуть купляти те, що нам запропонує Китай, або у кращому випадку Турція чи оживаючі українські фабрики (з фактичним місцезнаходженням в одеських підвалах)...
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення Перлинка » 19 лютого 2011, 16:18

Русік написав:
Перлинка написав: бренди як mango,promod,Miss Sixty,Benetton,SISLEY,Mexx,GAP.

На жаль, далеко не всі з нас можуть дозволити собі навіть такі демократичні бренди - тому що демокритичні вони тільки по європейських мірках, а не по українських.
І як не крути, а 90% з нас все одно будуть купляти те, що нам запропонує Китай, або у кращому випадку Турція чи оживаючі українські фабрики (з фактичним місцезнаходженням в одеських підвалах)...

Згідна,я й писала,що в нас то вважається дорогими брендами,але тоді вже краще секонд чи сток.

Може в мене яке упередження,тільки турцію і китай(виготовлені для нас ,а не під замовлення європейських брендів) мені купувати страшно,вони також коштують не дешево,але немає жодної гарантії як будуть носитись.А викидати гроші на вітер я дуже не люблю.
Я не наполягаю що демократичні марки також супер -пупер якісні,бо всяке бувало,але таки шанс більший,а тим більше як воно куплене на секонді за копійки,то взагалі не шкода.
От ,наприклад,випадково не знаю засліпило мене чи що,висипала з пакета речі які відклала на ручне прання в пральну машину,і вирішила попрати в такому режимі,а не реально руками,так от в тому пакеті була італійська кофта не дешевої італійської фірми STEFANEL,куплена в стоці,але ціна її на бірці була 100 євро. Якби я за неї стільки заплатила,то певно би сильно розстроїлась,бо в машинці ,навіть в такому режимі вона зіпсувалась,а так просто неприємно.
Ну і ще я в 90 % можу відрізнити фірмову річ від базарної навіть якось інтуїїітивно,значить ,щось в тому є ,чимось вони таки відрізняються.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення krapk@ » 19 лютого 2011, 18:24

а мені краще наше але нове ніж гумка європейська. Зараз багато тих фабрик понавідкривали (може і підвальних), але я точно знаю, що ніяку коросту не підчеплю.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Гардероб

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей