Tajga Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Я останні рази ось тут брала ниточки. Осінню із доставкою ціна була нижча, ніж у нас на базарі. Порівняйте собі, не знаю, як зараз. Якщо якоїсь пряжі немає, натискайте повідомити мене. Я так розумію власник за тим слідкує і підкуповує те, на що є попит. За тиждень мені приходило повідомлення про наявність...
На нитках пише гачок 4. Але мені було незручно після нього набирати петлі на лінійку, тому взяла 5 і досить вільно обхоплювала брумстікові петлі. Лінійка та ж, що й у Вас(що на фото)! :) (Але в мене 4-ка якась каліберна, може вам буде і 4-кою нормальною добре)
TanenRom Той проміжок над першими двома рядами в"язаний спицями, бо я хочу комбінувати спиці і гачок та лінійку виходить :hhh:
А сам брумстік верхній, це лише гачок та лінійка.
От думаю зараз як комбінувати. Хочу, щоб гарно тягнувся і був м"якеньким, бо шарфи гачкові не дуже люблю. Вони часом "дубові" виходять. :D
Хочеться сказати про джинс. Дуже мені сподобались ті ниточки. Гарно лягають під узори спиць. Не видно недоліків в"язки. І гарно чіпляє гачок, легко в"язати. Правда то таки котон, він не такий еластичний, як шерсть. Після носки виріб розтягується, після прання знову стає, як має бути. Планую малій в"язати із нього.