Глобальні оголошення!

Чи є щось гідне серед українських онлайн-журналів сьогодні?

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Чи є щось гідне серед українських онлайн-журналів сьогодні?

Повідомлення lexatiw » 02 серпня 2025, 18:53

Доброго дня, друзі. Звертаюсь із, здавалося б, простим, але актуальним питанням. Шукаю якісний онлайн-журнал, який би висвітлював актуальні події у світі, мав розділ про новітні технології, цікаві матеріали для обох статей — тобто щоб був універсальним, але не поверховим. Хочеться читати щось сучасне, з якісною подачею та без зайвої реклами. Можливо, хтось натрапляв на ресурси такого типу й може порекомендувати щось справді корисне? Дякую за кожну відповідь!
lexatiw Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Чи є щось гідне серед українських онлайн-журналів сьогод

Повідомлення Yaiti » 02 серпня 2025, 18:58

Мені завжди було цікаво бути в курсі всього нового – від нових моделей смартфонів до трендів у повсякденному житті. Але чесно – читати купу сайтів не зручно, а більшість з них подають суху або переписану інформацію. Аж поки я не знайшов Life Plus https://life-plus.center/ це не просто черговий онлайн-журнал – це місце, де зібрані дійсно корисні поради, цікаві факти, новини з різних сфер життя. І все це – в одному форматі, зручно й зрозуміло. Мене вразив розділ про техніку – без зайвих термінів, зате чітко й по суті. Ще й оновлюється часто, що приємно. Відтепер я щоранку починаю з Life Plus – і вам раджу. Це як свіже повітря в інформаційному шумі.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Re: Чи є щось гідне серед українських онлайн-журналів сьогод

Повідомлення xtremeshammy » 08 жовтня 2025, 19:11

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн