Глобальні оголошення!

Стоматологія на Драгоманова

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Стоматологія на Драгоманова

Повідомлення Анна123 » 26 липня 2025, 15:24

Шукаю стоматологію на Драгоманова для лікування зубів та профілактичних процедур. Які клініки там є і що вони можуть запропонувати? Чи можна там зробити імплантацію зубів або встановлення пломб? Який рівень обслуговування?
Анна123 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Стоматологія на Драгоманова

Повідомлення Pavloo » 26 липня 2025, 15:25

Я звертався до стоматології на Драгоманова кілька разів. Загалом, їхні послуги нормальні: мені ставили пломби і робили профілактичні процедури. Обслуговування було хороше, але з імплантацією я б радив звертатися до більш спеціалізованих клінік. З оснащенням у них все в порядку, але все ж відчувається, що це клініка середнього рівня.
Pavloo Офлайн

Почуваюся, як вдома

Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Анна123 » 26 липня 2025, 15:25

Мій досвід з лікуванням на Драгоманова був непоганий. Лікування карієсу і чистка зубів були виконані добре, лікар уважно ставився до кожної процедури. Але для складних операцій, таких як імплантація зубів, я б порекомендував звертатися в іншу клініку, де є більш спеціалізовані фахівці.
Анна123 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Yaiti » 26 липня 2025, 15:27

Анна123 написав:Мій досвід з лікуванням на Драгоманова був непоганий. Лікування карієсу і чистка зубів були виконані добре, лікар уважно ставився до кожної процедури. Але для складних операцій, таких як імплантація зубів, я б порекомендував звертатися в іншу клініку, де є більш спеціалізовані фахівці.

Якщо ви плануєте не тільки лікування зубів, а й серйозніші процедури, такі як імплантація або протезування, з власного досвіду раджу звернутися в стоматологію на Драгоманова клініка Смайл тут надають всі види терапевтичних послуг, включаючи імплантацію зубів.
Я сам звертався до них за консультацією, і вони провели процедуру імплантації на високому рівні. Вони використовують сучасне обладнання і завжди враховують індивідуальні потреби пацієнта. Також вони займаються лікуванням карієсу, чищенням зубного каменю та відбілюванням зубів.
Зображення
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повернутись до Карапузи (до 3 років)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість