Глобальні оголошення!

Де можна купити гарну чоловічу вишиванку?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Де можна купити гарну чоловічу вишиванку?

Повідомлення Pavloo » 21 липня 2025, 09:34

Привіт! Підкажіть, будь ласка, де можна купити гарну чоловічу вишиванку? Хочу придбати щось якісне, але не знаю, на що звернути увагу при виборі. Де купуєте такі речі ви, пишіть в коментарях?
Pavloo Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Re: Де можна купити гарну чоловічу вишиванку?

Повідомлення Анна123 » 21 липня 2025, 09:35

Я колись шукав вишиванку для себе, але був розчарований якістю в деяких магазинах. Продавці часто переконують, що їх продукція найкраща, а потім виявляється, що тканина не така, як я очікував, або шви не дуже рівні. Читав відгуки про інтернет-магазини, але вони теж дуже різні: одні хвалять, а інші - знову ж таки не задоволені. Але для мене важливо, щоб вишиванка була зручна і не розпадалася після кількох прань.
Анна123 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Pavloo » 21 липня 2025, 09:35

Я також шукав вишиванку на свята, але було важко знайти дійсно гарну, без накиду в ціні. Спочатку замовляв в одному магазині, що здавався дуже популярним, але йому не вдалося виконати моє замовлення вчасно. Потім прочитав, що варто звертатися до тих, хто спеціалізується лише на вишиванках, бо там більше шансів отримати дійсно українське виробництво з хорошою якістю. Зустрічав в інтернеті багато сайтів, але все-таки вибір був непростий.
Pavloo Офлайн

Почуваюся, як вдома

Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Yaiti » 21 липня 2025, 09:36

Pavloo написав:Я також шукав вишиванку на свята, але було важко знайти дійсно гарну, без накиду в ціні. Спочатку замовляв в одному магазині, що здавався дуже популярним, але йому не вдалося виконати моє замовлення вчасно. Потім прочитав, що варто звертатися до тих, хто спеціалізується лише на вишиванках, бо там більше шансів отримати дійсно українське виробництво з хорошою якістю. Зустрічав в інтернеті багато сайтів, але все-таки вибір був непростий.

Рекомендую звернутися до інтернет-магазину Етнохата. Я купував вишиванку саме там і дуже задоволений. Вони пропонують великий асортимент чоловічих вишиванок https://etnoxata.com.ua/vyshyvanky-vysh ... yvanky-71/ різних моделей, що дає можливість знайти щось під свої вподобання.
Якість дуже хороша, матеріали відчуваються надійно, а вишивка чітка і стильна. Вони мають дуже прозорі ціни, продають за цінами виробника, що також важливо, якщо хочеш уникнути переплат. Ще дуже приємно, що магазин підтримує українських виробників і створює контент про нашу культуру, що додає додаткової цінності. Термін виконання замовлення був швидким, а обслуговування — на висоті. Якщо виникли питання, вони швидко на них відповідають, і завжди готові допомогти!

Зображення
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повідомлення millermark » 23 липня 2025, 00:26

А які ще є варіанти? Хочу щось сучасне, зручно посаджене, з натуральної тканини і щоб був хороший вибір розмірів і фасонів.
millermark Офлайн

Добре орієнтуюся

Діти: Алек

Повідомлення kravecaleksandr » 23 липня 2025, 01:12

Можу порадити інтернет-магазин vishivano4ka.com.ua, де сам нещодавно замовляв. У них дійсно широкий вибір, а серед асортименту є сучасні моделі, що поєднують комфорт і традиції. Чоловічі вишиванки представлені як у класичному стилі, так і в оновленому дизайні — з лляної тканини, з машинною або ручною вишивкою. Я придбав вишиванку з довгим рукавом білого кольору, модель 3176-4, з бордово-чорним геометричним візерунком. Тканина м’яка, добре носиться, приємна до тіла. Доставили за два дні, якість дійсно виправдала очікування. Рекомендую подивитися — магазин перевірений і має відмінне обслуговування.
kravecaleksandr Офлайн

Добре орієнтуюся

Діти: Анна

Повернутись до Карапузи (до 3 років)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей