Глобальні оголошення!

Под-системи vaporesso

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Под-системи vaporesso

Повідомлення retro48 » 21 травня 2025, 21:55

Останнім часом все частіше чую про под-системи від Vaporesso, зокрема про серію Xros. Планую замінити свій старий пристрій, тому хочу почути реальні відгуки. Чи справді вони варті уваги, як про це пишуть у рекламах? Цікавить якість затяжки, зручність у використанні, автономність акумулятора, а також наскільки довго служать картриджі. Хтось має досвід використання?
retro48 Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: дівчинка

Re: Под-системи vaporesso

Повідомлення Yaiti » 21 травня 2025, 22:00

Вітаю! Я вже понад два місяці користуюсь Vaporesso Xros 3, і мушу сказати, що пристрій досить непоганий. Заряду акумулятора вистачає на день активного використання, що мене дуже тішить. Затяжка плавна, можна обирати між вільною та тугою, регулюючи повітря. Картриджі служать довше, ніж у деяких інших моделей, але, звісно, все залежить від рідини, яку використовуєш.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повідомлення Анна123 » 21 травня 2025, 22:11

Vaporesso має свої нюанси. Наприклад, при надто рідкій рідині буває, що картриджі починають підтекати. Це не критично, але неприємно. Звісно, якщо використовувати якісну рідину та не "перегрівати" койли, то проблем мінімум. У цілому поди справляються з задачами, особливо для тих, хто шукає щось просте й надійне без зайвих налаштувань.
Анна123 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Олег Н. » 21 травня 2025, 22:17

retro48 написав:Останнім часом все частіше чую про под-системи від Vaporesso, зокрема про серію Xros. Планую замінити свій старий пристрій, тому хочу почути реальні відгуки. Чи справді вони варті уваги, як про це пишуть у рекламах? Цікавить якість затяжки, зручність у використанні, автономність акумулятора, а також наскільки довго служать картриджі. Хтось має досвід використання?

Особисто я користуюсь моделлю Vaporesso Xros 5 вже третій тиждень і можу підтвердити, що пристрій працює відмінно: чудова передача смаку, приємна на дотик поверхня, хороша автономність, яка дозволяє не турбуватись про заряд протягом дня. Також мені подобається, що він має магнітну фіксацію картриджів — нічого не хитається. До речі, у вейп шоп магазині Bambuk можна подивитись Vaporesso Xros 5 https://bambuk.org/vaporesso-xros-5/ , там є декілька кольорів на вибір, плюс консультанти можуть підказати, які саме картриджі краще підійдуть під ваш стиль паріння. Це зручно, якщо не хочеться замовляти наосліп. Ще один плюс — у комплекті часто йдуть два картриджі з різним опором, тож можна відразу зрозуміти, який підходить краще. Загалом для новачків користувачів Xros 5 — дуже вдала модель.
Зображення
Олег Н. Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення xtremeshammy » 06 липня 2025, 18:25

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повернутись до Суцільні балачки