Глобальні оголошення!

Улюблена забавка вашої дитини

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Улюблена забавка вашої дитини

Повідомлення mala-karta » 04 лютого 2011, 03:16

а в нас по старому - палочки поза конкуренцією.

Сьогодні ними шарики ганяв по хаті.

А ще любить з кубиків ворота робити, щоб машинки проїжджали. Ромка каже "Бі-бі!" (типу машинка перед воротами сигналить).
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення taranjka » 04 лютого 2011, 15:50

в нас розумне цуценя є, миколай приніс, але шось дітьо ним взагалі не бавиться :gore: :gore: правда цуценя нам життя подовжує (муж любить вночі випадково наступити на нього і воно то просить його обняти, то признаєцця в любові.... і то на всю хатку :zybu: :zybu: :zybu: )
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення lore1ei » 06 лютого 2011, 17:05

Купили ми вчора Розумне цуценя. Я дуже задоволена.Оскільки моя дитина любитель м'ягких іграшок, то нам така іграшка дуже підійшла.
Мала постійно ганяє з тим песиком, нажимає щоб він грав і співав, і мене радує що коли він впаде, то дитячі ноги будуть цілі.
А то були у нас випадки, коли граючі іграшки падали на ноги, і бувало що на голову, коли мала лежала.
Коли лягає спати, то песика виключаємо, то вона з ним засинає, і ше з своїм любимим зайчиком. Але бачу зараз песик не в конкуренції.
Дуже мені подобається, коли він каже "Обійми мене" :)
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Liljondr » 06 лютого 2011, 21:47

lore1ei написав:Дівчата, хочу малій купити Розумне цуценя Фішер-прайс.
От таке http://www.fisher-price.com.ua/catalog-a3228.html
Вона дуже любить м'які іграшки, та ще й балакуючі!
В когось є?І як діткам?

ми купили донечці на рочок. Іграшка не є з самих улюблених (в нас мабуть таких і не має) але граємося нею до сих пір (нам вже три). Спершу натискати навчилася сама - радості було.... Під музику танцювали. Кольори закріпили. А зараз віршики вчимо.
Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його.
(Пр.14:1)
Кожна праця приносить достаток, але праця уст в недостаток веде.
(Пр.14:23)
Liljondr Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1557 раз.
Подякували: 1300 раз.
Діти: Дівчинка Росаночка і синочок Якимчик

Повідомлення мешканка » 10 лютого 2011, 16:52

Подарувала нам Оксанка таку чудо забавку, що моя дитина від неї не відходить... :o :o :o
Отакого стилю: тут То просто супер -забавка! надякуватись Оксанці не можу... там ще такий будиночок збоку прикріплюється і від батарейок крутиться і грає музика і, якщо правильно ті коліщатка скласти-то вони всі крутяться разом... :dance: :dance: :dance: Короче, дуже-дуже дякую!
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Вілена » 11 лютого 2011, 01:30

А в мене малятко з 3-х місяців дуже на іграшки покричати любить. Найперша- то каруселька на ліжечко. Як тільки навчилися пальчиками хапати так й сваритися почали. Схопить, до рота притисне, послинить, потім дуже грізно дивиться і кричить на іграшки з усіх сильонок. :lol: Воно і смішно і дивно. Але за 5 хвилин такого спілкувння істерика починалась. Кума подарувала канпуловську книжечку для ванни-ціни нема. Облизувати-будь-ласка, до рота запхати-запросто, да й пальчики краще розвиватись почали, бо вона м`якенька й хапати дуже зручно, не мудруючи, як то долоньку розгорнути потрібно, щоб пальчики міцно ухопилися. :o
Вілена Офлайн

Повідомлення Радмила » 16 лютого 2011, 01:15

В меньшої зараз самий улюблений пласмасовий зайчик. яким ще я гралась. І напівстерті очки їй не заважають ми без зайки нікуда. А ще пласмасовий олімпійський мішка. Все успішно із запасничків бабусі витягнуто. :)
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Перлинка » 16 лютого 2011, 17:52

мешканка написав:Подарувала нам Оксанка таку чудо забавку, що моя дитина від неї не відходить... :o :o :o
Отакого стилю: тут То просто супер -забавка! надякуватись Оксанці не можу... там ще такий будиночок збоку прикріплюється і від батарейок крутиться і грає музика і, якщо правильно ті коліщатка скласти-то вони всі крутяться разом... :dance: :dance: :dance: Короче, дуже-дуже дякую!

Ой,я таке також колись хотіла купити,потім шось забула,мої діти дуже люблять різні конструктори ,Іруся ,дякую,що нагадала :roses:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Oksana » 16 лютого 2011, 18:10

мешканка написав:Подарувала нам Оксанка таку чудо забавку, що моя дитина від неї не відходить... :o :o :o

а я тільки побачила це повідомлення :oops: дуже-дуже тішусь з того що вам сподобалось!!! :oops:
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Vika » 25 лютого 2011, 19:18

а той конструктор з якого віку можна дитині тицьнути ? Бо бачу що в мого хист прокидається щось до чогось чіпляти . Планували звичайний купити , а тут якраз на цей натрапила .
Vika Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Іграшки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість