Глобальні оголошення!

Красива спальня

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Красива спальня

Повідомлення Миледи » 12 червня 2025, 18:00

Де ви купували ліжко? Як придумати дизайн спальні? Купили будинок, зараз хочемо робити ремонт, ідей майде немає як і що робити, можливо ви порадите? :=):
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Re: Красива спальня

Повідомлення Navsegda » 26 червня 2025, 16:37

Миледи написав:Де ви купували ліжко? Як придумати дизайн спальні? Купили будинок, зараз хочемо робити ремонт, ідей майде немає як і що робити, можливо ви порадите? :=):

Ми теж, коли тільки заселились у свій дім, довго не могли вирішити, з чого почати. Особливо зі спальнею — це ж ніби проста кімната, але хочеться, щоб і затишно було, і гарно, і не як у всіх.

Я почала з того, що зібрала в Pinterest усе, що мені подобалось — кольори, типи ліжок, штори, навіть світильники. Потім виявилось, що 80% збережених фото — це якісь італійські інтер’єри, мінімалізм з теплими відтінками, натуральне дерево й світлі стіни. І знаєш, це стало для мене підказкою — от мій стиль, ось у цьому напрямку і йду.

Ліжко шукали довго, бо хотіли якісне, не з ДСП. Врешті зупинились на італійських меблях — вони, як на мене, мають ідеальний баланс між естетикою і зручністю. Дуже раджу глянути меблі для спальні з Італії https://www.spalnia.com.ua/ua/product-category/spalni-ua/spalni-italiya-ua/ — там багато стильних рішень, які самі підкидають ідеї для дизайну.

Ну а ще — не женіться одразу зробити все ідеально. Почніть з кольору стін і ліжка. А далі кімната сама “розкаже”, що в ній має з’явитись.
Navsegda Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей