Глобальні оголошення!

Ви добра людина?

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Ви добра людина?

Повідомлення Миледи » 12 червня 2025, 17:54

Ви добра людина? Як часто допомагаєте іншим? Як вважаєте чи треба в сучасному світі бути добрим і допомагати іншим? Чи кожен має бути сам за себе?
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Re: Ви добра людина?

Повідомлення Navsegda » 13 червня 2025, 19:12

Миледи написав:Ви добра людина? Як часто допомагаєте іншим? Як вважаєте чи треба в сучасному світі бути добрим і допомагати іншим? Чи кожен має бути сам за себе?

Думаю, бути доброю людиною — це не якась одна дія, а швидше стиль життя. Я стараюся допомагати іншим, наскільки можу: іноді це дрібниця — підтримати словом, вислухати, а іноді — щось більше, наприклад, допомогти з грошима або часом, якщо людина справді цього потребує. Мені здається, що саме такі прості речі й роблять нас людьми.

У сучасному світі, де всі кудись біжать і кожен зайнятий своїм, особливо важливо зберігати людяність. Добро — це не слабкість, як дехто вважає, а сила. Бути добрим — значить мати внутрішній ресурс поділитись чимось із іншими, навіть якщо самому непросто. Я щиро вірю, що ми всі виграємо, коли допомагаємо одне одному.

До речі, є чудова ініціатива Щедрий Вівторок https://givingtuesday.ua/ це міжнародний рух, який надихає людей на добрі справи. Він показує, що навіть невеликий внесок кожного з нас може створити вражаючу хвилю підтримки і єдності. Мені здається, такі речі дуже потрібні нашому суспільству.

А от думка "кожен сам за себе" — вона дуже холодна. Так, вижити, мабуть, можна, але чи буде це життя справжнім? Без співчуття, підтримки, зв’язків — воно стає сухим і самотнім. Добро — це те, що робить нас ближчими і живими.
Navsegda Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: xtremeshammy і 21 гостей