ото ж бо й воно....їх,що, цього вчать? чому ж всі такі схожі...Модератор: Галина
ото ж бо й воно....їх,що, цього вчать? чому ж всі такі схожі...
Зранку піде на процедури (в нього нога болить) і зразу на роботу, тою ногою ходити :evil: :evil: :evil: То шо називається "говори до гори, а гора горою!" :ohappymami написав: і не гребе шо хтось від того запаху блювати хоче :mrgreen:
євкаліптовий саморобний зволожувач повітря мене вже зводить з розуму.
:shock: опять "Хррррррр". Короче, зранку він встає і таким злісним тоном, мол, чого то я, цитую "не сплю, а слухаю як він хропе" 
Заходить, дивиться, тоді шукає свою флешку і починає копіювати якісь файли. Короче, за 15 хв я сиджу за компом, при чому зосталось мені сидіти 15 хв, бо дитя спить пів години. Ужасть! От скажіть мені, чого, як тільки мені треба щось зробити термінове, у нього якраз назбирується куча робои, яку він має в ту ж секунду зробити? А до того не можна було?.. Сказати, що я роздратована, то не сказати нічого. :niger:
І кудась та вся злість на нього пропала, і появилось відчуття щастя і радості, що в мене саме такий чоловік!
багато знайомого, актуального і таки дратує деколи в чоловікові:dash: :evil: - і одяг розкиданий
, і перепитування, і храп... і справді при тому, шо коханий - золотий!
ото читала те все і згадалося, шо таки точно дістає, то коли спиш собі нічкою (маля на своєму ліжечку збоку), тут дзвінкий дитячик крик :o - треба проснутися, малюка вийняти, підгузник поміняти, положити поруч погодувати (і при тому всьому той малюк не мовчить :o :o :o ), а наш тато відкриває одне око, каже голосно "Павлику, Павлику, а чого ти не спиш :? ???", повертається на другу сторону і далі сопе! Ну, вже як спиш - то спи, ніби Павлику від твого зауваження на рапт полегшало! 
Повернутись до Внутрішній світ
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей