Глобальні оголошення!

Щеплення - дві сторони медалі

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Чи робили ви щеплення своїм діткам?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Щеплення - дві сторони медалі.

Повідомлення Naya » 28 січня 2011, 13:38

гра з вогнем написав:Лесю, а хіба хто говорить про чуму і холеру, та їх зникнення у зв'язку з щеленням? Хіба від цих хвороб щеплюють?
Якщо хвороба зникла завдяки покрашенню санітарно-гігієнічної ситуації, то хто б щеплював?

Ніхто не говорить про чуму та холеру.
Я просто навела їх як приклад у відповідь на
Marta написав:Всі ми за максимальну природність у всьому, але ми забуваємо, що колись, коли була та сама максимальна природність, була величезна дитяча смертність.

Мала на увазі те, що колись була смертність через антисанітарію, а не через те, шо не було прививок. Покращились умови - зникли хвороби. Натомість зараз є прививки, але хвороби чомусь не зникають. Яскравий приклад - туберкульоз.
Вже давно нас від нього прививають-прививають, прямо з роддому, а в країні епідемія та й епідемія. Може не то роблять?
І є хороший приклад в Японії, де від прививок туберкульозу в раньому віці відмовилися й ситуація покращилася.
Але де ж нам дивитися на такі приклади. Такі приклади лиш зменшують декому доходи. Ото й усе.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення гра з вогнем » 28 січня 2011, 17:20

Naya,
то говорим чи не говорим :) то ти не говориш, то як приклад наводиш :P

Давай ще робити різницю у тому, що чума і холера це бактеріальні захворювання, а щеплюють переважно від вірусних. Яко б було мона уникнути хвороб від яких щеплюють виключно покращенням санітарно-гігієнічних умов, то певно й цих хвороб не було б, як холери і чуми ;) чи не так? Умови то покращилися у всій популяції, а хвороби зникли лише деякі. Значить не все залежить від покращення санітарних умов, значить є інші фактори.

Стосовно твого порівняння чума/холера-туберкульоз. Давай подивимося, які основні шляхи передачі цих хвороб.
чума "інфекцію переносять на людину блохи"
холера "проникнення холерних вібріонів через рот переважно з інфікованою непрокип'яченою чи нехлорованою водою або через брудні руки при забрудненні їх фекаліями, що містять живих вібріонів."
туберкульоз "Найчастіше зараження відбувається повітряним шляхом (90%)"
Відчуваєш різницю? Навіть на хлопський розум зрозуміло чому з покращенням санітарно-гігієнічних умов зникають одні хвороби, а залишаються інші.

Приклад Японії взагалі покритий мраком. Оскільки ця інформація про японські щеплення зустрічається лише на сакйтах а-ля коток. На скільки мені відомо, відмовилися не від щеплення, а від ревакцинації. Зрештою у Японії обов'язковим є щеплення від вітряної віспи, як така ідея розцінюється в колах прихильників щеплення за Японським календарем?
Зрештою, давай порівняємо
І є хороший приклад в Японії, де від прививок туберкульозу в раньому віці відмовилися й ситуація покращилася.

Календар щеплень у Японії
| +
Зображення

Можлива потрібно не лише сліпо дивитися на приклади, які наводять на антивакцинових сайтах, але й хоч інколи їх перевіряти? Можливо й тоді по поличках розкладеться ще одне явище: антивакциновий рух ведуть не патріоти, а такі самі хапуги. Якщо фармацевти наживаються на ціні ліків, підкреслюю ліків, то антивакцинатори наживаються на ціні води та цукрових шариків. Хоча, насправді, все набагато складніше.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Радмила » 28 січня 2011, 18:36

Може дещо поза тему. До теперішнього часу вірила у всепереможну силу гомеопатії. Вже рік як лікуємось нею від всього, і все було ок. Але цей вірус грипу звалив всю сім'ю і чарівні крупинки нічим не допомогли. Довелось пити звичайні ліки. :head:
Якщо грип не лікується гомеопатією, то інші вірусні теж її не бояться? Цікаво що б скзав Коток і компанія.
(Щеплень не роблю)
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення mala-karta » 29 січня 2011, 15:47

гра з вогнем написав:Календар щеплень у Японії

гра, а звідки цей календар?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Naya » 29 січня 2011, 18:19

Христино, я згідна, між вірусними захворюваннями та бактеріальними є різниця. Про це ще аж ніяк не означає, що якщо є вірусні захворювання, то єдиновірними ліками від них є прививки.

Я вже колись тобі писала, то якщо ти забула, напишу ще раз: Я гомеопатією не цікавлюся і не практикую її, Коток для мене не авторитет, є набагато більше інформації щодо прививок і без Котока.
Проте в тебе чомусь все зводиться до Котока, і чомусь любе джерело інформації - то а-ля Коток.... :zybu:
І чого ти так його не любиш????
Більше дискутувати не маю ні часу, ні бажання.
Я вже десь писала, що своє відношення до цього питання дещо змінила, проте не змінила своєї думки.
Хто вважає за потрібне, хай вакцинується на здоров"я, хоч кожного тижня. :zybu:
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Саша » 29 січня 2011, 18:28

ой а нащо ті перебільшення-кожного тижня. Дійсно є хвороби від яких вакцинуйся не вакцинуйся-все одно вона буде і в дитинстві їх легше перехворіти. А є наприклад правець, я не думаю, що якщо твій син поранеить ножку чи ручку чи собака вкусе (особисто я в дитинстві 2 рази на цвях ставала ржавий)-то ти не зробиш проти правця укол??? Дифтерії теж боюся. Жаль що нема просто прививки одної такої, а лиш комплексна.
Саша Офлайн

Повідомлення гра з вогнем » 29 січня 2011, 19:44

Іра, з сайту
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Це мама складала/перекладала календар, тому там можуть бути неточності. Я взяла перший ліпший

Лесю, гомеопатичний рух у нашій країні, як мені колись популярно пояснили, недаремно асоційований з числом 1796, яке красується на більшості гомеопатичних сайтів. Авторитетів у антивакцинаторів, погоджуюся і без Котока вистачає, але це один з прибічників і основоположників, саме з під його крила ведеться антивакциновий рух у нашій країні.
Це чудово, що ти дозволила усім вакцинуватися стільки разів скільки захочеться, але було б ще краще, щоб перед тим як давати подібні дозволи ти не поширювала завідомо неправдивої інформації.

Саша, одного разу я запитала противника щеплення, щоб він робив, якби його малюка вкусив скажений собака. Він відповів, що поклався б на волю Бога.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення мешканка » 03 квітня 2011, 19:12

Цікаві відео про прививки:
Частина 1
| +

Частина 2
| +

Частина 3
| +

Частина 4
| +

Частина 5
| +

Частина 6
| +

Частина 7
| +

Частина 8
| +

Частина 9
| +

Частина 10
| +

Частина 11
| +
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Re: Подскажите!!!!

Повідомлення Shalimar » 15 серпня 2011, 10:36

мешканка написав:успішно відвідують садочок (з фіктивними папірчиками)

а в той вере, которую Ты исповедуешь, нет заповеди "Не обмани", или что-то в этом роде?..
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Re: Подскажите!!!!

Повідомлення мешканка » 15 серпня 2011, 10:39

Shalimar написав:
мешканка написав:успішно відвідують садочок (з фіктивними папірчиками)

а в той вере, которую Ты исповедуешь, нет заповеди "Не обмани", или что-то в этом роде?..

в тій країні, якій я живу, приходиться обирати "менше зло". :lol:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Поперед.Далі

Повернутись до Здоров'я карапуза

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей