Глобальні оголошення!

Квіти для офісу – як зробити простір затишним?

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Квіти для офісу – як зробити простір затишним?

Повідомлення tatyг65 » 03 червня 2025, 11:41

Привіт, друзі. Ми нещодавно переїхали в новий офіс, і він виглядає доволі порожнім. Думаю, що квіти могли б зробити простір більш живим і приємним для працівників. Але не знаю, що саме вибрати – чи це мають бути великі композиції, чи краще невеликі вазони? Чи можливо замовити щось зі смаком, без надмірної химерності? І щоб догляд був простий. Можливо, хтось вже прикрашав офіс квітами й може поділитися досвідом?
tatyг65 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Квіти для офісу – як зробити простір затишним?

Повідомлення konor432 » 03 червня 2025, 12:20

Чудова ідея – квіти реально змінюють атмосферу. Я нещодавно замовляв квіткові композиції у martiflo – магазин квітів Київ саме для прикраси рецепції й переговорної кімнати. У них є багато мінімалістичних рішень, які чудово вписуються в офісний інтер’єр. І ще великий плюс – доставка квітів у Києві надзвичайно швидка. Замовив зранку – і вже через кілька годин усе було на місці. Квіти прийшли свіжі, з водою, красиво оформлені. Якщо ти не хочеш щось велике – обери невеликі композиції, які не потребують особливого догляду.
konor432 Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yaiti, Миледи і 17 гостей