Глобальні оголошення!

Літній Відпочинок для дитини. Де і коли їздили!?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Літній Відпочинок для дитини. Де і коли іздили!?

Повідомлення Oksana » 27 січня 2011, 11:08

і я планую того року море, але от так само як Марта задумуюсь над поїздкою кудись закордон... Турція, Єгипет. Виліт можна організувати зі Львова, тоді не так страшно. Ну але то поки мрії тільки, ще поки не уявляю, що то по грошах потягне :crazy: Може помрію собі та й все :zybu: Але от наші пляжі і море просто лякають. Скло, бруд весь. Самому деколи страшно на щось ненаступити, а з дітками...
От тільки тре таки цінами поцікавитись, бо кажуть мені що то дійсно одне і те саме по ціні майже виходить, що в нас, що там, а от умови зоооовсім різні... Акліматизація...ну так, трохи боюсь, але якщо таки надумаю, то піду перед поїздкою проконсультуюсь з педіатром :head:
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Ludmila » 27 січня 2011, 11:18

Ми минулого року їздили в Крим, а саме в Севастополь, коли Сашенці було 10 місяців. Добирались поїздом, купе, звичайно, дорогу дитина перенесла дуже добре, хоч їхати майже добу, це до Сімферополя і ще майже година до Севастополя. В поїзді працював кондиціонер, протягів не було, у нас були нижні полки(наш тако завчасно подбав про квитки). Щодо харчування, то моя Сашенька тоді перебувала на сумші, брали з собою дитячу водичку, термос, ну прибамбасів там всяких різних багато, дитячих речей було більше, ніж наших з чоловіком разом взятих :zybu: Хотілося передбачити усе. Саша вночі гарно спала, а вдень гралася, гамала, теж спала, сусіди по купе попалися дуже хороші :) Сам відпочинок теж вдався, зранку ходили на пляж, снідали а потім на екскурсії, побували і на Панорамі оборони Севастополя, і в музеях, і в ресторанчиках татарських... Щоправда екскурсію по Панорамі ми сліхали у трьох екскурсоводів, бо Саша час від часу трошки хникала ;-) Багато гуляли, багато побачили для себе. Проблем зі здоровям ні у нас, ні у малечі не було. :thumbsup:
Зображення
Ludmila Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 496 раз.
Подякували: 325 раз.
Діти: дівчинка Сашенька

Повідомлення Ірyшка » 27 січня 2011, 11:59

Мамусі,а поділіться місцями де ви відпочивали,санаторіями в яких вам сподобався відпочинок з дитиною.Ну і де ціни більш-менш приємні)))
Ірyшка Офлайн

Повідомлення Lesya » 27 січня 2011, 12:39

Літо...
Ех. Але для відпочинку нам не підходить - в червні буде ще один малюк. Хочу втікти кудись в квітні. Літак відпадає - мені не продадуть квитки. Якщо в Україні - можна машиною. Порадьте куди.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Oksana » 27 січня 2011, 15:22

я от ще мрію про Софіївку, Карпати і Камянець-Подільський на літо. Але де на то все гроші взяти :ugeek: А ще Київ...то просто моя слабість...скучила :)
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення mala-karta » 27 січня 2011, 15:26

Ірyшка написав:Мамусі,а поділіться місцями де ви відпочивали,санаторіями в яких вам сподобався відпочинок з дитиною.Ну і де ціни більш-менш приємні)))

ми відпочивали в Залізному Порту (Херсонська обл), на базі "Волна-4"
В номері цілодобово є гаряча вода (душ), холодильник, балкон, телевізор (правда, я його навіть не включала) є номери з кондиціонером.
Навколо багато дерев, до моря далеко - 700 метрів, але по дорозі - курочки, бобри, дитяча площадка, краники з водичкою - зайнятися було чим.

Ось тут - детальніше про те, як ми з'їздили.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Marta » 27 січня 2011, 15:27

Ми якщо не море- то Карпати однозначно.
З дітьми там дуже добре. Повітря дуже оздоровлює.
Ми того літа їздили. Виїжджали з насмарками, кашлями, пчихами, т.д., навіть невеличка температура була, але ми все ж ризикнули, на 4 дні всього, а приїхали здорові, червонощокі і радісні.)
Marta Офлайн

Повідомлення yultsya » 28 січня 2011, 01:22

І ми дуже хочемо на море.Нам влітку буде1.3. Подорожувати дуже любимо!!!В 3 місяці були в Кременці і в Ковелі,що за 400км.Їздили до бабусі, а там ще двічі на озера без ночівлі.Повітря свіже, спала добре,проблем не було.А ще минулого літа ми були в Туречинні(на медовому місяці).Коли летіли туди,то дітей було стільки,що здавалось що ми в дитячий табір їдемо.Серед них була і грудна дитина,точно до 6 місяців.В літаку мирно спала.

Щодо акліматизації,то памятаю ще Іванна на школі материнства казала,що з дітьми треба їхати хоча б на 20 днів,бо десь 7 днів на акліматизацію. Хто збирається їхати у Туречинну і ще не був,то повинна сказати,що там дуууууже жарко.Ми раз вийшли на море десь в 4 години,бо до того виходили пізніше,то наскільки я люблю жару,то перенести ЇХНЮ жару не могла.
Дітей зазвичай бачила в басейні .Певне зручно,бо якщощо,то зразу в номер.Хоча нНм до моря було 3 хвилини, інколи дойти туди чи назад по сонці було ох як тЯжко.Але інше питання, нащо тоді взагалі кудись їхати.Можна і тут набрати води з крана і льопатись.Там ух яке класне море.Набагато солоніше чим чорне і дуже цілюще.Ми звідти привезли нашу доцю:))))))
Зображення
yultsya Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 248 раз.
Подякували: 180 раз.
Діти: Вероніка 2010 р.н.
Валерія 2014

Де відпочити з дитиною 1-2 роки?

Повідомлення Lesya » 23 березня 2011, 11:50

Оце проблема страшна. Чоловік вже заяву на відпустку написав. а я не знаю куди податися. :crazy: Хочу щоб і природа була - в кінці квітня вже тепло, і щоб якісь екскурсії недалеко - поїдемо напевно машиною, і щоб умови в готелі чи на базі передбачали присутність малюка. Не хочу сама готувати їсти, і не хочу щоб дитина їла постійно дитячі каші без варки.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Re: Де відпочити з дитиною 1-2 роки?

Повідомлення happymami » 23 березня 2011, 12:12

Я би їхала кудись в Карпати. Не надто далеко, але і гарно і повітря і купа цікавих місць.
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Поперед.Далі

Повернутись до Яскраві моменти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість