Глобальні оголошення!

Щеплення - дві сторони медалі

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Чи робили ви щеплення своїм діткам?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Щеплення - дві сторони медалі.

Повідомлення Alisa » 26 січня 2011, 08:39

Мене дуже здивував випадок, коли сім*я моєї близької подруги перехворіла на кашлюк.
Вона, на той час вагітна жінка, чоловік, старший мущина, курець, - легко перенесли хворобу. А ось щеплений на кашлюк хлопчик хворів найдовше і найважче, з ускладненнями.
Дивлячись на це вона вже новонароджену не щепила.

Я не є противниця щепленнь як явища, можливо десь вони і діють.
Але я категорично проти щеплення по-українськи.

Якщо опустити ганебну якість вакцини, то під час зберігання вона точно втрачає всі свої профілактичні властивості.
Скажіть, чи є наших поліклініках резервні генератори світла. Я сумніваюсь.
І сумніваюсь, що хтось позбудеться вакцини, якщо вона постоїть пару годин в непрацючому холодильнику :zybu: .

А ще випадки мене просто шокують - батьки зробили АКДС в 3, в 4, а на п*ятий вже нема вакцини :crazy: Приходьте пізніше :zybu: А не витримався відповідний проміжок - нема імунітету.
Що це за ставлення до здоров*я наших дітей зі сторони держави.
Таке відчуття, що їм би лише ту вакцину втюхати :zybu:
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення мешканка » 26 січня 2011, 09:38

Відколи мені в руки попала книга Котока "Безжальна імунізація (дякую Дашко) я 100% переконалась, що роблю правильно не прививаючи власних дітей. До того часу я читала дуже багато літератури на цю тематику і нашої і закордонної. Читала про ті вакцини, які нам дають безкоштовно і ті, які купуємо за гроші, вони, нібито безпечніші... Але саме прочитавши книгу Котока все те, що я знала до того склалось в одну картину, як пазл. Хто хоче-можу дати прочитати.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення mala-karta » 26 січня 2011, 11:00

Alisa написав:А ще випадки мене просто шокують - батьки зробили АКДС в 3, в 4, а на п*ятий вже нема вакцини :crazy: Приходьте пізніше :zybu: А не витримався відповідний проміжок - нема імунітету.

оці три перші АКДП- між ними може бути проміжок, якщо не помиляюся, півроку аж. Говорять йти через місяць якраз по тій же причині - а раптом вакцини не буде, чи, може, ви самі вчасно не прийдете, чи дитина тоді прихворіє. А так є запас в кілька місяців.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Alisa » 26 січня 2011, 11:39

Мала-карта, навіть якщо й так, то все-одно має бути порядок. Якщо держава придумала графік щеплень, то мусить його дотримуватися :zybu: .
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Naya » 26 січня 2011, 12:17

Marta написав:Я навпаки думаю, що відмова- це і є "російська рулетка", пронесе чи не пронесе нас від страшної хвороби. Не дай Боже, захворіти ну чим небудь з того, проти чого роблять щеплення, то привита дитина хоч і не застрахована від хвороби, проте вона її перенесе в легкій формі. А непривита?.... :crazy:

У випадку щеплення батьки ризикують двічі: перше - ризик ускладнень після вакцинації, друге - ризик все ж таки захворіти. Навіть ярі захисники вакцинації визнають, що вакциновані діти теж можуть захворіти. А коли постає питання - в чому ж смисл тої вакцинації?, то йде поправочка - в легкій формі :zybu: :zybu: :zybu: , що на практиці не завжди так.
У випадку відмови ризик один - просто можливість захворіти. А захворіє дитина чи ні, і як саме перенесе хворобу, залежить від багатьох чинників, і найважливіший з них - то здоровий непідірваний імунітет. А щоб він не був підірваний, то не варто гатити в організм дитини всяку заразу з формальдегідами під назвою прививки.

Marta написав:Я повторюю, я детально не вивчала це питання (я,звичайно, вивчала, проте не надто детально), проте я думаю, що якраз здоровим діткам щеплення не помішає. Друге діло, що лікарі часом не дообслідують дитину, яка не зовсім здорова, і ще по тому роблять щеплення. Тоді так- є можливість того, що прививка принесе шкоду.

Ну....ну...
значить варто таки надто детально це вивчити :)
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Ірунця » 26 січня 2011, 14:05

Naya написав:У випадку щеплення батьки ризикують двічі: перше - ризик ускладнень після вакцинації, друге - ризик все ж таки захворіти. Навіть ярі захисники вакцинації визнають, що вакциновані діти теж можуть захворіти. А коли постає питання - в чому ж смисл тої вакцинації?, то йде поправочка - в легкій формі :zybu: :zybu: :zybu: , що на практиці не завжди так.
У випадку відмови ризик один - просто можливість захворіти. А захворіє дитина чи ні, і як саме перенесе хворобу, залежить від багатьох чинників, і найважливіший з них - то здоровий непідірваний імунітет. А щоб він не був підірваний, то не варто гатити в організм дитини всяку заразу з формальдегідами під назвою прививки.

100 % згідна з вами!
А ще випадок: мій знайомий зробив щеплення від грипу,оскільки хотів захистити дружину і маленького сина. А за деякий час захворів на той таки грип :hz:
Востаннє редагувалось Ірунця в 26 січня 2011, 23:38, всього редагувалось 1 раз.
Зображення
Він їсть - я готую, він носить - я перу, він розкидає - я прибираю... і що б я без нього робила????
Ірунця Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 377 раз.
Подякували: 408 раз.
Діти: хлопчик

Повідомлення Marta » 26 січня 2011, 15:37

Дівчата, ну в мене на цей рахунок своя думка.
Є смертельні хвороби. І від них я хочу максимум застрахуватися, а не кусати собі потім локті.
Всі ми за максимальну природність у всьому, але ми забуваємо, що колись, коли була та сама максимальна природність, була величезна дитяча смертність.
Так, я думаю, що дитина привита перенесе в легкій формі, бо не знаю випадків протилежних.
А от зараз є сумні випадки з менінгітом. Цікаво, ті діти були привиті чи ні?
Я тільки за здоров"я своєї дитини, але мені стає страшно, що всі так відмовляються, і що може з того получитися..((
А живемо ми в такій країні, що зробиш, тут ніхто ні від чого не застрахований..((((
Marta Офлайн

Повідомлення Naya » 27 січня 2011, 16:39

Marta написав:Дівчата, ну в мене на цей рахунок своя думка.
Є смертельні хвороби. І від них я хочу максимум застрахуватися, а не кусати собі потім локті.
Всі ми за максимальну природність у всьому, але ми забуваємо, що колись, коли була та сама максимальна природність, була величезна дитяча смертність.
Так, я думаю, що дитина привита перенесе в легкій формі, бо не знаю випадків протилежних.
А от зараз є сумні випадки з менінгітом. Цікаво, ті діти були привиті чи ні?
Я тільки за здоров"я своєї дитини, але мені стає страшно, що всі так відмовляються, і що може з того получитися..((
А живемо ми в такій країні, що зробиш, тут ніхто ні від чого не застрахований..((((

Марто, та я не переконую, а пишу свою думку.
А які смертельні хвороби?
Колись була жахлива антисанітарія, в містах не було елементарної каналізації, г,,,о, перепрошую, текло прямо по вулицях. Такі от страшні хвороби, як чума, холера зникли не завдяки прививкам :)

Щодо менінгіту. Може є прививка від менінгококової інфекції. Але менінгіт може викликати не лише менінгокок.
Менинги?т (от др.-греч. ?????? — мозговая оболочка) — гнойное или серозное воспаление оболочек головного мозга и спинного мозга, вызываемое бактериями, вирусами и другими причинами. Возникает как самостоятельное заболевание или как осложнение другого процесса.

То шо робити прививку від усіх бактерій, вірусів та інших причин????

Кожна мама за здоров"я своєї дитини. :)
Якщо якась і проти, то мамою її назвати неможливо.
І ті які проти прививок, проти лиш тому, що ЗА здоров"я своєї дитини.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення гра з вогнем » 27 січня 2011, 18:15

Лесю, а хіба хто говорить про чуму і холеру, та їх зникнення у зв'язку з щеленням? Хіба від цих хвороб щеплюють?
Якщо хвороба зникла завдяки покрашенню санітарно-гігієнічної ситуації, то хто б щеплював?
Тим паче холера сьогодні успішно лікується антибіотиками.
Щеплюють від хвороб, які і до сьогодні зустрічаються часто і можуть суттєво вплинути на здоров'я дитини, чи дорослого.

Про менінгіт, я не ще не заглиблювалася у це питання. Але з того, що ти написала, то менінгіт це спільна назва захворювань оболонок мозку. Так сама як гепатит це спільна назва захворювань печінки. Якщо раптом у людини печінка пошкоджена механічно (бійка наприклад, чи аварія), то у неї теж буде гепатит. Не залежно від того чи є щеплення чи нема. І попередити цей гепатит за допомогою щеплення неможливо.
Щеплення існує лише від тих форм гепатиту, які або найпоширеніші, або легко їх підхопити і т.п., не захищаючи від інших форм. Більше того, від гепатиту С, наскільки мені відомо, вакцини ще нема, вона лиш розробляється.
Швидш за все так само і з менінгітом. Щеплення захищатиме лише від певних форм менінгіту. Не від усіх.
Потрібно детальніше вивчати інструкцію перед щепленням, щоб не виникало таких казусів.
Це просто нереально, якщо хтось собі думає, що як він щепився від гепатиту у нашій країні, то убезпечив себе від усіх можливих гепатитів, а не лише від гепатиту В, як пише у інструкції.
Аналогічно з менінгітом.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Marta » 28 січня 2011, 13:29

Ну правильно, та сама Hib-інфекція, є збудником майже половини всіх випадків захворювань пневмонії, менінгіту та інших інвазивних інфекцій ,
Етіологічна структура бактеріологічно розшифрованих гнійних менінгітів у дітей від 1 місяця до 5 років у м. Києві (рис. 2):

1. Пневмокок — 35,3 %.

2. H.influenzae типу b — 17,64 %.

3. Менінгокок — 41,17 %.

4. Інші м/о — 5,89 %3.
а хворіють переважно діти до 5 років, і є велика смертність

Генералізовані Hib-інфекції характеризуються тяжким перебігом з генералізацією процесу, високою летальністю від 2,6% до 40-59%, численими ускладненнями та стійкою інвалідизацією в 10-20% випадків. Домінуючими клінічними формами Hib-інфекції є гострі бактеріальні менінгіти, гострі пневмонії, сепсис та епіглотит. Гострі бактеріальні Hib-менінгіти у 40% випадків закінчуються розвитком тяжких ускладнень з боку нервової системи як: внутрішньочерепна гіпертензія, гідроцефалія, зниження слуху, атрофія очного нерва, затримка психомоторного розвитку, гемі- та тетрапарези, декортикація.

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

тобто цей збудник найпоширеніший, від нього і роблять щеплення.

Можу сказати, що моя дитина має всі абсолютно щеплення згідно календаря, і ттт всі щеплення перенесла просто на УРА, я цим дуже задоволена.
Ну, але кожна мама, звичайно, вирішує сама, робити чи не робити. Хоча, зараз дуже важко зробити вибір, коли навколо стільки протилежної і суперечливої інформації.
Marta Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Здоров'я карапуза

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей