Глобальні оголошення!

Де купити дзеркало з підсвіткою та підігрівом?

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Де купити дзеркало з підсвіткою та підігрівом?

Повідомлення LadyOLady » 02 червня 2025, 00:12

Шукаю дзеркало у ванну кімнату з LED-підсвіткою та бажано з підігрівом. Дуже багато пропозицій онлайн, але боюся натрапити на неякісний товар. Може, хтось уже купував щось подібне і може поділитися досвідом?
LadyOLady Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Де купити дзеркало з підсвіткою та підігрівом?

Повідомлення xkristinaxbond » 02 червня 2025, 01:08

LadyOLady написав:Шукаю дзеркало у ванну кімнату з LED-підсвіткою та бажано з підігрівом. Дуже багато пропозицій онлайн, але боюся натрапити на неякісний товар. Може, хтось уже купував щось подібне і може поділитися досвідом?

Я замовляла своє дзеркало з підсвіткою у ванну в FeelMart https://feelmart.com.ua/ — залишилася дуже задоволена і якістю, і зовнішнім виглядом: світлодіоди світять м’яко, без мерехтіння, ідеально для нанесення макіяжу чи догляду, а вбудований підігрів рятує від запотівання, що було великою проблемою раніше; саме дзеркало виглядає стильно, я обрала круглу модель із піскоструйним візерунком, яка гарно вписалась у простір; менеджери допомогли з вибором, усе чітко пояснили, і доставили швидко та в надійному пакуванні — FeelMart точно вартий уваги, якщо шукаєте щось якісне та функціональне.
xkristinaxbond Офлайн

Впевнено спілкуюся

Re: Де купити дзеркало з підсвіткою та підігрівом?

Повідомлення xtremeshammy » 06 липня 2025, 21:50

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей