Глобальні оголошення!

Щеплення - дві сторони медалі

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Чи робили ви щеплення своїм діткам?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Щеплення - дві сторони медалі.

Повідомлення Lola » 23 листопада 2010, 02:04

Ми робимо всі щеплення починаючи з пологового будинку. Ми з чоловіком вирішили робити своїй дитині всі щеплення, нам робили і своїй дитині робимо.
Lola Офлайн

Повідомлення kamisia » 23 листопада 2010, 08:04

Militariya написав:Своїм діткам щеплень не роблю, не мають ні одного, за що постійно вислуховую, які мої діти небезпечні для суспільства, це все говорять в поліклініці, але раз таке сказала і одна мама, в якої дітки щеплені. А мені житття моїх діток і їх здоровя після вакцинації дороще за будь-що......але постало перед мною питання, як влаштувати дитинку в садочок, всюди хочуть з прививками і без них навіть не хочуть нічого чути, хоть це не законно, бо вони повинні мою дитину взяти, але і воювати не хочу, хочу по-мирному все вирішити.
задумуюся над купівлею прививок, але не всі хочуть ризикнути, щоб написати.... прививка же ж не гарантує, що дитина не захворіє на те від чого щепили, а так як моя дитина часто хворіє, це реально протипоказ, але ж ніхто цього в карточці не хоче писати.
Недавно мені казала педіатр, щоб зробити прививку малій, я її запиталася, що вона думає на те, що мала дуже часто хворіє, в свої 3,5 місяці була вже 3 рази хвора, дуже від старшого набирається, на що почула відповідь, що нічого такого страшного, а може пронесе....і вона ще хоче від мене, щоб я після такого довіряла їй як педіатру)))))
маю знайому педіатра, яка каже прививок не робити, хоч внуку свому вона робить, але дістає вакцину аж з-за кордону, має хороші звязки і їй передають її, за якість тієї вакцини вона впевнена, а українськими казала ні в якому разі не щеплювати.
порадьте, як без прививок оформити в садочок, або напишіть в якому садочку приймають з відмовою)))) :sos:

В нас на форумі є тема "шукаю мам однодумців" то про нещеплених дітисьок і садочки. там початай, там і закони є і ш купа МУДРОЇ інфи))

http://www.mamusi.org.ua/forum/viewtopi ... =61&t=2646
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Повідомлення Naya » 15 грудня 2010, 17:39

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Alisa » 28 грудня 2010, 21:41

Для форумчанки Джулiї
http://video.google.com/videoplay?docid ... 357180200#
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Ірунця » 25 січня 2011, 20:58

Привіт усім!
Я новенька на вашому форумі, і дуже тішуся що його знайшла :aaaaa:
Розпочати своє форумне життя вирішила саме з цієї теми.
До народження дитини я мала багато роздумів на тему щеплень, трохи дискусій, та чимало інформації пропущеної крізь себе. І все ж, коли малюк народився я чогось не була готовою твердо відповісти "ні". Моєму сину зробили два щеплення в пологовому будинку, про що я зараз дуже шкодую.
На додаток скажу, що мені в житті також зробили лище три щеплення (хоч протипоказань цьому не було), два в пологовому, і одне в школі без відома батьків
Зображення
Він їсть - я готую, він носить - я перу, він розкидає - я прибираю... і що б я без нього робила????
Ірунця Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 377 раз.
Подякували: 408 раз.
Діти: хлопчик

Повідомлення Ірунця » 26 січня 2011, 02:32

Marta написав:Ірунця, а чому шкодуєш?

О, дякувати Богу із нами все добре. Тож у грі в "російську рулетку", з якою я порівнюю щеплення - нам пощастило!
Шкодую, що скоріше не ствердилася в своєму виборі
Зображення
Він їсть - я готую, він носить - я перу, він розкидає - я прибираю... і що б я без нього робила????
Ірунця Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 377 раз.
Подякували: 408 раз.
Діти: хлопчик

Повідомлення Marta » 26 січня 2011, 02:50

Ірунця написав:
Marta написав:Ірунця, а чому шкодуєш?

О, дякувати Богу із нами все добре. Тож у грі в "російську рулетку", з якою я порівнюю щеплення - нам пощастило!
Шкодую, що скоріше не ствердилася в своєму виборі

Ну а які були причини ствердитися в виборі, якщо в вас все нормально?

Зараз, я вважаю, навпаки, йде занадто багато інформації про те, що прививки- то страшна річ, і тому така масовість відмови.
Чому? Цьому теж є причина.
Я не знаю, кидайте в мене чим завгодно, проте я думаю, що відмова (така масова- подивіться тільки на нашу статистику теми), ні до чого доброго не приведе.
Я навпаки думаю, що відмова- це і є "російська рулетка", пронесе чи не пронесе нас від страшної хвороби. Не дай Боже, захворіти ну чим небудь з того, проти чого роблять щеплення, то привита дитина хоч і не застрахована від хвороби, проте вона її перенесе в легкій формі. А непривита?.... :crazy:
Так само от чому саме маленьким дітям роблять? Тому що в маленьких дітей, які можуть захворіти тими хворобами, якраз найбільша смертність. І найчастіше саме вони хворіють.
Я повторюю, я детально не вивчала це питання (я,звичайно, вивчала, проте не надто детально), проте я думаю, що якраз здоровим діткам щеплення не помішає. Друге діло, що лікарі часом не дообслідують дитину, яка не зовсім здорова, і ще по тому роблять щеплення. Тоді так- є можливість того, що прививка принесе шкоду.
Marta Офлайн

Повідомлення mala-karta » 26 січня 2011, 03:01

Марта, я згідна, що дуже насторожує те, що кругом кричать про шкідливість прививок.

Але хіюа є гарантія, що привита дитина якщо і захоріє, то перенесе в легшій формі?

А взагалі-то багато хвороб (і тих, від яких щеплюють) саме в дитячому віці переносяться легше.
Наприклад, краснуха.
В мене було пару прищиків - і все. Я того навіть не пам'ятаю.
Якщо би була прививки - то постійно повторно вакцинуватися, особливо я би трусилася вагітною.

Про паротит(свинку) читала (але наразі детально не вникла) - що добезпліддя він приводить якраз при хворінні у зрілому віці.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Marta » 26 січня 2011, 03:07

Ну ладно, паротит-краснуха.

А, наприклад, правець (столбняк) чи менінгіт, чи той самий туберкульоз?...
Marta Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Здоров'я карапуза

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей