Глобальні оголошення!

Тиждень сімейних стосунків, подружжя

Форумівки, зустрічі в реалі, святкування, запрошення

Тиждень сімейних стосунків, подружжя

Повідомлення mari » 21 січня 2011, 19:32

Заходи в рамках проведення
в місті та області „Тижня оздоровлення сімейних стосунків
з 24 по 30 січня 2011 року.

Організатори:
Управління з питань сім"ї, молоді Тернопільської ОДА, Управління охорони здоров"я ОДА,
голова ТОГО"Центру щасливого Батьківства та Материнства"-лікар пихотерапевт Марія Хомів
ТБФ"Подоляни", ГО"Обнова", ГО"Німецька молодь",

Інформаційні партнери: http://www.mamusi.org.ua, http://te.20minut.ua/news/10190746

24 січня – 1. Зустрічі з працівниками правоохоронних органів на тему: „Сім’я – робота”
2. Зустрічі з педагогічними колективами ЗОШ на тему:„Сім’я – школа”
3. Виступ по радіо.
4 . Консультування в Центрі Щасливого Батьківства та Материнства (ТРК „Подоляни” 1 поверх, біля тенісного залу):
15.00 -16.00 - о. Мартин Хомів, священик УГКЦ на тему: „Сім’я, як нерозривність стосунків”

25 січня- 1.Засідання круглого столу в ТНПУ ім. В. Гнатюка на тему: „Основи формування гармонійних подружніх стосунків”.
2. Консультування в Центрі Щасливого Батьківства та Материнства
16.00-18.00 - Наталія Гаєвська практичний психолог на тему: „Сім’я в кризі”.

26 січня – 1. Креативна майстерня для учнів старшокласників: „Сімейний оберіг”.

16.00 -17.00 -Зоряна Філюк, спеціаліст Центру Консультування Мігрантів на тему: „Міграція в сімейних стосунках”

27 січня - 1. Консультування в Центрі Щасливого Батьківства та Материнства
16.00 -18.00 - Ірина Гричук, лікар „Центру здоров’я” на тему: „Бережемо здоров’я”
.
2.18.30-22.00 Вечір зустрічей молодих сімей на тему : „Щаслива сім’я”
приміщення пабу „Хмільне щастя” ТРЦ „Подоляни”.

28 січня- 1. Прес-конференція на тему : „Особливості формування морально - здорової сім’ї”.
2. Зустрічі в установах та організація на тему: „Подружня етика”,
3. Консультування в Центрі Щасливого Батьківства та Материнства
13.00-14.00 -Іванна Наконечна, акушер-гінеколог на тему: „Планування сім’ї”
14.00-16.00- Марія Хомів, лікар - психотерапевт на тему: „Партнерство в сім’ї, коханні і житті”.

29 січня - 1. Форум-театр „ Дошлюбні стосунки” для учнівської та студентської молоді
16.00 -18.00 - Марія Скільська, юрист на тему: „Правове поле сімейних відносин”

30 січня - 1. Культурологічна програма на тему: „Щастя бути разом”(міні- лекції, подарунки, конкурси, музичні вітання)
ТРЦ „Подоляни” з 15.00-17.00 год.
15.00-17.00- Світлана Шимчук, заступник начальника управління у справах сім’ї та молоді ОДА на тему: „Соціальна підтримка сім’ї”.

СВЯТО ВІДБУЛОСЬ!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Re: Тиждень Оздоровлення сімейних стосунків. ПОДРУЖЖЯ І СІМ"

Повідомлення mari » 07 травня 2011, 12:00

ТИЖДЕНЬ ПОДРУЖЖЯ (15-22 травня 2011 року) -ПРОПОНУЄМО ДОЛУЧИТИСЬ І ПРИЙМАТИ УЧАСТЬ:
Організатори:
УКГЦ, Катедральний собор,
проект Школа щасливого материнства св.АННИ
ТОГО"Центр щасливого Батьківства та Материнства"
Управління з питань сім"ї, молоді Тернопільської ОДА,
ТБФ"Подоляни",

http://www.youtube.com/watch?v=XzGkcZaC ... r_embedded

У 1993 році Генеральна Асамблея ООН прийняла постанову, що починаючи з 1994 р. 15 травня щорічно буде відзначатися Міжнародний день сімей. Це свято – хороша можливість показати нашу єдність для всіх, хто боїться її як вогню. Показати єдність в любові, не в криках і бійках, а в готовності будувати щастя спочатку у власних родинах, а потім в усій державі.

Разом з міжнародним рухом «Тиждень подружжя» (15-22 травня 2011 року) по всій Україні проводиться свято. Приєднавшись до цього проекту, волонтери, організації, міста, впливатимуть на формування сімейних цінностей та популяризуватимуть сім'ю в Україні.

Статистика свідчить, що у нашій країні більше, ніж 50% шлюбів закінчується розлученням. Проблема гомосексуалізму також поширюється в Україні. Інститут сім'ї занедбано. Ми змінимо ситуацію - відродимо інститут сім'ї в Україні!

Тиждень Подружжя – це щорічний проект тривалістю в один тиждень (15-22 травня), коли увага всієї країни зосереджена навколо цінності подружнього життя та шлюбу, разом посвячуючи цей тиждень побудові міцних гармонійних стосунків в своїй родині та шлюбі.
Для того , щоб:
- поширити і утвердити цінність подружжя та шлюбу в українському суспільстві;
- активізувати суспільство та об'єднати недержавні та державні інституції, бізнес, медіа та християнські церкви навколо теми подружжя та шлюбу;
- зменшити рівень розлучень в Україні;
- відновити та розвинути культуру подружнього життя;
- створити передумови для поширення сімейної освіти в Україні

1.СІМЕЙНЕ ТОК-ШОУ НА ТЕМУ ШЛЮБУ І СІМ"Ї
Запрошуємо на прямий ефір в цей вівторок 10 травня о 8.30 до 09.00 на ТТБ(біля драмтеатру) і в понеділок16.05. на 08.00

Приєднуйся!!!

2. СВЯТО " МОЯ СІМ"Я"-ТРЦ"ПОДОЛЯНИ", 15 ТРАВНЯ, 16.00
(концерт на тему сім"ї, хороший якісно проведений час)
Не пропустіть!

3.ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ДЛЯ ПОДРУЖНІХ ПАР і УСІХ БАЖАЮЧИХ НА ТЕМУ СТВОРЕННЯ СІМ"Ї ЯК ДАРУ
(Катедра, понеділок 16.05-19.00-19.40- о.Мартин, священик УГКЦ)
Приходьте, буде дуже повчально!!!

4.ДЕНЬ МОЛИТВИ в неділю 15.05 на усіх службах ,за українські родини, християнські проповіді про родину (Катедра, УГКЦ)
Приєднуйся у молитві!

5. КРУГЛИЙ СТІЛ на тему сім"ї в Управлінні сім"ї та молоді ТОДА , середа на 15.00.
Долучайся!

6. РАНКОВА 30 ХВ. РАДІОПЕРЕДАЧА(середа 16.00, облрадіо)на тему:ЗБЕРЕЖИ ПОДРУЖЖЯ.
Послухай!

7. КОНСУЛЬТАЦІЇ НА ТЕМУ ПОБУДОВИ МІЦНИХ СТОСУНКІВ У СІМ"Ї-
субота 14.05-10.30-Катедра
пятниця 20.05 о 15.00-17.00, приміщення ТОГО"Центр щасливого Батьківства та Материнства",
лікар-психотерапевт, 0679998452(запис попередній).
Змінись!

ТАКОЖ:
Використай для себе ці ідеї:
-візьми участь в конкурсі:
http://marriageweek.in.ua/2011/03/23/ko ... v-ukraine/
-присвяти цей час для своє сім"ї і родини. Спілкуйся і віднови близькість з родиною.
-переглянь хороше сімейне кіно
для двох - http://familyclub.org.ua/2011/04/spisok ... ereglyadu/
з дітками - http://familyclub.org.ua/2011/04/spisok ... -ta-ditej/
-організуй романтичні вечори та вечори мистецтва, музики, віршів у колі своєї родини
- http://www.zrobysama.com.ua/?p=10177
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Re: Тиждень сімейних стосунків. ПОДРУЖЖЯ І СІМ"Ї

Повідомлення mari » 13 травня 2011, 15:39

Кардинал Енніо Антонеллі, президент Папської ради у справах сім'ї скерував відеозвернення учасникам відкриття «Тижня прав сім'ї» - повідомляє агентство SIR. Ця ініціатива проводиться під егідою гуманітарної організації «Сімейний проект», Федерації гуманітарних асоціацій у справах неповнолітніх та сім'ї.

"Надто часто, - підкреслив він у зверненні, - сім'ю розглядають з точки зору дорослих, їх мінливих і часто егоїстичних бажань». Тому необхідний новий погляд на речі і розуміння того, наскільки дітям потрібні батько і мати, які люблять один одного і своїх дітей.

Кардинал Антонеллі закликав докласти всіх зусиль, в тому числі і в пастирській опіці, щоб допомогти людям зрозуміти як потреби дітей, так і благородність, гідність і цінність піклування, а також, щоб запобігти, де це можливо, розпаду сім'ї. Необхідно допомагати сім'ям зустрічатися для обміну досвідом щодо подолання сімейних конфліктів, а також щоб запобігти душевним ранам, жертвами яких стають, в першу чергу, діти.

Джерело: Радио Ватикана
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 14 травня 2011, 21:14

Тиждень повністю спланований. Прошу приходити і долучатись до заходів. Починайте з завтрашнього дня. Особливо цікаво буде в понеділок о 19.00 в Катедрі. Запрошуйте усіх ваших знайомих. Часто хочеться почути щось хорошого про сім"Ю. Рекомендую. :-|

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 23 червня 2012, 11:42

КРУГЛИЙ СТІЛ ОБ'ЄДНАВ “СІМЕЙНИХ” ФАХІВЦІВ

9 лютого, з ініціативи Управління у справах сім'ї, молоді та спорту ТОДА, та ТОГО" ЦЕНТР щасливого Батьківства та Материнства"у ТРЦ “Подоляни” відбулася зустріч спеціалістів різних галузей, робота яких пов'язана з інститутом сім'ї. Обговорювали найактуальніше: основи формування морально-духовних засад сучасної сім'ї.

Ведучими круглого столу виступили Марія Хомів та Людмила Пиріг.

У форматі круглого столу учасники заходу (громадські діячі, лікарі, психологи, представники благодійних фондів, правоохоронних органів, активісти Школи материнства Св. Анни, журналісти порталу “Пара молода” тощо) обмінялися досвідом роботи. Зокрема у вирішенні таких складних питань, як: попередження насильства у сім'ї та реабілітація постраждалих від сімейного насильства, шляхи подолання сімейних криз, відповідальне та усвідомлене батьківство, побудова морально-духовних сімейних цінностей... А як об'єднати цей досвід в одному дієвому проекті обговорювали вже після виступів, у відкритій дискусії.

Зрештою, це і є головною метою подібних заходів: скооперувати зусилля багатьох спеціалістів у комплексній соціальній програмі, спрямованій на сім'ю. Тим більше, що у Тернополі є реальний приклад того, як це може працювати – ТОГО “Центр щасливого Батьківства та Материнства”, з діяльністю якої організатори й ознайомили присутніх.

Заснований центр обласним управління у справах сім'ї, молоді та спорту і Школою материнства Св. Анни. Діє – на базі ТРЦ “Подоляни” в наданому в безкоштовну аренду приміщенні. Основна робота Центру зосереджена на надані усім бажаючим сім'ям безкоштовних консультацій психологів, юристів, лікарів (графік прийому спеціалістів). І перелік цих фахівців, вочевидь, скоро стане ширшим. Адже чимало учасників круглого столу задекларували своє бажання долучитися до такої громадської діяльності.

Дивіться фото тут:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 07 травня 2013, 17:08

Для тернополян та гостей міста:
В рамках тижня подружжя в Україні 2013:

15.05 о 15.00- майстер-клас по арт-терапії для вагітних і народивших матусь, а також їх чоловіків на тему: «Кольори в сім"ї та їх можливості. Розфарбуй своє життя.»
Проводить психолог Наталя Поліщук.
Місце проведення: Школа щасливого материнства св.Анни. вул.Федьковича 16, 63 каб.

18.05 о 10.30- бесіда на тему: Навчання основам свідомого батьківства і планування сім"ї. Запрошуються подружні пари.
Проводять працівники Консультаційного центру руху за життя «Колиска життя», вул.Сагайдачного 14.

18.05 о 12.30-семінар-практикум на тему" Профілактика вигорання сім"ї- як шлях до збереження щасливих стосунків". Запрошуються усі бажаючі. Попередній запис- пишіть на mamhom@rambler.ru
Проводить лікар психотерапевт Марія Хомів.
Місце проведення: ТОГО"Центр щасливого Батьківства та Материнства", ТРЦ «Подоляни», 1 поверх, (напроти піцерії)

19.05 о 16.00-масовий захід для усіх бажаючих, свято на тему:"Моя сім"я: мама, тато і я"
Конкурси, призи, гарний настрій гарантовані.
Місце проведення: хол ТРЦ «Подоляни».
Організатори заходу: ТОГО «Центр щасливого Батьківства та Материнства»,
МГО «Єднання», Управління в справах сім»ї та молоді ТОДА, ТРЦ «Подоляни»

20.05 о 19.00- лекція для бажаючих брати шлюб ,присвячена особливій ролі шлюбу та подружжя в Божому плані в житті християнина, на тему: "Лицарі і Принцеси",
Проводить о.Мартин, священик УГКЦ.
Місце проведення: Архикатедральний Собор УГКЦ, навчальна кімната.
mari Офлайн

Психотерапевт

Re: Тиждень сімейних стосунків, подружжя

Повідомлення mari » 10 травня 2013, 08:38

Для тих, хто планує попасти 18.05 на мій семінар-практикум, уточнюю що вже 2 пари є, тому нагадую вам що слід висилати своє бажання бути присутніми на пошту.

Набираю ще лише 3-4 пари(хто був в нас в приміщенні в Подолянах знає, що там місця мало, а зацікавлень в тернополян щодо навчань , щоб брати більшу аудиторію, не має).

Тому запрошую. Дізнатись цікаве і потрібне- завжди стане у нагоді.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 18 травня 2013, 19:08

Завтра усіх чекаємо на 16.00 в Подолянах. Будуть конкурси для усієї сім"ї.
Впевнена, що чистити картоплю ви усі вмієте, наприклад.
А ще окрім дійсно хороших подарунків(книг, запрошень в боулінг,екопорошків, шикарних фоторамок, і т.і....)буде розважати малюків білий великий ведмідь.
І вірші, і музика- запрошуємо!

mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення ksana » 20 травня 2013, 00:44

"МОЯ сім'я: мама, тато і я"
Сьогодні, 19 травня, в рамках Тижня подружжя, ми святкували сімейне свято «МОЯ сім'я: мама, тато і я».

В Україні говорять: «Без сім’ї немає щастя на землі». Саме в сім’ї дитина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ.

Батько і мати – найрідніші і найближчі кожному з нас люди. Вони нас вчать, вкладають у наші вуста добрі слова. Життя прекрасне і треба тільки навчитися його любити і цінувати. Воно дарує нам безліч приємних днів, одним з яких є цей день. Сьогодні ми змогли не просто відпочити, а зробити це активно. Адже на нас чекала цікава програма. Ми веселились, розважались, вчились і проводити корисно час усі разом. Ми тішились виступами вокального ансамблю „Метелик” дитячого садка № 31 та народного театру пісні „Співаночка”.

Організатори Заходу: проект Благодійного фонду «Карітас» Школа щасливого материнства св. Анни, Благодійний Фонд «Подоляни», Управління у справах сім'ї та молоді Тернопільської Облдержадміністрації, Молодіжна громадська організація «Єднання», Громадська Організація «Центр щасливого Батьківства та Материнства», консультативний центр Руху «За життя!» «Колиска життя», кращий тернопільський форум «СІМЕЙКА».
За допомогою: Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), програма «Здоров`я жінок України».
За підтримки: екологічного магазину «Екомаг», Торгової Марки «HUGGIES», кондитерської «ЦУКЕРКА», кращого дитячого магазину «НЕМО», боулінг-клубу «СІЛВЕР». А також УХ- радіо, радіо Світанок, Тернопільської обласної телерадіокомпанії, тернопільської щотижневої газети «У кожен дім», 20 хвилин, Моя газета, Свобода, інтернет-видання Погляд, новин like.te.ua.

фото | +
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
ksana Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1