Глобальні оголошення!

Лазерна епіляція у Києві

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Лазерна епіляція у Києві

Повідомлення toxas2 » 02 травня 2025, 10:12

Дівчата, привіт! Хочу почути ваші думки. Як ви ставитеся до лазерної епіляції? Я вже втомилась воювати з бритвами, воском і депіляторами, постійне подразнення, червоні плями, свербіж… Особливо тяжко з делікатними зонами під пахвами, бікіні. Я живу у Києві, тож шукаю щось нормальне саме тут. Хто вже пробував, як результат? Болить? Варто?
toxas2 Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: 2

Re: Лазерна епіляція у Києві

Повідомлення gazaa » 02 травня 2025, 10:13

Ти описала мою щоденну боротьбу. Особливо влітку бритва зранку, подразнення вдень, сором увечері… Я теж довго сумнівалась, але подруга переконала спробувати лазерну епіляцію. Враження? Це як видихнути після років боротьби! Не скажу, що повністю безболісно, але терпимо, і воно того вартує. Якщо знайдеш хорошого спеціаліста результат помітний вже після першої процедури!
gazaa Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення lowprofile » 02 травня 2025, 10:14

Дівчата, абсолютно підтримую! Я от нещодавно натрапила на цікаву статтю про те, де у Києві можна зробити лазерну епіляцію https://moemisto.ua/kiev/blog/de-u-kiev ... -1308.html і раджу вам теж почитати.
Мрія стати красивою справджується! Зараз з лазерною епіляцією можна забути про небажане волосся на обличчі та тілі. Лише кілька процедур і проблема, яка мучила роками, просто зникає. Головне обрати надійне місце. Один із лідерів у Києві - EpiLazer. Це мережа спеціалізованих центрів з найсучаснішим обладнанням і безболісною процедурою. Я там робила ноги й обличчя - результат супер, ніякого роздратування!
lowprofile Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення lexatiw » 02 травня 2025, 10:14

дуже дякую за пораду! Я якраз зібралася починати, але все не могла наважитись. А ще цікавить — яка взагалі ціна? Бо читаю в інтернеті — розкид великий, а хочеться адекватну вартість і якість. Хтось має свіжу інформацію по Києву?
lexatiw Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення lowprofile » 02 травня 2025, 10:15

Дуже слушне питання! Я б порадила глянути інформацію про ціни на лазерну епіляцію 3D у Києві https://www.44.ua/news/3692018/aka-cina ... 3d-u-kievi зараз багато салонів оновили прайс. У тому ж EpiLazer ціни прозорі, без "підводних каменів". Наприклад, зона під пахвами — дуже доступно, а якщо брати кілька зон або абонемент, ще й знижки дають. І головне - це сучасний 3D лазер працює і на темне, і на світле волосся.
lowprofile Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення toxas2 » 02 травня 2025, 10:16

Дівчата, я вас читаю і вже відчуваю, що скоро зважусь! Дуже тішить, що зараз є такі варіанти, де не треба терпіти біль і страшенне подразнення. Гляну, що там у тому EpiLazer, бо вже кілька разів його згадували мабуть, недаремно.
toxas2 Офлайн

Тільки роззираюся

Повідомлення gazaa » 02 травня 2025, 10:17

Не зволікай! Я от довго тягнула, а потім пошкодувала, що не почала раніше. Тим більше, коли бачиш перші результати, так мотивує. І більше ніяких ранкових марафонів із бритвою
gazaa Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення Yaiti » 02 травня 2025, 10:18

Ох, як же знайомо. Я вже теж гуглю, дивлюсь ціни, порівнюю варіанти. Мене ще цікавить, чи робили хтось епіляцію рук? Бо в мене там пушок, але помітний. Хочеться ідеальної гладкості.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повідомлення lowprofile » 02 травня 2025, 10:19

Я робила руки - результат шикарний. Особливо, коли одягаєш щось відкрите, і шкіра така ніжна, без темного пушку. До речі, якщо думаєте про подарунок собі або комусь, то лазерна епіляція, як на мене найкращий подарунок, серйозно!
Раджу подивитися, де краще купити подарунковий сертифікат на лазерну епіляцію це https://www.dsnews.ua/ukr/society/gde-l ... 023-474877 не просто приємно, а ще й корисно. Я своїй сестрі на день народження подарувала сертифікат у EpiLazer, то вона була в захваті!
lowprofile Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення toxas2 » 02 травня 2025, 10:19

Дівчата, клас! Я записуюся! :love: дякую за поради!
toxas2 Офлайн

Тільки роззираюся

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей