Сухе повітря лікарні, гарячий пар інгаляцій і в результаті губи, як обвітрені. Сухі, шершаві і тріскають, коли сміюся. Порадьте якусь якісну гігієнічну помаду де б купити (але шоб на смак була приємна, а не приторна чи з запахом старого гуталіна). Читала десь шо наніч губи медом мастити. Мастила. Весь малий липкий , бо вночі забуваю шо губи липкі і заціловую по звичці :D
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
А я вже три роки мажусь гігієнічною помадою від Oriflame, купую в Обнові. Там смаки малини, м"яти. приємно на смак, надовго вистачає і гарно допомагає. Вже навіть не пам"ятаю, що таке посохші губи :D
А я користуюсь супернабором для губ- Від Мері Кей. Дуже класний. Ефективний на всі 100. Скраб для губ і бальзам з натуральним силіконом. Мажу всю сім"Ю як треба. І вистарчає його надовго, я вже 2 зиму використовую і ще є. Кого цікавить пишіть в пп.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
Мені мазь календули допомагає дуже .Використовую вже кілька років замість гігієнічної помади , бо кольоровими не користуюся . Дешево і сердито , як то кажуть
Дієва реанімація для посохлих, потрісканих губ, якщо не допомогає помада: помити теплою водичкою, потім протерти 0,5% перекисом водню і вушною паличкою нанести ретинолу ацетат. Його наносити кілька разів, з проміжком в 1 годину. Якщо губи часто сохнуть і тріскають, попийте вітамінки АЕвіт зо два тижні.
І зараз таку маю із сонцезахисними фільтрами :гуд: Але медом на ніч також мащу :) Я його взагалі всюди "пхаю": в маски для волосся, для лиця, в скраби для тіла ... :grin: Мама від мене вже його ховає, каже,що корисніше зїсти, а я мед переводжу :)