Nymydora » 17 січня 2011, 02:53
А ось прийшла мать-єхидна Нимидора, мамця того самого Лізиного колеги, молодшого за Святика на 19 днів, якому віддали 2 (!) соски, які колега, молодший за Святика на 19 днів, успішно зісмоктав.
Як кожна форумська прогресивна мама, я навіть подумати без обурення про соску не могла. Як так!!! Катастрофа!!! Соска в роті - кусок ґуми дитина смокче!!!
А в три тижні, коли в дитини були постійно мокрі рукави від обсмоктування, не витримала тяжкої долі і дала. Кидайте в мене ліфчиками.
Соска в нас кращий друг. Маємо 3 штуки. Даю, коли довго засинає і цицька починає не витримувати. Потім виймаю. Даю, коли вночі прокидається і плаче, а їсти ще не пора (який жах!!! Ця Нимидора ще й по годинах дитину годує!!!) Даю, коли починає гризти те, що гризти не положено, а того, що положено, гризти не хоче. Даю, коли треба швидко заспокоїти. На вулиці, навпаки, не даю. Бере сам, коли вона попадає в поле зору. Не завжди, правда.
Починаю думати про те, щоб відівчати. ДЛя цього просто засовую соску в ліжко під ковдру, щоб не бачив. Поки не бачить, не просить.
Правда, бабуся наша любима постійно так і норовить йому ту соску засунути: ну що ти за мама, дитина мучиться, в нього зубки лізуть, дай йому соску, хай чухає, нічого йому не буде, ти он смоктала, в тебе зуби не криві і т.д. Поки я вдома, то нічого, тримаюся. Але от з лютого знов на роботу, то певно буду соску і від бабусі ховати ))
Пі.Сі. Від соски цицьку не кинули.

Мрії збуваються