Глобальні оголошення!

Порадьте якісну маркетингову агенцію

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Порадьте якісну маркетингову агенцію

Повідомлення Yaiti » 05 квітня 2025, 13:06

Можливо, хтось мав справу з реально ефективною маркетинговою агенцією, яка не тільки красиві презентації робить, а справді приводить клієнтів і допомагає вийти на нові ринки? Бо скільки вже перепробував, результату нуль, лише обіцянки.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Порадьте якісну маркетингову агенцію

Повідомлення Миледи » 05 квітня 2025, 13:06

Було схоже — переплачував кільком агентствам, поки не навчився відрізняти професіоналів від балакунів. Раджу шукати тих, хто фокусується на контенті, SEO та аналітиці, а не просто візуалах. І обов’язково дивіться кейси з цифрами, а не картинки й лайки.
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Yaiti » 05 квітня 2025, 13:06

Так, звучить логічно. Тільки з кейсами теж часто буває обман — або чужі проєкти показують, або результати прикрашають. Можеш поділитися, з ким саме працював? І чи реально побачив приріст продажів чи охоплення, а не просто гарні графіки в звітах?
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Подякували: 0 раз.

Повідомлення Миледи » 05 квітня 2025, 13:07

Я тебе розумію. Сам через це пройшов. Найкращий результат я отримав, коли почав працювати з маркетинговою агенцією seowritely.org. Це не класична агенція, а команда контент-маркетологів і SEO-аналітиків, які готують під тебе стратегію, підбирають ключові слова, пишуть тексти, адаптовані під пошук, і все це з конкретними вимірами результату. У мене охоплення зросло на 78% за 2 місяці, конверсія теж підтягнулась. Їхня головна фішка — гнучкість і прозорість: бачиш кожен етап роботи й можеш коригувати. Спробуй — гірше точно не буде, а шанс пробитися реальний.
Зображення
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей