Глобальні оголошення!

ГВ - скільки ж йому тривати?

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: ГВ - скільки ж йому тривати?

Повідомлення Tajga » 13 січня 2011, 02:40

Перлинка написав:Дівчата,давайте жити дружно :roses:

І я за те! ;-) :roses:
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення TanenRom » 18 січня 2011, 18:23

уже пару днів хочу написати, але часу ніяк не знайду!!!
хочу щоб грудне у нас тривало якнайдовше, а скільки років - покаже час!!! :)

ось сама недавно переконалась на власному досвіді, що після року грудне вигодовування для дитини - не головне в житті:мала захворіла, 4 дні - 100% тільки грудне вигодовування, навіть інколи груди давала кожних пів години, бо температура висока, а пити вона не хотіла. в голову закрадались погані думки (після прочитання цієї теми), як ми будемо знову переходити на свій режим з декількома грудними на день!!!
температура в малої спала, ми почали по трошки щось їсти, так от через 5 чи 6 днів, вже я за малою бігала :zybu: і пропонувала їй груди, бо відчувала дискомфорт, а донечка не мала часу бути біля мами, бо в хаті стільки всього цікавого!!!
але донечка, може прикладатись і набагато більше до грудей, якщо вона відчуває дискомфорт (у нас так було, коли ми святкували наше перше день народження, прийшло багато гостей, а доня до такого не звикла, ось і вимагала в мами захисту).
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Marta » 19 січня 2011, 01:11

TanenRom, та ніхто нічого проти не має, в нас усіх були такі ситуації, і ми всі за ГВ, не забувайте про це, і навіть за довготривале ГВ, але шукаємо ту межу, після якої вже варто задуматись, чому ГВ не завершується до того віку, а твоя донечка, як не крути, по наших "грудних" мірках ще маленька, ми говорили тут про діточок- грудничків набагаааааато старших.
Marta Офлайн

Повідомлення TanenRom » 19 січня 2011, 12:32

Marta написав:TanenRom, та ніхто нічого проти не має, в нас усіх були такі ситуації, і ми всі за ГВ, не забувайте про це, і навіть за довготривале ГВ, але шукаємо ту межу, після якої вже варто задуматись, чому ГВ не завершується до того віку, а твоя донечка, як не крути, по наших "грудних" мірках ще маленька, ми говорили тут про діточок- грудничків набагаааааато старших.

а чому має бути межа в грудному годуванні???ось на даний момент моя знайома годує ще свою донечку,якій 3,5 роки - ви знаєте, я ніяких відхилень не бачу ні у мами ні в дитини - годуються тільки на ніч - і спокійно спить цілу ніч!!
ви знаєте, я думаю нам варто психолога підключити до обговорення цього питання, і нехай він пояснить - чи є межа!!!
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення mala-karta » 19 січня 2011, 14:56

а різні психологи говорять зоовсім різне ;)

я б хотіла чути думку психолога, який бачив дітей, які годуються понад 3 роки (але не так, що психолог працює тільки з проблемними дітьми і, відповідно, ВСІ в нього будуть проблемними - і з ГВ понад 3, і без ГВ з народження)
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення lore1ei » 08 лютого 2011, 18:24

Дівчата, хто дивився чи дивиться "Відчайдушних домогосподарок", пригадуєте 17 серію 2 сезону?
Там працююча мама годувала 5 річного хлопчика на роботі)І всіх це шокувало, і хотіли їй це заборонити.
А вона так гарно відстояла свою думку, що в молоці повно вітамінів і т. д., і що мол це сприяє кращій роботі мозку, типу он дивіться, ваші діти всім по головах лізуть, а мій сидить і малює :D
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Natalinda » 08 лютого 2011, 18:31

Я не дивлюся, але цю серію бачила :D
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення mala-karta » 08 лютого 2011, 18:44

lore1ei написав:Там працююча мама годувала 5 річного хлопчика на роботі)І всіх це шокувало, і хотіли їй це заборонити.

ну так вона з певною метою годувала :hhh: - щоб не поправитися :)

а як Лінет завстидалася, коли та сказала про спокійного, розумного і т.д. - пам'ятаю.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення lore1ei » 08 лютого 2011, 19:02

Та ні, годувала бо корисно, вона ж про це казала)
А її худання то ще одна користь :)
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення гра з вогнем » 08 лютого 2011, 21:52

нєа
вони подали це так, що вона годувала тільки для похудання.
потім лінет її хлопчику дала якогось молока з пакетика, той відмовився від грудей, а мама розревілася, бо тепер доведеться на тренажери ходити.

мені не сподобалося як це було показано, типу так корисно, а потім волося рве, бо розтовстіє.
нц і дитина теж п'ятирічна типу іншого пиття не знає крім грудного молока. каже "хочу пить" і відразу мама з грудьми до нього кидається.
короч постібалися

а лінет я б с плеча за таку підставу :niger:

мені більше нра як у футурамі, там годувння показують як сасо собою розуміється.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей