Перлинка написав:На рахунок того що писала тайга чого я взагалі сюди прийшла ,заходжу в ці теми та ще й берусь щось коментувати якщо я апріорі не згідна з методиками що тут культивуються.Відповім:
Форум називається" школа щасливого материнства св Анни".
Так як я є щасливою мамою і з повагою відношусь до св.Анни ,то подумала ,що маю право тут перебувати і висловлювати свою думку,навіть якщо вона когось не влаштовує.Цікаво що мою думку розділяє тут багато людей,а загальні претензії чомусь лиш до мене,при тому що я особисто не дозволяла собі не коректних висловів щодо довгогодуючих матерів та їх дітей,окрім жартома"кабанчик" на 4 -річного грудничка ,але так можу і свою дитину назвати .
А я все чекала, коли вже в мою сторону полетить якійсь тапок. Шкода тільки, що повідомлення не було процитоване, бо насправді,
Перлинка, чому Ви вирішили, що все написане адресоване особисто Вам? :head: З якого взагалі переляку я би мала вказувати форумчанкам, де їм писати/читати а де ні. Я сама тут без року тиждень спілкуюся. :) Хочеться, щоб це спілкування було приємним і корисним не тільки мені, а й співрозмовницям. Через це тей пост і виник:
Tajga написав:Перлинка написав:Дівчата,чесно,все було б добре,якби без фанатизму.
Просто неприємно навіть заходити в ці теми які тепер стали способом вашого життя.ГВ,Слінги ,випісювання.
може не постійно не відкритим текстом,але вскользь часто відчувається який снобізм.Які ті мами темні :ugeek: ,чому вони не хочуть прислухатись :ugeek: ,егоїстки ,мордують дітей в памперсах,відлучають насильно від грудей,дич -не знають шо таке слінг і т.д.
Ну, бувають, "перегибы" на местах. :hz:
Але, як зберуться, наприклад, фанати довгих спідниць, то звичайно, щось від тих та й буде перепадати тим, хто носить короткі. Я не розумію іншого: навіщо прихильнику короткої спідниці не тільки читати, що там пишуть фанати довгих спідниць а й сперечатися з ними. Хіба хтось когось може переконати? Напевно лише пересваритись і лишитись при свої думках, та ще більше в них ствердитись. Але в цьому процесі може бути сказано багато неприємних і образливих слів і одною і іншою стороною. З огляду на це, я не вважаю, доказ своєї точки зору за будь-який кошт, замість розумного діалогу, якщо він можливий, не принесе жодної користі ні дописувачам, ні форуму загалом. Як любила казати моя бабця, хтось має бути розумніший і спинитися.
Все ІМХО.
Це так, оффтоп. Наболіло.