мешканка написав:Не щоб посперечатись, а так, інформація для роздумів:
Моя старша, яку я годувала до року, має чудову здатність протистояти хворобам. Я теж хвилювалась, що, як припиню ГВ-будуть болячки чіплятись, дякувати Богу, зовсім такого не було. В садочку, під час окліматизація, хворіли 1 місяць, потім підхопили вітрянку і теж просиділи вдома тиждень і оце зараз 3 дні щось вірусне. Це за більше, як пів року. Дякувати Богу-жодного разу не пили ніяки антибіотики за 3,5 роки. В той час, як менша, ще будучи виключно на ГВ перехворіла 2 рази бронхітами з антибіотиками. Це дає мені змогу вважати, що ГВ це тільки маленька складова імунітету. (після року)
Іра та я теж такі живі приклади знаю, але ж є така наука як статистика і саме опираючись на неї роблять узагальнюючі висновки не лише про користь чи некористь ГВ, і не лише про ГВ а про все на світі. І саме та наука статистика формує поняття норми.
Я ніколи не дізнаюся скільки разів захворів би мій Юрко за рік будучи не на ГВ. Може ні разу, може раз, може 5. Бо я його годувла. Так само і ти не знатимеш скільки бронхітів було б в Христинки не будь вона на ГВ.
Тут так або вір або не вір :) І як писала недавно в іншій темі Немидора "по вірі вашій вам дано буде"
Я була на ГВ 2 місяці, в садочок не ходила бо хворіла весь час, до 5-го класу теж, а потім почала влітку їздити до родичів на море і по нинішній день, дякувати Богу хворію не сильно. То можна ж різні висновки зробити. Можна було мене раніше на море завезти, можна було годувати довше, можна було лишити все як є...
Я не сперечаюся, я роздумую :)