Lesya » 22 листопада 2010, 23:07
Канефрон - це справді єдиний препарат для лікування нирок і сечовивідних шляхів який пройшов необхідні випробування і визнаний безпечним як для вагітної жінки, так і для плоду. :good:
Його особливістю і суттєвою відмінністю від інших рослинних препаратів є те, що екстракти рослин, які входять до його складу є стандартизованими. Людською мовою - по силі дії він такий же, як хімічні препарати, тільки не шкідливий.
Хоча під час роботи стикалася з різними рецептами і рекомендаціями лікарів, та й під час вагітності теж. Неодноразово траплялися жінки, які прямо питали: мені таке прописали. Це можна пити? Ці ліки не зашкодять?
Мені недавно сказали, що мій візит в урологію рік тому згадують лікарі досі. Розкажу чому.
На 6-му місяці мене поклали в лікарню з підозрою на апендицит. Слава Богу не підтвердилось. Потім, як у нас годиться, почали направляти до різних спеціалістів, в т.ч. до уролога. Подивився він на мою історію хвороби, розпитав, помацав-постукав і сказав, що його патології в мене нема. А тоді пише рецепт - Афлазін на 30 днів. А я йому кажу
-Не буду його пити, бо це по перше БАД, а не препарат, по друге не відома його безпека для вагітних. Він очі відкрив широко і каже:
-Тоді Уролесан. А я йому:
-Він протипоказаний для вагітних. Він ще ширше очі відкриває і перелічує далі :
- А Фітоліт? Чи може Цистон? Я кажу:
- Вони рекомендуються восновному при камінцях, а в мене ще їх нема. Не буду пити. Він тоді безнадійним голосом:
- А може поп"єте Канефрон? Кажу :
- Може і поп"ю. Він принаймі не шкідливий. Але не найближчим часом.
-???
-Ви ж самі сказали, що я здорова. Тому пити просто так нічого не буду.
Тоді він просто запитав де я працюю.
От такий анекдот із життя. Тому завжди читайте і думайте, за себе відповідаєте тільки Ви.