Глобальні оголошення!

ГВ - скільки ж йому тривати?

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: ГВ - скільки ж йому тривати?

Повідомлення LeeLoo » 11 січня 2011, 18:50

Перлинка написав:
гра з вогнем написав:дівчатка, ну невже вас так хвилює скільки годують інші?
хтось дітей лиш для галочки народжує, бо такий у них образ успішної сім'ї. і ніц, живуть собі ті сім'ї поживають, добра наживають.
а хтось годує до 7, бо такий у них образ щасливого материнства, і теж живуть собі поживають, добра наживають.
і одні і другі щасливі, то чи є сенс шукати голки в сіні? а якщо так хочете пошукати, чом би не у своїй копиці?

Як гарно тут дехто заговорив,а шо ж вас так турбувала тема про нянь?Чи про те буває так що пропадає молоко чи ні ?
Також тоді треба було шукати лиш свої голки,як у вас няні не було і молоко не пропадало.
От хочеться мені поговорити на цю тему :niger: ,для того і створений форум і власне сама тема.

Jak mogna porivnyvatu njany z Grydnym Godyvannjam :nea: ????
LeeLoo Офлайн

Повідомлення гра з вогнем » 11 січня 2011, 18:52

а, ну тоді пагаварітє :)
а я собі піду в тему про пропало молоко і скажу, що у дітей, які відмовляються віл годування в такому віці психологічні розлади (чи то ба навіть психічні та сексуальні)
а мами, котрі наймають нянь - інфантильні невротики, не можуть впоратися зі своїми дітьми. от тоді веселуха почнеться :)
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Перлинка » 11 січня 2011, 19:00

Найцікавіше ,що ніхто ще толком навіть до трьох не годував ,і більшість не збирається,а чомусь свято вірить,що його дитина буде наймудріша і лишить сама.А як не лишить?Щось я ні від кого не чула ,щоб впевнено сказали,так я буду годувати і до 5-ти і до 10- ти і на роботу не піду,бо видно моя дитина ше не готова лишити цицьку.А лиш кажете ,що не бачете в цьому нічого поганого,якщо хтось годує.
Дивно шо ті всі пераховані раніше забиті племена аборигенів та індіанців не здогадуються самі лишити,а смокчуть до десяти років(якщо вірити написаному).Ще більше мене дивує рівень розвитку тих племен ,бо в такому випадку їх IQ вже мав би зашкалювати.
Так от ніхто годувати більш як до трьох не збирається,але кидається на амбразуру за ті якісь поодинокі аномальні випадки в світовій історіїї,які навіть у гуглі рідною чи російською мовою неможливо знайти.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 11 січня 2011, 19:02

гра з вогнем написав:а, ну тоді пагаварітє :)
а я собі піду в тему про пропало молоко і скажу, що у дітей, які відмовляються віл годування в такому віці психологічні розлади (чи то ба навіть психічні та сексуальні)
а мами, котрі наймають нянь - інфантильні невротики, не можуть впоратися зі своїми дітьми. от тоді веселуха почнеться :)

Та там вже таке було :zybu:Хіба напишеш по другому колу :)
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 11 січня 2011, 19:04

LeeLoo написав:Jak mogna porivnyvatu njany z Grydnym Godyvannjam :nea: ????

пробач,але думаю,ти шось не дуже поняла про шо мова
Востаннє редагувалось Перлинка в 11 січня 2011, 19:08, всього редагувалось 2 разів.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення LeeLoo » 11 січня 2011, 19:06

Перлинка написав:Jak mogna porivnyvatu njany z Grydnym Godyvannjam :nea: ????

пробач,але думаю,ти шось не дуже поняла про шо мова ;-)[/quote

Vse ja ponjala ;-)
LeeLoo Офлайн

Повідомлення гра з вогнем » 11 січня 2011, 19:13

ні, Перлинко, такого там ще не було. Ніхто жодного разу не сказав, що мама або дитина, котра відмовилася від грудей у ранньому віці, або ж мама пішла на роботу до дитячого року - психічно чи фізично не повносправна чи має якісь розлади. А тут про це тільки й торочать :)
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 11 січня 2011, 19:14

Alisa написав:Гра, а в тебе немає почуття провини перед сином, що ти так рано припинила ГВ?
Два роки могла ще як мінімум годувати :zybu: :zybu: :zybu:
До 4-х хоча б :zybu:

:zybu: :zybu: :zybu:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Alisa » 11 січня 2011, 19:20

гра з вогнем написав:
Alisa написав:Гра, а в тебе немає почуття провини перед сином, що ти так рано припинила ГВ?
Два роки могла ще як мінімум годувати :zybu: :zybu: :zybu:
До 4-х хоча б :zybu:

:zybu: :zybu: :zybu:

Я вже дочиталася, що ти ще годуєш :zybu:
Бажаю вам легкої і щасливої першої п*ятирічки :roses:
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Natalinda » 11 січня 2011, 21:14

Перлинка написав:Найцікавіше ,що ніхто ще толком навіть до трьох не годував ,і більшість не збирається,а чомусь свято вірить,що його дитина буде наймудріша і лишить сама.А як не лишить?Щось я ні від кого не чула ,щоб впевнено сказали,так я буду годувати і до 5-ти і до 10- ти і на роботу не піду,бо видно моя дитина ше не готова лишити цицьку.А лиш кажете ,що не бачете в цьому нічого поганого,якщо хтось годує.
.....................
Так от ніхто годувати більш як до трьох не збирається,але кидається на амбразуру за ті якісь поодинокі аномальні випадки в світовій історіїї,які навіть у гуглі рідною чи російською мовою неможливо знайти.

Natalinda написав:Я теж за ГВ. Для мене теж ідеал до 2-2,5, але до 5 - мене б не сильно дивувало думаю, але дійсьно як факт, а не спостерігати за цим на площі чи в магазині. Не сильно цікавилася годуванням до 3,4,5 проте переконана що це лише наніч чи вночі, ато не щодня. Якщо відхилення - то думаю шо не через ГВ, а ГВ допомагає це відхилення побороти. Тобто як на мене то якщо дитина і мама в адекваті, то жодна 4,5-ти річна дитина цілодобово цицю не смокче, це ж не немовля до 6 міс. якому нічого більше не треба лиш їси і спати. А якщоб б борони Боже в дитини були проблеми із здоровям фізичним чи психічним і ГВ полегшувало її стан - то і до 10 годувала б
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей