TanenRom написав:колись тримала в Укрексімбанку - сума була невелика, але забирала з великими проблемами!!!
а в чём заключались проблемы, если не секрет?
TanenRom написав:колись тримала в Укрексімбанку - сума була невелика, але забирала з великими проблемами!!!
Shalimar написав:TanenRom написав:колись тримала в Укрексімбанку - сума була невелика, але забирала з великими проблемами!!!
а в чём заключались проблемы, если не секрет?
Naya написав:вічно якісь ліві комісійні нараховували, і не могли пояснити за що.
По договору комісійні не нараховувалися, якщо не знімати через банкомат, а розраховуватися кредиткою.
Хотіла закрити договір, сплатила всі борги по кредитці(причому сплачувала вже так, як мені в відділі заявили про борг), прийшла закривати - ще є борг. :ugeek:
Сплатила ще то. Закрити не можуть, бо не бачуть сплати. Я в той банк кілька раз їздила, тратила час. То не бачать, то нема відповідної людини, то ше шось. То вже бачать, що боргів нема, а закрити чогось не можуть. Довідку, про те, що в мене нема заборгованасті можуть дати лиш за окрему доплату - 50грн... :ugeek:
Короче, не банк, а шаражкина контора, лиш розрекламована.
Недавно хотіла дізнатися як відкрити рахунок для інтернет розрахунків. Сказала, що мені треба відкрити рахунок, і мені потрібен СВВ код для інтернет розрахунків. Дивилися круглими очима. Такої некомпетентності, як в Приваті, напевне нема ніде. Натомість в Укрексімбанку все безпроблемно було і є. Користуємося їх послугами, не бігаю до каси, як треба розраховуюся прямо з дому.
TanenRom написав:у нас було два депозити в євро і доларах, нас попередили, що якщо захочете забирати потрібно зателефонувати та замовити гроші. ми зателефонували за два дні, попередили коли приїдемо, а коли приїхали - виявилось, що грошей немає. я взагалі зла, бо відпросилась з робити, їхала на таксі в банк, а в них якісь там відмазки.
щось там нашкребли, а 200 доларів взагалі віддали в гривнях по курсу на той день!!!
Радмила написав:За золото, здаєтьсяч там не все так просто. Приймають по ціні лому+ комісійні. Треба було б вияснити. Може хтось конкретніше знає?
Повернутись до Квитанції, довідки, гроші
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість