Глобальні оголошення!

Депозит

Модератори: олеся, Любов

Re: Депозит

Повідомлення Shalimar » 11 січня 2011, 16:52

TanenRom написав:колись тримала в Укрексімбанку - сума була невелика, але забирала з великими проблемами!!!

а в чём заключались проблемы, если не секрет?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення TanenRom » 11 січня 2011, 16:58

Shalimar написав:
TanenRom написав:колись тримала в Укрексімбанку - сума була невелика, але забирала з великими проблемами!!!

а в чём заключались проблемы, если не секрет?

у нас було два депозити в євро і доларах, нас попередили, що якщо захочете забирати потрібно зателефонувати та замовити гроші. ми зателефонували за два дні, попередили коли приїдемо, а коли приїхали - виявилось, що грошей немає. я взагалі зла, бо відпросилась з робити, їхала на таксі в банк, а в них якісь там відмазки.
щось там нашкребли, а 200 доларів взагалі віддали в гривнях по курсу на той день!!!
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Naya » 11 січня 2011, 17:08

А я б не радила з Приватом зв"язуватися.
Мала гіркий досвід з кредиткою.
Може з депозитом інакше, але банк один, то маю сумніви.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення mala-karta » 11 січня 2011, 17:09

а що з кредиткою?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Naya » 11 січня 2011, 17:18

вічно якісь ліві комісійні нараховували, і не могли пояснити за що.
По договору комісійні не нараховувалися, якщо не знімати через банкомат, а розраховуватися кредиткою.
Хотіла закрити договір, сплатила всі борги по кредитці(причому сплачувала вже так, як мені в відділі заявили про борг), прийшла закривати - ще є борг. :ugeek:
Сплатила ще то. Закрити не можуть, бо не бачуть сплати. Я в той банк кілька раз їздила, тратила час. То не бачать, то нема відповідної людини, то ше шось. То вже бачать, що боргів нема, а закрити чогось не можуть. Довідку, про те, що в мене нема заборгованасті можуть дати лиш за окрему доплату - 50грн... :ugeek: Так та кредитка не закрита досі. Хз, ще може й вилізе боком. Маю надію, що термін договору вийшов і на тому вже все.
Короче, не банк, а шаражкина контора, лиш розрекламована.
Недавно хотіла дізнатися як відкрити рахунок для інтернет розрахунків. Сказала, що мені треба відкрити рахунок, і мені потрібен СВВ код для інтернет розрахунків. Дивилися круглими очима. Такої некомпетентності, як в Приваті, напевне нема ніде. Натомість в Укрексімбанку все безпроблемно було і є. Користуємося їх послугами, не бігаю до каси, як треба розраховуюся прямо з дому.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення TanenRom » 11 січня 2011, 17:21

Naya написав:вічно якісь ліві комісійні нараховували, і не могли пояснити за що.
По договору комісійні не нараховувалися, якщо не знімати через банкомат, а розраховуватися кредиткою.
Хотіла закрити договір, сплатила всі борги по кредитці(причому сплачувала вже так, як мені в відділі заявили про борг), прийшла закривати - ще є борг. :ugeek:
Сплатила ще то. Закрити не можуть, бо не бачуть сплати. Я в той банк кілька раз їздила, тратила час. То не бачать, то нема відповідної людини, то ше шось. То вже бачать, що боргів нема, а закрити чогось не можуть. Довідку, про те, що в мене нема заборгованасті можуть дати лиш за окрему доплату - 50грн... :ugeek:
Короче, не банк, а шаражкина контора, лиш розрекламована.
Недавно хотіла дізнатися як відкрити рахунок для інтернет розрахунків. Сказала, що мені треба відкрити рахунок, і мені потрібен СВВ код для інтернет розрахунків. Дивилися круглими очима. Такої некомпетентності, як в Приваті, напевне нема ніде. Натомість в Укрексімбанку все безпроблемно було і є. Користуємося їх послугами, не бігаю до каси, як треба розраховуюся прямо з дому.

дуже нагадало ситуацію, як я брала кредит в приваті на купівлю техніки, коли захотіла закрити - сказали одне, пийшла закривати - інша сума.
Naya підтримую тебе 10000000000%.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Радмила » 11 січня 2011, 17:25

Колись мала депозит в укексімі в гривнях. Все нормально було. Забрали без проблем. Відсотки все по договору.
За золото, здаєтьсяч там не все так просто. Приймають по ціні лому+ комісійні. Треба було б вияснити. Може хтось конкретніше знає?
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Shalimar » 12 січня 2011, 00:10

TanenRom написав:у нас було два депозити в євро і доларах, нас попередили, що якщо захочете забирати потрібно зателефонувати та замовити гроші. ми зателефонували за два дні, попередили коли приїдемо, а коли приїхали - виявилось, що грошей немає. я взагалі зла, бо відпросилась з робити, їхала на таксі в банк, а в них якісь там відмазки.
щось там нашкребли, а 200 доларів взагалі віддали в гривнях по курсу на той день!!!

Ну, это вопрос компетентности сотрудников (вернее, НЕкомпетентности)), чем надёжности самого банка как структуры.
Но неприятно, согласна. Всегда хочется получать сервис на уровне. Это же Банк, а не базар, в конце концов
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 12 січня 2011, 00:14

Радмила написав:За золото, здаєтьсяч там не все так просто. Приймають по ціні лому+ комісійні. Треба було б вияснити. Може хтось конкретніше знає?

На сайте банка можно посмотреть, по какой цене продают и по какой цене принимают металлы. Конкретнее не знаю.

Кстати.. Кто не хочет вызвать к себе интерес со стороны всяких служб и делиться с налоговой )) в одном банке держать сумму более 200 тыс. не стОит
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mala-karta » 12 січня 2011, 00:46

вибачаюсь за безграмотність, а чого саме 200 тис грн?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Поперед.Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість