Naya » 11 січня 2011, 11:46
Іра, для мене вона була страшно неманеврена. Руки реально від неї боліли.
Зимою між ті подвійні передні колеса набиралося снігу, і вона взагалі не їхала, а буксувала, я її брала в руки й переносила в деяких місцях.
Малий капюшон - літом треба було пеленкою закривати малого, якщо пряме сонце шкварило, він протестував і на сонце і на пеленку, бо хотів все бачити, якщо вітер і сонце, то ту пеленочку зривав, тре було пришпиляти - одним словом незручності. Тре або великий капюшон, або щоб перекидалася ручка.
А ще, вона мені завжди здавалася якоюсь дірявою, недоробленою, багато шпарин, незатишна. В люльці в капюшоні зимою я ті дири зашивала просто.
Сусідки в яких такі ж візки були, часто жалілися, що відлітають колеса, не раз сама бачила. В моїй колеса жодного разу не відвалювалися.
Тому коли я вже вибирала другу коляску, то знала на що звернути увагу. Ніяких подвійних коліс, і щоб були великі. І великий капюшон - в нас майже до бампера, Ждан все бачить, але від сонця та вітру він гарно закриває. Сидіння теж широке, зручне. А ще бампер не просто знімається, щоб покласти/вийняти дитину, він піднімається вверх, що дуже зручно. То я про візок пишу, бо люлку ми з нової коляски вже не випробували, вона чекає свого часу. Все гарно припасовано, нема ніяких шпарин, щоб продувало, затишно, зручно. Ну і маневренність - їде-радує. Хоча по снігах любою коляскою важко, то факт.
З плюсів Чікко - широке вільне сидіння, велика корзина(можна було загрузити одіяло і ще купу в всього й сміло їхати загаряти :zybu: )