Перлино, попрошу таку цитату, де я справді пишу, що ГВ - то мені напряжно, бо про цю цитату тобі вже сказали.
Ти, по-моєму, не бачиш що написано, а бачиш те, що хочеш бачити. Не гребуєш також тим, щоб щось додумати та перекрутити. Якщо іншим зрозуміло, що я хотіла сказати тут, то лиш ти одна бачиш тут зовсім інше, аніж написано.
По перше я вже писала,що якщо ти наполягаєш що такого не писала,то я вибачаюсь і визнаю що мені привиділись,бо перечитувати твої більш як 2300 повідомлень не маю бажання,щоб щось доводити.Хто як зрозумів ,так зрозумів,добре що дівчата тебе підтримали і розуміють в потрібному тобі контексті.В мене є на це своя думка,чи ти ще мене хочеш переконати?
Людина, яка не годувала й року й не має досвіду в ГВ мислить про те, як відіб"ється довготривале ГВ на дитині!!! Та ще й як це напряжно? Може й напряжно. В кожного свої таракани. Мені особисто напряжно й лінь було б носитися з сумішами, бутилочками, кипятінням і т.п. І зараз, коли ми вже все їмо, циця ще дуже виручає - не встигла для малого зготувати, чи нема такої їжі, яку йому можна - циця. Хворіємо - їсти нічого не хоче - циця. Завжди під рукою.
Я вже кілька раз в цій темі писала,що вважаю нормальним ГВ до 2,5 навіть до 3 років(з натяжкою

) ,але не більше про що й завівся весь сир-бор,і дитину твого віку сама б ще годувала,якби...навіть боюсь написати причину,бо ви ж також не вірите що таке буває,так як і я не вірю що довготривале ГВ приносить массу задоволення окрім дитини ще й матері.
А носитися з бутилочками та сумішами після 1-1,5 року нема жодної необхідності,бо дитна вже нормально їсть дорослу їжу.Не встигла приготувати,чи чогосьтам не хоче не аргумент,таке буде завжди і в 7 і в 10 і в 15 років.Також як хворіє,я й досі як хворію не хочу їсти але ж мені цицьки не дають.Знову ж таки це не стосується дитини твого віку,бо гадаю ти щось наплутала,як стала наводити цей приклад ,бо 1 рік і 4 ,то велика різниця.
Щодо довготривалості. Я дуже мало знаю випадків годування до 5 років. А точніше жодного.
Я теж не маю досвіду довгогодування , але спостерігаючи за нашим ГВ, я впевнена, що Ждан сам себе відлучить безпроблемно років до трьох.
І якщо якійсь дитині на це треба трошки більше часу, то я не бачу в цьому нічого протизаконного, страшного чи вульгарного. Бо також вважаю, що груди - для годування.
Ми не годуємося вже на вулиці, буває, що циця вже лиш двічі на день, буває що й три-чотири рази, я не рахую.
Трошки більше часу це ще рік,два чи 5?Бо гра з вогнем згадувала і такий вік( 8 років) на підпільному відео для обраних.Дивно що в інтернеті можна побачити все на світі ,а дитна 4 років,що смокче цицю тільки в закритому перегляді(щоб ніхто не насміхався :zybu: ).
Те що ви тут з пустушками чи бутилками порівнюєте ,також недоречно,бо якщо дитину відлучають від грудей у 2 чи 2,5 ,то ніхто їй в такому віці вже натомість не дає ніяких сосок і пляшечок.Я таких випадків не зустрічала,а якщо буває то також не вважаю нормальним.
Хоч знаю одну жінку,вона вже доросла,їй мама наливала молоко чи кашу в пляшечку з соскою і вона брала з собою до школи в 1-ий клас,як вона там це пила чи ховалась,чи з неї сміялись історія умалчіваєт.Але гадаю це той випадок,коли мама вважал,що дитина сама має позбутись тої залежності,коли їй того захочеться,тобто якщо б мала мала переконання довгогодування,то не виключено,що та дівчинка ще б смоктала цицю.
Але пробачте в 7 років я вже знала звідки беруться діти.І ходила сама(з подругами) в парк на качелі та в кафе на морозиво.А ще в мене був постійний кавалер,з яким ми обмінювались подарунками на свята,і він вважвся батьком моїх дітей(ляльок),та ревнував,бо я мала ще одного прихильника :zybu: ,квіти від якого він видирав в мене з рук та викидав.Отакий романтік,а ви кажете цицька ;-)