Глобальні оголошення!

Дитина у візочку

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Дитина у візочку

Повідомлення Shalimar » 09 січня 2011, 01:42

Перлинка написав:Просто я перечитала купу відгуків,гонять на цей візок лиш ті хто його не має,а з тих що мають ,всі задоволені аж пищать.Не знаю може їм від тої краси і моди таке запаморочення,що не бачать жодних недоліків,а може й дійсно візок бездоганний.
Якби мені таку овечку подарували,я би з задоволенням користувалась :beauty: :zybu:

вот, кстати, тоже хотела об этом написать! сколько отзывов не читала - все исключительно положительные! ни у какой другой коляски нет такой безупречной репутации))
а местное дорожное покрытие - ((((( оставляет желать лучшего, да..
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Naya » 09 січня 2011, 16:56

Перлинка написав:
Просто я перечитала купу відгуків,гонять на цей візок лиш ті хто його не має,а з тих що мають ,всі задоволені аж пищать.Не знаю може їм від тої краси і моди таке запаморочення,що не бачать жодних недоліків,а може й дійсно візок бездоганний.
Якби мені таку овечку подарували,я би з задоволенням користувалась :beauty: :zybu:

ха-ха....
якби я заплатила за нього тисяч 15, то тоже казала б який він суперовий....

На мою думку той візок не вартий тих грошей.
Так, він непоганий, але не вартує стільки.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Перлинка » 09 січня 2011, 18:18

Naya написав:
Перлинка написав:
Просто я перечитала купу відгуків,гонять на цей візок лиш ті хто його не має,а з тих що мають ,всі задоволені аж пищать.Не знаю може їм від тої краси і моди таке запаморочення,що не бачать жодних недоліків,а може й дійсно візок бездоганний.

ха-ха....

Naya

Питання вартий чи не вартий розглядається в площині хто скільки заробляє.
Якщо для когось це тьху ,то чому б і ні ?На чіко одна мама викладала фото 5-ох візочків приблизно 1,5 -2 у.о,придбаних в один і то й же період для однієї дитини.Глупость правда?Бо ми б з тобою за ці гроші ох скільки всього накупили б,пів хати можна побудувати.Але якщо у неї вже це все є,про що ми мріємо,і вона собі кайфує від цього,і купити для неї ще один візок,це так як для нас з тобою буханець хліба.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Naya » 09 січня 2011, 18:41

Перлинка написав:
Naya написав:
Перлинка написав:

ха-ха....

Naya

Питання вартий чи не вартий розглядається в площині хто скільки заробляє.
Якщо для когось це тьху ,то чому б і ні ?На чіко одна мама викладала фото 5-ох візочків приблизно 1,5 -2 у.о,придбаних в один і то й же період для однієї дитини.Глупость правда?Бо ми б з тобою за ці гроші ох скільки всього накупили б,пів хати можна побудувати.Але якщо у неї вже це все є,про що ми мріємо,і вона собі кайфує від цього,і купити для неї ще один візок,це так як для нас з тобою буханець хліба.

Ну, почитай уважно, там було написано - на мою думку :P

Багатий не той, хто все має, а той хто задоволений тим, що має(с)
Так, для мене то дурість. Для когось - необхідність :zybu:
А для когось - привід понти поганяти.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення Перлинка » 09 січня 2011, 18:57

Ну, почитай уважно, там було написано - на мою думку :P

Я шось не розумію,якщо є така примітка,то значить не можна коментувати :head: ?

Та все що я тут пишу то на мою думку,а ні на чию іншу.

Багатий не той, хто все має, а той хто задоволений тим, що має(с)

згідна
Так, для мене то дурість. Для когось - необхідність :zybu:
А для когось - привід понти поганяти.

Понти поганяти,це якщо на останні гроші.

А якщо люди вже не знають куди ті гроші дівати,то що закопувати їх,чи в панчоху складати?

Я для того і працюю,щоб балувати себе ,щоб недоступне ставало для мене і моєї сімї доступним.
І якщо б такий візочок не вдарив мені по кишені,просто зараз для мене це нерозумна покупка,бо є важливіші потреби, то з великм задоволенням придбала б його,бо люблю все гарне ,жити в гарному будинку,гарно вдягати себе і своїх дітей,їздити на гарній машині,і катати гарні візочки :) .
Бувають різні періоди в житті ,і чорні і білі полоси,але я вчусь бути щасливою з тим що маю і при цьому прагнути до кращого.
А позиція лисиці з басні крилова "лисиця і виноград "це не моя позиція.
Востаннє редагувалось Перлинка в 09 січня 2011, 21:17, всього редагувалось 2 разів.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Naya » 09 січня 2011, 19:43

Якщо б я не знала куди гроші вже подіти, то зайнялася б благодійністю, а не скупляла по 5 візків для одної дитини.
ІМХО.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Радмила » 09 січня 2011, 19:58

Я б такого візка і задарма не хотіла. На каракатецю схожий. :mrgreen: Мені класичні візочки більш подобаються. З таких матеріалів могли зробити, щось і симпатичніше. Направду, понти.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення гра з вогнем » 09 січня 2011, 20:02

аж я подивилася, що то за візок, який стільки дебатів викликав :)
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Перлинка » 09 січня 2011, 20:09

Ну благодійністю зайнятись ніколи не пізно,нею можна займатись і зараз ;-) ,навіть не маючи стільки грошей.
Ти ж кажеш що багатий той хто себе таким почуває.

От хтось ще бідніший також міг би сказати,що можна купити собі курточку за 300 грн,а не за 1600 ,а решту роздати бідним.

Тим більше нам же не відомо,може ті люди вже займаються благодійністю,і роздають ще більше ніж вартують ті візочки.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 09 січня 2011, 20:27

Радмила написав:Я б такого візка і задарма не хотіла. На каракатецю схожий. :mrgreen: Мені класичні візочки більш подобаються. З таких матеріалів могли зробити, щось і симпатичніше. Направду, понти.

Ну це вже справа смаку ;-)

Ну а загалом,набагато лече сказати -це понти ніж заробити,це стосується не лиш візка.

Я сумніваюсь,що хтось з вас маючи хороший достаток ,ну допустимо 10 тис у.е в міс. 9 роздав би бідним,купив собі візок за 200 ,ну а на 800 у.о би шикували,бо для щастя ж багато не треба :zybu:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Все, що полегшує побут з дітками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей