мешканка написав:Цікаво, а от в кого з вас були мутні води під час вагітності? Що казали? що допомогло?Яка причина і як воно впливає на дитину?
Oksana написав:Іринка, в мене то щастя було...і регулярно... Лягала, капалась (на ніч тікала додому). В свій час мені казали, що як не пролікуватись під час вагітності, то може інфекція піти до дитинки, і ляля може народитись з запаленням легень. На скільки то правда, незнаю, але таки лікувала...
Marta написав:В мене були мутні води, казали, що то від ТОРЧ, бо більше не було від чого, (хоча був тільки хронічний герпес в неактивній формі), то я пила овес, як навіжена.
В мене ще було також незначне потовщення плаценти, і низька плацентація, і помірне багатоводдя, то все ж на 28 тижні поклали в лікарню, і пролікували, прокапали, (також наніч ходила додому),
то не знаю, після того все було в нормі.
LeeLoo написав:Marta написав:В мене були мутні води, казали, що то від ТОРЧ, бо більше не було від чого, (хоча був тільки хронічний герпес в неактивній формі), то я пила овес, як навіжена.
В мене ще було також незначне потовщення плаценти, і низька плацентація, і помірне багатоводдя, то все ж на 28 тижні поклали в лікарню, і пролікували, прокапали, (також наніч ходила додому),
то не знаю, після того все було в нормі.
V mene vse bylo analogi4no....takog legala v likarni na Zamkovi na 30 tugdni.
Повернутись до 9 місяців здоров'я
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей