happymami » 29 грудня 2010, 16:53
Почитала я форум нині і так шось мені шкода стало, шо всі хворіють-депресують. Думаю, блін, якась я ненормальна - тішуся, коли всі сумують. Але не тут то було. "Добрі люди" не дадуть довго повеселитися. Общім, настрій всі псують пів дня, але ж як можна сумувати і злитися, коли в доці нині був утрінік і так гарно діти колядували :-| .
А потім я з того всього зла сіла годувати Юрика обідом і дивлюся - безхозна салфеточка зелена з узорами валяється. Я бігом ножиці в руки і одною рукою Юрчику в писочок ложку, а другою ріжу-ріжу-ріжу та все швидше швидше швидше, такий азарт взяв, згадала як я в дитинстві то любила робити і давай краяти всі салфетки шо були в хаті. Дівчата, поки малий наївся то мені такі гарні ідеї в голову прийшли, шо аж сама дивуюся, як то ті витинанки гарно виходять. 5 штук накраяла і тепер не годна спинитися :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: . Гарно виходить з кольорових візернукових салфеток :thumbsup: . Вже весь холодильник картатий і радісний. аж на душі весело стало :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: . Не сумуйте, зузульки :roses:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно

Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))