Глобальні оголошення!

Бити чи ні?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Бити чи ні?

Повідомлення LeeLoo » 06 січня 2011, 18:21

Pro4utala v cij temi bagato i zrozymila wo ja jakasj ne pravuljna mamawa-ja na Lizy ne mogy kruknytu-ne to wo vdarutu :nea:
Jak wo vona wosj robutj ne tak-ja prosto jij pojasnyjy wo tak ne mogna i vse,zvu4ajno jij xo4etjsja dyra4utusj,kaposti robutu-ale ja rozymijy wo vona we malenjka dutunka-jakij vse xo4etjsja poprobyvatu i z vikom vse byde rozymitu i vse ce povunno bytu postupovo.A krukom i nervamu(tobto butu )a zna4utj i nav4utu-dymajy-ne kraw4uj vuxid vuxovyvatu dutuny.
LeeLoo Офлайн

Повідомлення mala-karta » 06 січня 2011, 18:44

LeeLoo написав:A krukom i nervamu(tobto butu )a zna4utj i nav4utu-dymajy-ne kraw4uj vuxid vuxovyvatu dutuny.

100 %
жалію кожен раз, коли сварюся...
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення LeeLoo » 06 січня 2011, 19:04

Ja zaraz po4ala gyljatu z mamo4kojy v jakoji xlop4uk 1,6m.Vona dyge duvyjetjsja-4ogo ja Lizo4ku nowy na rykax(v slingy),vse dozvoljajy,ne kru4y,godyjy grydjy i ne Bjy....Jak tak???Vona na golovy tobi vulize-vse rivno ne ocinutj....Jiji metodu vuxovannja zovsim inwi jak moji-na raxynok Butu-znimaje pampers i todi bje-wob byv efekt-dutuna vidpovidno pla4e...potim jak vona kage doxodutj-ale 4erez dejakuj 4as vse povtorjyjetjsja....Meni galko togo xlop4uka-vin jak na mene dyge spokijna dutuna-jakujsj zaljkanuj,slozu v o4ax-vse ne mogna-tak ne robu-jak robot-gax jakujsj :( Takuj nevelu4kuj pruklad vuxovannja...ne mogy vse taku ja tak vuxovyvatu svojy dutuny-bo ja jiji dyde-dyge suljno lublu :)
LeeLoo Офлайн

Повідомлення Vika » 06 січня 2011, 21:12

трошки не в тему
але знаючи тебе особисто впевнено можу сказати що твоїй Лізунці з мамою дуже пощастило :thumbsup:
Vika Офлайн

Повідомлення Shalimar » 07 січня 2011, 01:28

видимо, речь идёт о тантрумах, когда ребенку 2 года плюс-минус..?
я еще ничего не читала психологическо-воспитательного на эту тему..
Тантрум - это незапланированное физическое или словесное выражение сердитости, эмоциональный эквивалент «сгорающего предохранителя» (крик с плачем, «мостик» на полу, размахивание руками и ногами, отталкивание, визжание, вопли с воем и т.д). Длится от 30 сек. до 2 мин. Обычно встречается у детей в возрасте от двух до четырех лет. Хотя некоторые источники дают более широкий возрастной диапазон: 1-5. Случается это тогда, когда ребенок переполнен отрицательными эмоциями, раздосадован, напряжен до максимума, и только взрыв может помочь выпустить пар. Иногда этот процесс происходит медленно, а иногда очень быстро и неожиданно, как удар молнии, стихии. Как-будто кто-то нажал на спусковой крючок или на кнопку «Пуск». Если процесс высвобождения джина из бутылки начался, то его не остановить мгновенно. Ребенок как-бы потерян в своем мире, окутан своими чувствами, с которыми не может совладать. Одним словом, он не может контролировать себя, не может справиться со своими эмоциями.
Востаннє редагувалось Shalimar в 07 січня 2011, 02:32, всього редагувалось 1 раз.
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Nymydora » 07 січня 2011, 01:43

Та мені теж шкода, коли стукну, і думаю, що може не варто. Але пояснення не завжди дають ефект. Часом достатньо на нього строго подивитися і помахати головою, і він вступиться. А часом - нічого не помага. Був включений камін. Кажу: не підходь, не чіпай руцями, бо попечешся, буде буба. Підійшов, попробував, камін був не дуже гарячий, бо масляний. Побачив, що не пече - вже камін для нього не страшний - лізе, коли хоче. Кака-макака. Нічого не боїться )))
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Tajga » 07 січня 2011, 01:52

Nymydora, вочевидь треба розпочати з чогось гарячішого, щоб таки пекло чуть. Ми до плити, гарячої кружки торкались. Все супроводжувалось коментарем: обережно, гаряче. Щиро дитя повторює: яяче :) Тепер, як чує тепло, покажує на джерело (батарея опалення, наприклад) і каже "яяче". Торкатися не спішить.
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення mala-karta » 07 січня 2011, 02:02

Shalimar написав:видимо, речь идёт о тантрумах, когда ребенку 2 года плюс-минус..?
я еще ничего не читала психологическо-воспитательного на эту тему..

ну, мої "речі" не про це.
Моє дитятко було вельми веселе з голою дупцьою і спиною в холодригу.

Коли вже така істерика, то, на мою думку, явно не биттям треба діяти. Якщо б ні на що не реагував, то схватила б в охапку і просто занесла додому.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення гра з вогнем » 07 січня 2011, 02:06

да, дтиськи таке люблять :) голими бігати і щоб мама за ними :zybu: у нас це улюблена розвага, називається "злови і одягни" :zybu:

загалом я проти фізичних покарань, до яких належать як "шльопнути легенько по попі" так і "всмалити різкою по задниці"
інструкції ж про те як бити дитину взагалі за межами мого світосприймання
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення mala-karta » 07 січня 2011, 02:13

ну кагбе, хай собі бігає (я так розумію, по дому?)

Ромкін був злегка вспотівший і бажаючий попісяти в холодну таку погоду. Але, краще було якось скрутити і занести культурно додому. Недалеко були.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Поперед.Далі

Повернутись до Неприємні ситуації. Хелп!

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей