Модератор: taranjka
Я, например, читаю характеристики людей. А при чем тут "зачем верить", Мари?? Зачем Мы верим в темпераменты людей?? Ну, потому что они существуют! Потому людей можно классифицировать и разделить на группы по определённым признакам и особенностям. Что в этом ТАКОГО??mari написав:Мене цікавить таке питання- А для чого взагалі читати гороскопи? Тим більше вірити???
mari написав:-Для цікавості? Для такого- книги є,
-Щоб повірити в себе: що ти щось зможеш цього тижня, або кохання буде кращим наступного тижня- то для цього треба працювати над собою;
- що в тебе нічого поганого в житті не трапиться- то це в руках Бога а не астрологів
- а може просто казки хочеться- то можна фільм казковий подивитись і робити собі в житті казку;
- щоб собі знайти так друзів чи коханого чи вирішувати коли дитину зачинати- то нащо таке життя? Краще закритись в кімнаті і на вулицю не виходити, а раптом трапиться не так як в гороскопі пише;
АЛЕ ЖИТИ НЕ ЛЕГШЕ! І спати не спокійніше, бо серце і душа в брехню не вірять.
ІМХО
mari написав:Здається ти вже їх 4 останні сторінки обговорюєш?
mari написав:І астрологія нумерологія і фен-шуй і талісмани і т.і.- все так обрунтовано і втрачено стільки часу і років життя людей щоб навчити їх вірити в такі дурниці, замість того, щоб дійсно займатись своїм реальним життям і просто робити добрі справи.
Чому ж так хочеться себе обманути??????????????
taranjka написав:я суджу з власного досвіду, бо гороскопи частіше не відповідали дійсності, ніж відповідали: знаю двох "левів" народжених в один і той же день і навіть рік. люди цілком різні. такшо леви тож можуть бути "не яскравими".
я більше вірю в виховання, спадок, самовиховання. якшо в правилі багато винятків, то можевоно не правило? принаймні я так собі вирішила
Shalimar написав:Зачем Мы верим в темпераменты людей?? Ну, потому что они существуют! Потому людей можно классифицировать и разделить на группы по определённым признакам и особенностям. Что в этом ТАКОГО??
Natalinda написав:Ну темпераменти і астрологія - то далеко не подібні речі. Типи темперементу залежать від типу нервової системи, а не від зірок, цифр...
Сорі що відійшла від теми
Natalinda написав:От цифри, так. Це типу дата народження, так? Дату народження обирає дитина сама. А коли кесарів розтин, то шо тоді??? Яка дата? Які цифри??? Це ж штучно, заплановано??? Як в такому випадку бути???
Це не іронія, я серйозно.
Повернутись до Суцільні балачки
Зараз переглядають цей форум: Heise IT-Markt [Crawler] і 9 гостей