Глобальні оголошення!

Ви вірите в сумісність по гороскопу???

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Ви вірите в сумісність по гороскопу???

Повідомлення mari » 05 січня 2011, 00:29

Здається ти вже їх 4 останні сторінки обговорюєш?
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Shalimar » 05 січня 2011, 00:49

mari написав:Мене цікавить таке питання- А для чого взагалі читати гороскопи? Тим більше вірити???
Я, например, читаю характеристики людей. А при чем тут "зачем верить", Мари?? Зачем Мы верим в темпераменты людей?? Ну, потому что они существуют! Потому людей можно классифицировать и разделить на группы по определённым признакам и особенностям. Что в этом ТАКОГО??
mari написав:-Для цікавості? Для такого- книги є,
-Щоб повірити в себе: що ти щось зможеш цього тижня, або кохання буде кращим наступного тижня- то для цього треба працювати над собою;
- що в тебе нічого поганого в житті не трапиться- то це в руках Бога а не астрологів
- а може просто казки хочеться- то можна фільм казковий подивитись і робити собі в житті казку;
- щоб собі знайти так друзів чи коханого чи вирішувати коли дитину зачинати- то нащо таке життя? Краще закритись в кімнаті і на вулицю не виходити, а раптом трапиться не так як в гороскопі пише;
АЛЕ ЖИТИ НЕ ЛЕГШЕ! І спати не спокійніше, бо серце і душа в брехню не вірять.
ІМХО

То, что Вы перечислили.. Астрология намного глубже...
Зачем в крайности бросаться? не все живут по гороскопу и строго ему следуют, не все прикрываются гороскопами и не все ищут более лёгкой жизни с помощью гороскопа. Хотя.. и это возможно. Кто-то полагается на себя, кто-то на Бога, а кто-то на звёзды! Имеют право.
Это древние учения! а не колонка в газете "от фонаря"
Интересно, что Вы (ко всем обращаюсь) по поводу Египетских Пирамид скажете.
"брех-няааа!!"
и мёртвые с косами стоят..........
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Shalimar » 05 січня 2011, 00:50

mari написав:Здається ти вже їх 4 останні сторінки обговорюєш?

хха-хха)
............
Скажут, что нельзя обсуждать - не будем обсуждать
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 05 січня 2011, 00:54

mari написав:І астрологія нумерологія і фен-шуй і талісмани і т.і.- все так обрунтовано і втрачено стільки часу і років життя людей щоб навчити їх вірити в такі дурниці, замість того, щоб дійсно займатись своїм реальним життям і просто робити добрі справи.

Чому ж так хочеться себе обманути??????????????

Вы хотите об этом поговорить? ))
Чем обмануть?
всё выше перечисленное не мешает творить добрые дела........
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Руженка » 05 січня 2011, 01:03

taranjka написав:я суджу з власного досвіду, бо гороскопи частіше не відповідали дійсності, ніж відповідали: знаю двох "левів" народжених в один і той же день і навіть рік. люди цілком різні. такшо леви тож можуть бути "не яскравими".:))
я більше вірю в виховання, спадок, самовиховання. якшо в правилі багато винятків, то можевоно не правило? принаймні я так собі вирішила :))

Я скажу так: Виховання, генетика - відіграють дуже важиву роль, але дійсно є така штука як галактика і зірки.....а значить гороскопи... Звісно, багато брехливих, і можливо ссилочку яку я дала, не відображає гороскопи у всіх їх красі, правдивості і реальності, але в людей, які дійсно цим займаються серйозно - ВІРЮ!!!! На власному прикладі переконалась, хоча до всяких там гадалок ні разу в житті не ходила!!!!!!!!! Просто одного разу їхала в поїзді, в купе був один дядько(нічим не особливий), я тоді була мала і він мене жахливо дратував, бо я хотіла, щоб на його місці(ліжку) була моя мама...ну це так ліричний відступ....він собі їхав, здається в Дніпропетровськ, ковбасу продавати. Глянув на мою маму і ситав просто дату народження... розказав в трьох реченнях про минуле і про майбутнє.Не навязувався абсолютно!!!!!!! Розказав про мене і про сестричку, збувається все по сьогоднішній день!!!!!!!!!!!!! Шкода, що він мені тоді так не сподобався.............(((((((((((( :gore: Бо дуже мало про мене сказав, бо "налетіли", мої віруючі родичі і почали кричати, шо то гріх!!!!!!!!!!!!!!!!!
Я нічо не маю проти віруючих, але аж дуже вони вже критичні!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мій дідусь все життя був здоровим, а тоді в поїзді, той дядько сказав моїй мамі, що він дуже хворий і скоро помре( і то все по даті народження!!!Ніяких там карт, свічок, записничків!!!!!!!!!!!)Бляха всі як накинулись на нього!!!!!!!!!!!!

Через місяць в дідуся стався приступ на полі, завезли в лікарню, а в нього менінгіт з метазтазами, дали 4 місяці..... З дядьком ми бачились в серпні, в березні дідуся нестало........

Вірити чи ні, справа кожного.... Але заперечувати фізику як точну науку і факти як факти ХТО НАСМІЛИТЬСЯ, ГА?
Руженка Офлайн

Повідомлення Natalinda » 05 січня 2011, 01:28

Shalimar написав:Зачем Мы верим в темпераменты людей?? Ну, потому что они существуют! Потому людей можно классифицировать и разделить на группы по определённым признакам и особенностям. Что в этом ТАКОГО??

Ну темпераменти і астрологія - то далеко не подібні речі. Типи темперементу залежать від типу нервової системи, а не від зірок, цифр...
Сорі що відійшла від теми
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Shalimar » 05 січня 2011, 02:05

Natalinda написав:Ну темпераменти і астрологія - то далеко не подібні речі. Типи темперементу залежать від типу нервової системи, а не від зірок, цифр...
Сорі що відійшла від теми

Слушайте, да Луна влияет на приливы и отливы!!
а Вы говорите, что звёзды.. планеты.. не имеют влияния на людей??
дальше говорить не о чем
Странно, что и цифры отрицаете..
а как же 7? например.. или число зверя и др.?..
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 05 січня 2011, 02:10

Shalimar я так розумію шо ви в тому трохи шарите, бо я так, не цікавилася дуже глибоко, на рівні вирізок з газет не більше.

От цифри, так. Це типу дата народження, так? Дату народження обирає дитина сама. А коли кесарів розтин, то шо тоді??? Яка дата? Які цифри??? Це ж штучно, заплановано??? Як в такому випадку бути???
Це не іронія, я серйозно.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Shalimar » 05 січня 2011, 02:45

Natalinda написав:От цифри, так. Це типу дата народження, так? Дату народження обирає дитина сама. А коли кесарів розтин, то шо тоді??? Яка дата? Які цифри??? Це ж штучно, заплановано??? Як в такому випадку бути???
Це не іронія, я серйозно.

запланировано.. Именно! Запланированно запланировано. Не предполагали?..
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Olenka » 05 січня 2011, 06:51

Повеселилась, як читала тему :zybu:
Гарно Shalimar написала - віруючим гріх, а невіруючим не гріх :zybu:
Я би так сказала, невіруючим все одно, бо все одно в пекло :zybu: Або інакше - невіруючі ще не зрозуміли, що Бог вже спас від проблем, хвороб, вад характеру, випадковостей, спадковостей... тому їх тішать гороскопи і допомогають в цьому нелегкому житті. Але набагато простіше довіритись Богу, і повірити в те, що Бог має добрі наміри щодо тебе і досконалий план, що Він береже Своїх коханих діток.

Якщо повірити гадалці, циганці чи гороскопу, то все що вони говорять, може дійсно збутись. Якщо повірити Богу і тому, що Він хоче, щоб ми були щасливими, то збудеться це.

З віруючими і невіруючими все зрозуміло. А ось цікаво, якщо людина позиціонує себе віруючою, а вірить в гороскопи, то чи взагалі вона віруюча, ось що?... Чи довіряєте ви Богу своє життя, чи просто виконуєте мертві ритуали, бо всі так роблять?... Може краще не брехати ні собі, ні іншим? Поважаю людей, які відверто кажуть, що вони невіруючі.

Колись захоплювалась гороскопами, а зараз навіть знати не хочу який знак, і про себе не кажу. Бо скажеш - і тебе одразу в рамочку, ти маєш бути такий (козел, і всьо тут :zybu: ), і до тебе треба так відноситись. Або сказали несумісна з чоловіком, і все, діагноз. Ми маємо владу міняти обставини, характер, стосунки. Особливо, якщо ми дійсно віруючі :zybu:
А інквізицію можемо влаштувати на особливе замовлення - все для людей :niger: :girl_hospital: :tipok: :zybu: Підходь по одному! :zybu:
Та тіштесь тими своїми гороскопами скільки заманеться!!! Нам що, зле від того? :zybu:
Olenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 199 раз.
Подякували: 510 раз.
Діти: Сонячний хлопчик Назарчик

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Heise IT-Markt [Crawler] і 9 гостей