Глобальні оголошення!

Наш дім: проекти-мрії, облаштування, ідеї щодо дизайну

Модератори: олеся, Любов

Re: Наш дім: проекти-мрії, облаштування, ідеї щодо дизайну.

Повідомлення Перлинка » 04 січня 2011, 00:48

Ну меблі також звідти не повезеш,дороговато вийде,та й треба знати куди коли і за чим їхати,це для мене авантюра однозначно.

Я щодня отримую розсилку з закритих розпродажів Франції,там часто бувають такі фішки по хорошим скидкам,але чесно кажучи вже втомилась за тим слідкувати і передивлятись щодня,ясно як шось мені треба буде конкретніше,то шукатиму.Ну і треба швидко реагувати,бо розбирають ,і акції часто бувать дійсні лиш кілька днів.А мені так відразу важко зважитись,треба подумати, дозріти до тої покупки,якби взагалі на шару ,то 100 % би хапала довго не думаючи.

То ти так і не відповіла на рахунок меблів ікеа,шо настільки погана якість?тобто гірша від того що у нас по тим же цінам?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Shalimar » 04 січня 2011, 01:06

Перлинка написав:Ну меблі також звідти не повезеш,дороговато вийде,та й треба знати куди коли і за чим їхати,це для мене авантюра однозначно.
а ездят же бусы! перевозки..
Перлинка написав:То ти так і не відповіла на рахунок меблів ікеа,шо настільки погана якість?тобто гірша від того що у нас по тим же цінам?
тсю блин!! отвечала!! куда-то делся ответ.. Полистала по другим темам, думала, мож, куда ошибочно ответила - не вижу
В общем, я не знаю, сравнительный анализ не проводила) лучше-хуже.. Может, такое же по кач-ву, может, лучше, может, хуже.. Я не особо знакома с изделиями отечественного производителя.. А что касается ИКЕА.. ну, нормальная мебель, Перлинка, на сколько может быть нормальной самая дешевая мебель) опа, вспомнила, я даже когда-то работу по икеа писала.. Не помню в деталях, скажу только, что привлекательная цена у них не совсем за счёт качества
Можешь брать)
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 04 січня 2011, 18:55

Shalimar написав: Не помню в деталях, скажу только, что привлекательная цена у них не совсем за счёт качества
Можешь брать)

А за рахунок чого тоді :head:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 04 січня 2011, 19:22

Перлинка написав:А за рахунок чого тоді :head:

не помню
качество же не единственный фактор, формирующий цену
такой ход)

почему сандора дороже садочка? а производитель один
виши и лореаль?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення TattyMummy » 05 січня 2011, 01:36

Перлинка написав:
Shalimar написав: Не помню в деталях, скажу только, что привлекательная цена у них не совсем за счёт качества
Можешь брать)

А за рахунок чого тоді :head:

На скільки я знаю, то в них настільки ефективно пропрацьована логістика, що витрати дуууже малі, а в ціні на товар логістика відіграє велику роль.
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення Anyri » 06 січня 2011, 17:56

Перлинка написав:А за рахунок чого тоді :head:

За рахунок кількості.

ІКЕА - найбільший в Європі виробник меблів, має величезні виробництва в кількох країнах, на кожному виробляється певний вид продукції, величезні склади (повністю механізовані), організовану систему доставки в різні країни. Дизайн вони розробляють так, щоб максимально все комбінувалось і щоб людина могла зайти і купити все для дому. Багато меблів зроблені так, щоб займати мінімум місця при перевезенні, а потім легко збиратись на місці. Це якісні заводські меблі (і інші речі) для широких мас.
Любителям ексклюзиву варто або шукати інших виробників, або (як зараз роблять мої знайомі з Прибалтики) - брати речі з ІКЕЇ і перефарбовувати, прикрашати декупажем...
Anyri Офлайн

Повідомлення Перлинка » 06 січня 2011, 18:04

Може я й любитель ексклюзиву,але поки що для мене і ікеа круто :zybu:
Тому буду щаслива,якщо зможу обставити житло їхньою продукцією,хоч поступово,як не відразу.
Розмовляла вчора з подругою з Італії,у неї майже все від ікеа,дуже задоволена якістю,і меблями в тому числі ,і ліжка двоспальні витривалі :zybu: ,каже що має шафи доржчі від інших фірм,які б також поміняла з задоволенням на ікеа.
Гарантія на кухню 10 років,мене влаштовує,якщо буде можливість,то з задоволенням поміняю потім.

Ясно,що для тих в кого золоті унітази дома це ширпотреб,але нам і таке за щастя :zybu:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення happymami » 13 січня 2011, 14:57

Як завжди натрапила в неті на всякі цікавинки. Тримайте. Цікаві ліжка в студію :o
Зображення
Ліжко, як гігантське крісло, що розгойдується. Хоча йому і потрібно місця більше, ніж простому ліжку, зате воно зможе внести щось нове до відносин будь-якої сімейної пари. Тим більше, якщо врахувати що у ліжка є спеціальні підпори, здатні підтримувати будь-який кут нахилу.

Зображення
А це книжкова шафа, яка трансформується в ліжко. Ідея запозичена у дитячої гри тетріс. Книжкові полиці підвішені на стіну, а матрац в денний час є обрамленням для них. На ніч він опускається на підлогу і складається, як кубики в дитячій іграшці.

Зображення Зображення
Ліжко, яке може ставати двома диванами, - відмінний спосіб здивувати гостей, а незвичайна форма - прекрасне доповнення до сучасного інтер'єру.

Зображення
А як вам ідея підвісити ліжко на канатах до стелі? При певному інтер'єрі спальні таке ліжко може надати їй закінченого східного вигляду. Проте не раджу таке спальне місце для тих, хто чуйно спить і прокидається від щонайменшого шороху - адже канати можуть і поскрипувати, розгойдуючи ложе.

Зображення
Ну і наприкінці - дивне ліжко, на якому можна спати тільки в певному положенні. Напевно, цей предмет меблів підійде або для великих оригіналів або для шокування гостей. Не дуже-то зручно проспати всю ніч в позі ембріона.
http://rombouts.com.ua/rozdil/tsikavo
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення мешканка » 14 січня 2011, 10:07

о...кругле ліжко іте що на канатах-супер! Ото б я розгойдувалась на ньому :P :thumbsup:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення happymami » 14 січня 2011, 10:29

мешканка написав:о...кругле ліжко іте що на канатах-супер! Ото б я розгойдувалась на ньому :P :thumbsup:

Ну я колись ще такево гойдаючесь знайшла
Зображення

Ну і заодно ше такево покажу
Зображення

Ну а для дітей цікаве отакево
Зображення
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Поперед.Далі

Повернутись до Домашній затишок

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей