Глобальні оголошення!

Бити чи ні?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Бити чи ні?

Повідомлення Naya » 30 грудня 2010, 19:30

Alisa написав:Ми з чоловіком категоричні противники тілесних покарань. Вважаємо. що на маленьку істоту можна завжди знайти важіль впливу. Можливо, це буде довше ніж просто віддубасити, але надійніше.
Бо неможливо поважати людей, що тебе б*ють.

Якби все було так просто.
Має бути тонка межа.
Вважаю, що в деяких випадках краще тапком по срачині, ніж морально дитину задавити.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Alisa » 30 грудня 2010, 20:33

Я не знаю, що означає "морально задавити". Лупцювання - теж не сприяє моральному здров*ю.
Як на мене, це швидше крик душі доведених до ручки мамів, ніж виховний метод.
Звичайно, ситуаціїї бувають різні, але я для себе такого варіанту не бачу.
Просто, я людей не б*ю. І Артем мій людей не б*є. Тільки в цілях самооборони. :zybu:
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення TanenRom » 31 грудня 2010, 02:03

Alisa написав:Я не знаю, що означає "морально задавити". Лупцювання - теж не сприяє моральному здров*ю.
Просто, я людей не б*ю. І Артем мій людей не б*є. Тільки в цілях самооборони. :zybu:

та мені здається, що ми всі людей не б"ємо, ну принаймі серед моїх знайомих таких немає :zybu: .

а дітей морально задавлених я бачала - це жах!!! :scare:
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Olenka » 31 грудня 2010, 06:35

Сьогодні з Назарчиком зламали різочку, щоб коли Назарчик був нечемний, мама наказувала. Все повторив, сприйняв, він в мене умнічек :) Дай Бог, щоб не придалась.
Бувають ситуації, коли краще попа сприймає інформацію, ніж вуха. Вона ідеально для того створена :zybu: - багато нервових закінчень і ніякої шкоди. При одній умові, якщо не лупцювати дитину, а виховувати її СПОКІЙНО, без нервів.
Olenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 199 раз.
Подякували: 510 раз.
Діти: Сонячний хлопчик Назарчик

Повідомлення Naya » 31 грудня 2010, 10:38

Alisa написав:Я не знаю, що означає "морально задавити". Лупцювання - теж не сприяє моральному здров*ю.

Якби мова йшла про лупцювання, то я б з тобою погодилася на всі 100%.
Маю надію, що на форумі немає мам, батьків, які б лупцювали дітей. Це швидше властиво сім"ям, які зловживають алкоголем чи психологічно нездорові.

Щодо крику доведеної до ручки мами :zybu: :zybu: :zybu:
Не зарікайся Наталю...От через 1-2роки я процитую ще тебе :zybu:
Таких карапузів як наші, звісно що ніхто бити не буде й думки нема такої, й нема за що ще....
Але як підросте шило, й наприклад, слова ніяк не діятимуть...й проси, проси пояснюй, а воно далі за своє, а ще істерика, а ще норови і мамі-татові все назло....і якби з те назло було безобідне, а не на шкоду собі ж й геморой батькам...
то я не впевнена, що втримаюся і не дам тапком по попі...я ж тоже людина :zybu: з своїми емоціями

діти дуже-дуже різні, по-різному реагують на ситуації та методи виховання....
я не за биття. Я проти.
в ідеалі.
Але зарікатися наперед не буду.
Будем посмотреть по ситуації
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення мешканка » 31 грудня 2010, 10:50

Naya Підприсуюсь під кожним словом! Я теж колись думала, що ніколи не вдарю власну дитину і з осудом дивилась на тих, які це робили... Тоді, дійсно, зачекаємо пару років коли будуть кризи, прояви повного негативізму, агресії, вибухи злості, істерики та егоцентризму... А, може, й не будуть.. це вже кому як пощастить. Бажаю, щоб ні в кого з вас такого не було, бо, тоді, дійсно, не знаєш що робити і як себе вести... :head:

ПС. Наразі, єдине, що можу з 100% впевненістю сказати, що я явно бачу плоди власного виховання і воно мене цілком задовільняє. (не тільки мене, а й оточуючих)
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Alisa » 31 грудня 2010, 10:59

Лесю, я собі зарікаюсь (хоча не знаю, як воно там далі буде) :zybu: . Твій допис ще раз підтвердив мою думку - що шльопнути по попі - то не виховання, то відчай батьків. Критична точка.
Сподіваюсь, що моя нервова система буде в адекваті, і я зможу правильно реагувати на каверзи Іллюхиного характеру :zybu: :zybu: :zybu:
А те, що дітей бьють, то це дуже розповсюджене явище. За оцінки, за плями на одязі, за повільну реакцію на команди батьків... тощо. І спостерігати це можна будь-де і коли завгодно. І в парках, і в чергах в супермаркетах.
Психологічно нездорових родин в сучасному суспільстві досить багато. І дуже часто батькам легше віддубасити і поставити в кут, ніж довго і терпеливо пояснювати, шукати інших шляхів взаємодії.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Руженка » 31 грудня 2010, 11:30

Naya написав:

Якби мова йшла про лупцювання, то я б з тобою погодилася на всі 100%.
Маю надію, що на форумі немає мам, батьків, які б лупцювали дітей. Це швидше властиво сім"ям, які зловживають алкоголем чи психологічно нездорові.

Щодо крику доведеної до ручки мами :zybu: :zybu: :zybu:
Не зарікайся Наталю...От через 1-2роки я процитую ще тебе :zybu:
Таких карапузів як наші, звісно що ніхто бити не буде й думки нема такої, й нема за що ще....
Але як підросте шило, й наприклад, слова ніяк не діятимуть...й проси, проси пояснюй, а воно далі за своє, а ще істерика, а ще норови і мамі-татові все назло....і якби з те назло було безобідне, а не на шкоду собі ж й геморой батькам...
то я не впевнена, що втримаюся і не дам тапком по попі...я ж тоже людина :zybu: з своїми емоціями

діти дуже-дуже різні, по-різному реагують на ситуації та методи виховання....
я не за биття. Я проти.
в ідеалі.
Але зарікатися наперед не буду.
Будем посмотреть по ситуації

Дуже гарно написано Ная!!!!!!!!! Підтримую 10000%!!!!!!!!!!
Руженка Офлайн

Повідомлення Vika » 31 грудня 2010, 15:50

я однозначно проти биття. щоб там не було . можливо людям трохи дивно сприйняти таке виховання тому що нас самих виховували з кнутом . але дитина ж не ворог. якщо ви робите щось не так чоловіки вас не бють я надіюсь. чи на роботі після якогось конфузу шеф вас різкою не колотить і по пальцях не бє. так чому до дитини має бути такий підхід . я бачила купу дітей яких виховували ремінцями биттям по руках попах і тд .так вони слухаються і як солдати виконують любу команду але хіба потрібен такий послух оснований на страху .і знаю всого 4 дітей яких ні разу не вдарили а все на поясненнях виховували. замічу на поясненнях а не на моральному тисненні .для мене різниця досить видима і значна виявилась щоб зробити висновки .я впевнена з кожної ситуації можна знайти вихід без биття .тільки не завжди є сили і бажання його шукати
Vika Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Неприємні ситуації. Хелп!

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість