Шоколад спробувала десь приблизно в 1 рік 10міс, в тому районі, я вже й не пам"ятаю...
А, може, і пізніше...Перед Миколая....Але вона спробувала, може 1 раз вкусити- і мені віддає. Не сильно подобається.
Хоча бабуся вже і Кіндер шоколад молочний купувала- мама все з"їла... :zybu:
До того печиво з 8 міс, спеціальне дитяче, потім простеньке, потім вже, яке буде.(з начинкою)
Тобто це не їжа, а так, коли захоче (не часто), то бере, а я не забороняю. То десь в загальному з 1,6 року.
Пам"ятаю, в дворі в хлопчика літом було день народження- всунули Лізі кусок торта, я не встигла опом"ятатися- як вона вже їла, прицямкуючи, то я вже не відбирала. Але півник саморобний з паленого цукру таки незамітно викинула, бо не розумію, як то можна їсти...
Ще з "солодощів"- "Гематоген" теж з 1,9-1,10 року.
І вітамін С в таких великих таблетках- це в нас улюблена цукерка.
Але то буває рідко. Часто- то булочки, особливо з часником. То улюблене.)
Проте, я от проти таких солодощів до 1,5 року, потім теж проти, але коли всі діти щось їдять, а їй не можна, дитина в очі заглядає, просить, то вважаю при святі можна дати попробувати, не забороняти категорично, а раптом їй взагалі не сподобається, що вона вже й не захоче?
А маю подругу, що з 9 міс спеціально дає чорний шоколад,бо то корисно кубик з"їсти...