Ну незнаю незнаю................ Як на мене, то лікарів час відчасу потрібно слухатись(ну недаремно ж вони вчились). Згідна з тим, що дійсно хороших мало, але займатись самолікуванням при високій температурі я відмовляюсь. А ще все ж таки медицина пішла вперед, бо раніше навіть операції без анестезії робили і від пневмонії вмирали, а зараз навіть пересадку серця роблять!!!
Ми цієї осені підхопили вірусну інфекцію, температура була невисока, трохи соплі і я давай народними методами або дуже простими лікарськими. капали носика Аквамарісом(сольовий розчин морської водички) і циця(всяких сочків ми тоді навіть бачити не хотіли), та все ж таки визвала дільничого лікаря. Лікар прийшов(але не з нашої дільниці, наша у відпусці була) пририсала лаферобіон і каплі для носика і зігіваючу мазь. Ми з чоловіком "загуглили" той лаферобіон, начиталися і вирішили відмовитись!!!! Через 3 дні нас забрала швидка в ночі в лікарню!!!!!!!!!!!!!!!!!

А якби дали лаферобіон, то все може і обійшлося би! Бо в лікарні нам його таки давали і через день ми вже були вдома!!!!!!!!!!!!!!!!! Так що так....