Глобальні оголошення!

Хочу виговоритися....

Модератори: Natalinda, ksana

Re: Жаліємось :(

Повідомлення Naya » 27 грудня 2010, 20:37

Класика жанра...-"их испортил квартирный вопрос"...

Якщо живеш з батьками, то скільки б ти незалежним не був, ти живеш в їхньому житлі і мусиш дотримуватися їх правил.
І можна сто раз вважати, що ти доросла, що ти фінансово незалежна, вони так вважати не будуть, бо живеш-то ти не у власній хаті, і ти їх дитина.
І вони будуть сто раз казати, що то твоя хата, але при нагоді обов"язково дадуть зрозуміти, хто в хаті хазяїн і хто старший.
І не зі зла то все. А просто щось десь накипить, а хтось десь попаде під гарячу руку.

тут Нелю, або гиркатися, або мовчати, або гордо піти на орендовану квартиру й почуватися господинею.
Лиш ти знаєш, що для тебе найприйнятніше.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Melisa » 27 грудня 2010, 20:41

Пішла "остити" до сусідки, мала захотіла яблуко. пішла додому. зайшла на кухню. Тато демонстративно миє посуд. Взяла яблуко. Вислухала "от і до". відгаркнула, щоб не кричав на мене. не дошло. гримнула дверми і сиділа в сусідки. зараз от знов сиджу і думаю, шо робити. :ugeek: :head:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Marta » 27 грудня 2010, 20:54

Нелічка, що робити- це по-перше відкинути емоції.
Почекати до завтра. Не відгаркуватись, бо ви двоє зараз на емоціях.
Це зробить ще гірше і нічого не дасть-бо ви ще більше впевнитесь у своїй правоті.
Тато злий- він прийшов з роботи змучений і голодний- а на кухні завал. Але, звичайно, річ не в посуді.
Погоджуюсь з Наєю, ми на їх території, і завжди будемо їх дітьми, як би вони не казали, що ти вже доросла і це твоя хата-все одно до кінця почувати себе господинями в цьому домі ми не можемо.
Тому в ідеалі-жити окремо.
Але потрібно оцінити свої РЕАЛЬНІ шанси це зробити- чи зможете ви винаймати квартиру, платити послуги, їжа, т.д. в повному обсязі, т.д. Тобто, чи зможете ви це дозволити зараз матеріально.
Ми-ні.
Тому я це розумію, і змовчую, бо так хочеться деколи просто зібрати манатки і жити окремо, але коли приходить здоровий глузд і емоції влягають- то я розумію, що зараз ще ні, що батьки тоже люди, тоже бувають злі, багато вилітає слів, які насправді не хотілось казати, т.д.
Тому, варто заспокоїтись, хоча знаю, ой знаю, як це нелегко... :evil:
Marta Офлайн

Re: Хочу виговоритися....

Повідомлення krapk@ » 27 грудня 2010, 23:59

ой, як все до болю знайоме..... Ну коли вже зможуть молоді люди купувати власне житло, хоч в кредит хоч якось??????????????????? Мені от зараз теж здається, що таке співжиття дало не мало на користь того, що ми розлучилися з чоловіком. Жили 5 років по зйомних квартирах, а тоді приїхали як я була на 6 місяці, як сніг на голову до моїх батьків. Та і взагалі, навіть зараз коли нема чоловіка, я дійсно почуваюся тою дівчинкою, яка натворила дєлов яку зараз мама буде бити по жомапель. Я тупо пока що відгороджуюся від сварок, слів--в одне вухо впустила в друге.... Але то так довго все одно не зможе тривати. Не знаю що далі робитиму. Особливо після останньої заявочки мами, що комп забере на роботу :x Достала своїм дисером-пиши щось і пиши-ну не можу я зараз-не можу...... Як пояснити людині, що в мене період після розлучення нелегкий. Вона навпаки капає, що провтикала чоловіка, ще і дисер провтикаю. Плачу!!!! :ugeek:
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Naya » 28 грудня 2010, 16:58

Знову в мене "приступ"...
Вже другий день сумно й нічого не хочеться...
Без причини. Дитя здорове, чоловік любить, в хаті чисто, їсти є шо...
Тішся жінко..
А мені сумно і шось тривожить.
А шо? Сама не знаю.
І то так буває..потім проходить, потім знову....
Просто сумно...й поплакати не годен...
з жиру бішуся, чи шо?
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Руженка » 28 грудня 2010, 17:58

В такі моменти дуже корисно побачити життя з іншої сторони... Наприклад поїхати в Єгипет))))))))))) Купатися в морі і насолоджуватись відмінною обслугою в 5***** готелі кажуть класно, але також кажуть, що люди там живуть кошмарно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Або мої директори поїхали цього року в Туніс, то там ше гірше!!!!!!!!!! Звичайно, для туристів там все по вищому розряду, а люди їдять з надщерблених глиняних мисок!!! І це в нас час!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Але такі приступи хандри характерні кожному другому, так що ти не одна!!! :)
Руженка Офлайн

Повідомлення krapk@ » 28 грудня 2010, 20:46

Naya написав:Знову в мене "приступ"...
з жиру бішуся, чи шо?

точно
а ще одноманітність кого хоч в приступ зажене
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Nymydora » 28 грудня 2010, 23:00

Тішся жінко..
А шо? Сама не знаю.
з жиру бішуся, чи шо?

Ная, то саме...
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Milichka » 28 грудня 2010, 23:03

Nymydora написав:
Тішся жінко..
А шо? Сама не знаю.
з жиру бішуся, чи шо?

Ная, то саме...

І у мене теж, але причини є: Тіна капризує, зуби ідуть, ні на секунду мене відпускає, навіть в туалет ходимо разом,спати вкладаю по дві години, спить з цицею в зубах...... таке враження що скоро зійду з розуму :(
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення LeeLoo » 29 грудня 2010, 09:03

I v mene take g same :(
LeeLoo Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Сімейне життя

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей