Глобальні оголошення!

КАЗКИ і повчальні історії для дорослих-відкрито для записів

Re: КАЗКИ і повчальні історії для дорослих-відкрито для зап

Повідомлення mari » 14 грудня 2010, 22:35

Мальчик и кукла

Однажды я шел по местным магазинам, делая покупки, и вдруг я заметил как Кассирша разговаривает с мальчиком не больше 5 или 6 лет. Кассирша говорит: «Мне жаль, но у тебя недостаточно денег, чтобы купить эту куклу.» Тогда маленький мальчик повернулся ко мне и спрашивает: «Дядя, а вы уверенны, что у меня недостаточно денег?» Я пересчитал деньги и ответил: «Дорогой мой, да у тебя недостаточно денег, чтобы купить эту куклу.»

Маленький мальчик все еще держал куклу в своей руке. Я подошел к нему и спросил, кому он собирается дать эту куклу... «Эту куклу моя сестра очень любила и хотела ее купить. Я хотел бы подарить е ей на день рожденье! Я хотел бы дать ее моей маме, чтобы она смогла передать моей сестренке, когда она уйдет к ней!..»

Его глаза были грустными, когда он это рассказывал. «Моя сестра ушла к Богу. Так мне отец сказал, и сказал, что вскоре мама тоже уйдет к Богу, поэтому я подумал, что она может взять куклу с собой и передать ее моей сестренке!»

Мое сердце внезапно остановилось. Маленький мальчик посмотрел на меня и сказал: «Я сказал отцу, чтобы мама пока не уходила пока я не приду с прогулки». Затем он мне показал свою фотографию, где он счастлив и улыбается. «Я хочу, чтобы мама взяла мою фотографию с собой, чтобы моя сестренка не забыла меня», и он добавил: «Я люблю свою маму и не хочу, чтобы она меня покидала, но отец говорит, что она должна идти к моей маленькой сестре».

Затем он посмотрел снова на куклу своим печальным взглядом. Я быстро взял свой портмоне и сказал мальчику: «Может мы еще пересчитаем твои деньги, если ты считаешь, что достаточно, чтобы купить куклу?» - «Да, я думаю, что у меня хватит денег, чтобы купить куклу!»

Не показывая ему я добавил из своих денег и мы заново начали считать. Было достаточно, чтобы купить куклу и еще даже остались немного денег. Маленький мальчик сказал: «Спасибо Господи за то, что Ты мне дал денег!»

Затем он посмотрел на меня и добавил: «Вчера перед сном я спросил у Бога дать мне деньги, чтобы купить куклу для моей сестренки, чтобы передать ее через мою маму! Он услышал меня! Я так же хотел бы иметь немного денег, чтобы купить белую розу для моей мамы, но я не спрашивал об этом у Бога. Но он мне дал достаточно денег, чтобы купить куклу и розу. Моя мама любит белые розы!»

Я закончил свой шопинг в полном странном состоянии. У меня из головы не выходил этот мальчик. Затем я вспомнил в местном газете была статья два дня тому назад о пьяном мужике в грузовике, который сбил женщину и маленькую девочку. Маленькая девочка погибла сразу же на месте, а женщина была в критическом состоянии. Семья должна была решить отключить аппарат, который придает силу, так как молодая женщина не способна поправиться от комы. Неужели это семья того мальчика, который хотел купить куклу для своей сестренки?

После двух дней в газете была опубликована статья, где говорилась, что та молодая женщина скончалась.... Я не сдержал слезы.... Я купил белые розы и пошел на похороны..... Молодая девушка лежала в белом, в одной руке была кукла и фото, а на одной стороне была белая роза.

Я ушел весь слезах, и чувствовал, что жизнь моя теперь изменится... Я никогда не забуду любовь этого мальчика к своей матери и сестренке!

Люди, пожалуйста, НЕ САДИТЕСЬ ЗА РУЛЕМ В АЛКОГОЛЬНОМ СОСТОЯНИИ!!! Вы можете разбить жизнь не только свою....

Автор неизвестен
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Перлинка » 15 грудня 2010, 00:06

Марі ,таке страшне тут викладаєш,я недавно хтіла писати в темі жаліємось як довелось їхати в маршрутці в якій крутили жалісну пісеньку з жанру вуличний шансон ,як маленький хлопчик маму ховав,навіть не хочу цитувати ті перли,але було не те що жалісно а моторошно від тої пісні,ледве дочекалась ,щоб закінчилась,не знаю хто любить таке слухати.чи може то я така вразлива :( :gore:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення mala-karta » 15 грудня 2010, 00:08

Я люблю такі історії.
Заставляють задуматись і цінити близьких.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення mari » 15 грудня 2010, 10:53

Казки і історії бувають також без хепіенду.А це реальна історія. Взагалі тут є різні, можна знайти і веселе, а ти можеш писати щось веселіше :aaaaa: - тема відкрита.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення Перлинка » 15 грудня 2010, 13:52

Я коли була вагітна вперше,то плакала навіть від цього мультика http://www.obnovi.com/main/4808-skachat ... latno.html.
Правда від історії про ляльку та хлопчика не плакала,бо вона навпаки мені здалась більше казковою ніж реальною, білі троянди фотокартки,ляльки надто красивотрагічно та романтично обтяпано.І хлопчик який ще не вміє рахувати сам вештається по магазинах.Думаю що можливо за основу взято якісь реальні факти як то стаття в газеті ,але вигадана вона якимось письменником початківцем чи любителем,який тренується викликати в людей емоції.Бо те що викликає емоцїї,неважливо які сумні чи веселі найбільше запамятовується та найкраще продається.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення mari » 27 грудня 2010, 22:05

Одна людина прийшла в перукарню, щоб його, як завжди, підстригли і поголили. Він розговорився з перукарем, який його обслуговував. Говорили про різне, і раптом, розмова зайшла про Бога.

Перукар сказав:
— Що б ви мені не говорили, а я не вірю, що Бог є.
— Чому? — запитав клієнт.
— Ну це ж і так ясно. Достатньо вийти на вулицю, щоб переконатися, що Бога немає. Ось скажіть, якщо Бог існує, звідки стільки хворих людей? Звідки безпритульні діти? Якби він дійсно існував, не було б ні страждань, ні болю. Важко уявити собі люблячого Бога, який допускає все це.

Клієнт на мить задумався, але вирішив промовчати, щоб не вступати в суперечку. Коли перукар закінчив свою роботу, клієнт пішов. Вийшовши з перукарні, він побачив на вулиці зарослу і неголену людину (здавалося, що той не стригся цілу вічність, настільки неохайно він виглядав). Тоді клієнт повернувся в перукарню і сказав перукарю:
— Знаєте, що я вам скажу? Перукарів не існує.
— Як це так? — здивувався перукар. — А я хіба не в рахунок? Я ж перукар.
— Ні! — вигукнув клієнт. — Їх не існує, інакше не було б зарослих і неголених людей, як он та людина, яка йде по вулиці.
— Ну, я вас прошу, справа ж не в перукарях. Просто люди самі до мене не приходять.
— В тому то й справа! — підтвердив клієнт. — І я про те ж: Бог є. Просто люди не шукають його і не приходять до нього. Ось чому в світі так багато болю і страждань.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 27 грудня 2010, 22:15

Список продуктів
Якась жінка у старому вбранні увійшла до продуктової крамниці. Наблизилась до господаря і тихо спитала, чи може взяти трохи їжі на виплату. Поянювала йому, що чоловік важко хворий і не може працювати, а їхні четверо дітей голодні.
Чоловік буркнув, гублячи терпіння і сказав їй іти геть.
Жінка далі благала його:
- Прошу вас, я скоро принесу гроші!
Власник крамниці твердо заявив, що не дає на виплату, і порадив їй пошукати іншу крамницю.
Один клієнт, який там перебував, підійшов до нього і попросив, аби він прислухався до прохання жінки. Господар крамниці неохоче спитав жінку:
- Чи маєте список продуктів?
- Так, пане, відповіла із проблиском надії у голосі.
- Добре! - сказав власник. Покладіть картку на вагу. Я дам вам стільки товарів, скільки важить ця картка.
Жінка на хвильку завагалася, опустила голову і витягнула із торби клаптик паперу, після чого щось поспішно на ньому написала. Поклала картку на шальку терезів, далі тримаючи голову опущеною.
Очі господаря крамниці і клієнта розширилися від здивування, коли побачили, що шалька терезів раптом опустилася і залишилася у тій позиції. Глянувши на вагу, власник прошепотів: "Нечувано!"
Клієнт усміхнувся, а власник почав накладати пакети з продуктами на другій шальці ваги. Він ставив на неї коробки і банки, проте вага не рухалась. Накладав продукти зі щораз більшою непривітною гримасою на обличчі.
Врешті взяв картку і подивився на неї, синій від злості і дуже збентежений. Це був не список продуктів. Це була молитва: "Боже, Ти знаєш, в якій я ситуації, і знаєш, чого потребую. Все віддаю в Твої руки!"
Власник крамниці дав жінці все, чого вона потребувала, у незручному мовчанні.
Жінка подякувала і вийшла з крамниці.
Тільки Бог знає вагу молитви!!!
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 27 грудня 2010, 22:23

Чи думала ти коли-небуть, що все, що стосується тебе, дотикає і Мене?
Бо все,Що стосується тебе, дотикає зіницю ока Мого.
Ти люба в очах моїх, дорогоцінна,
І Я возлюбив тебе,і тому для Мене
Складає особливу відраду виховувати тебе.
Коли спокуси на тебе і ворог надійде, як ріка,
Я хочу, аби ти знала, що
Від Мене це було,
Бо твоя неміч потребує Моєї сили і
твоя безпека полягає в тому,
щоб дати Мені можливість захистити тебе.
Чи перебуваєш ти у важких обставинах,
Посеред людей,які не розуміють тебе,
Не рахуються з тим, що тобі приємно,
Які відсторонюютьтебе,-
Від Мене це було.
Чи не просила ти, щоби Я навчив тебе смиренню?
І ось Я помістив тебе саме в те середовище,
В ту школу, де цей урок вивчається.
Чи перебуваєш ти у фінансовій скруті,
Важко тобі звести кінці з кінцями, знай, що
Від мене це було.
Нехай не буде того, аби
Тобі могли сказати в нужді твоїй: «Ти не вір Господу Богу твоєму»
Чи переживала ти ніч у смутку?
Ти розлучена з близькими і найдорожчими для твого серця,-
Від Мене це послано тобі.
Я – муж скорбот,що пізнав слабкості,
Я допустив це,що би ти звернулась до Мене.
Не отримуєш ти довго вісток від близьких,
Найдорожчих тобі людей,
Через малодушність твою і маловір’я
Впадаєш у нарікання і відчай, знай –
Від Мене це було.
Бо цією нудьгою Духа твого випробовую Я
Міць віри твоєї в нерушимість обітниць
І силу відваги твоєї молитви про цих близьких
Твоїх, бо хіба не ти покладала піклування
Про них на Мою промислительну любов?
Хіба не ти і нині віддаєш їх
Під Покров Пречистої Матері Моєї?
Чи спіткала тебе важка хвороба,
Тимчасова або невиліковна,
І ти опинилась прикутою до ліжка свого –
Від Мене це було.
Бо Я хочу, щоб пізнала ти Мене ще глибше
У немочах твоїх тілесних і не нарікала би
За це випробовування, котре посилається тобі,
Та щоби ти нестаралася проникнути в Мої
Плани спасіння людських душ різноманітними
Шляхами, і в Мені зуміла віднайти вічну потіху.
Чи обманулась ти в товариші своєму,
В кому – небуть,кому ти відкривала серце своє,-
Від Мене це було.
Я допустив, щоб це розчарування
Доторкнулося тебе,
Щоби ти пізнала,що найкращим твоїм другом
І товаришем є Господь.
Я хочу, щоб ти все приносила до Мене
І розказувала Мені.
Чи звів хто наклеп на тебе, віддай це Мені, і
Пригорнись ближче до мене, прибіжищу твоєму,
Душею своєю, аби сховатися від зло нарікань язиків, Я виведу,
Як світло, правду твою, і долю твою, як полудень.
Зруйнувалися плани твої, занепала ти душею і зморилася –
Від Мене це було.
Ти складала собі план, мала свої наміри, ти й принесла їх Мені,
Щоби Я їх поблагословив.
Чи спіткали тебе несподівані життєві невдячі,
І зневіра охоплюваласерце твоє, знай
Від Мене це було.
Бо це я запрагнув стати твоєю надією,
Щоб без нарікань і покірно схилила голову твою
Під милосердя Моє до тебе.
Чи мріяла ти сотворити яке – небудь
Особливе діло для Мене і замість цього
Сама злягла на одрі хвороби та немочів –
Від Мене це було.
Бо тоді ти була занурена в діла свої,
І Я не міг би привернути думки твої до Себе,
Декотрі із кращих Моїх синів є ті, які відрізані
Від живої діяльності, щоби їм навчитися
Володіти зброєю неустанної молитви.
Чи покликана ти несподівано зайняти важке
І відповідальне становище?
Покладись наМене,
Я довіряю тобі ці труднощі,
І за це благословить тебе Господь Бог твій
У всіх ділах твоїх, і на всіх дорогах твоїх, у
Всьому Керівником і Наставником твоїм
Буде Господь твій.
У цей день в руки твої, дитя Моє,
Дав Я цю посудину освяченого єлею,
Користуйся ним вільно.
Пам’ятай завжди,що кожне забруднення,
Яке виникає,кожне уразливе тобі слово,
Кожна напасть і осуд,
Кожна перешкода у твоїй роботі, котра
Могла би викликати почуття досади,
Розчарування,кожне відкриття слабкості
І неспроможності твоєї
Буде помазано цим єлеєм-
Від Мене це було.
Пам’ятай, що всяка перешкода –
Це Боже настановлення,
І тому поклади в серце своє слово,
Котре Я об’явив тобі в цей день –
Від Мене це було.
Бережи їх, знай і пам’ятай:
Завжди, де б ти не була,
Всяке жало притупиться,
Коли ти навчишсяу всьому бачити Мене.
Усе послано Мною
Для вдосконалення душі твоєї –
Усе від Мене це було.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення Melisa » 27 грудня 2010, 22:33

mari написав:"Боже, Ти знаєш, в якій я ситуації, і знаєш, чого потребую. Все віддаю в Твої руки!"
Тільки Бог знає вагу молитви!!!

Марі, це саме те, що було мені потрібно. Дякую. :gore: :gore: :gore: :heart: :heart: :heart:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення mari » 27 грудня 2010, 22:38

Я така рада :oops: Слова правда не мої, автора не знаю
mari Офлайн

Психотерапевт

Поперед.Далі

Повернутись до Психотерапевт, психолог

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей