Ludmila написав:У нас собака пропала :( В неділю я гуляла з Сашенькою, катала її на саночках, ну і випустила Лінду погуляти з нами (вона в ошийнику була), бігала біля нас, вона дуже любить сніг, а потім ми зібрались додому, а вона не схотіла з нами і довелось залишити її гуляти далі. А потім я вийшла за нею, кликала, кликала, ніде не було, чоловік шукав скрізь по нашому мікрорайону, немає, сьогодні в міліцію дзвонили, вони дані записали, в міську раду дзвонили в спец. відділ по стерилізації собак, кажуть ми відловлюєм тільки дворняжок і без ошийників, тобто явно бездомних, але хто зна, порадили подзвонити в обід, ще певно підїдемо до них. Хочу оголошення розклеїти. Порадьте, що можна ще зробити, щоб знайти її??? Так паскудно на душі! :gore:
Я точно не знаю, що робити. Але вирішила відписати, бо я напевне якась неправильна, або точніше така як є..... Я не люблю тварин.(уточнення. тварин в себе вдома). Хоча кицька в нас є. Ну то звичайно чоловіка заслуга. Але я до неї вже звикла. А от цього літа, він(чоловік) вирішив ще й собаку додому притащити!!!!!!!!! В мене був дикий ужас

Він мені вже й казав....ну ти подивись, які в нього очі!!!!!! а я бачила лиш подерті обої і погризені табуретки!!!!!!!!!!!!!

Я й просила його кудись віддати, і то, і інше...... Та де там!!!!!!!!!! Сказав, що нікуди вона не дінеться!!!!!!!!!!!!!
та хтось зрозумів мене зверху!!!!!!!!! ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!!! Собаку забрали на дачу!!!!!!!!! ХУ!!!!!!!!!!!!! тепер на дачі в них три німецькі овчарки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Я звичайно не розумію нафіга їм стільки, але то вже не моє діло, головне, що я їх рідко бачу!!!!!!!!!!!!!
ПРОШУ ВИБАЧЕННЯ ЩО МОРАЛЬНА ПІДТРИМКА НЕ ВДАЛА.