Глобальні оголошення!

Хвалимося 1 !!!

Модератори: Natalinda, ksana

Re: Хвалимося!!!

Повідомлення Natalinda » 19 грудня 2010, 22:19

Саша написав:
Natalinda написав:то шо ексклюзив то точно :zybu: нас нині перехожі через одного питали де такі купити, то будем дядькові в село закази підганяти :zybu:

а скільки б такі коштували??

Пишу в приват
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Natalinda » 20 грудня 2010, 03:29

Вже кілька днів не дойду до теми :oops:

Дівчата, я була в Оленки в гостях!!!!!!!!!! :aaaaa:
Я раніше думала що слінг-шарф - то щось надзвичайно складне, що я ніколи не зможу такий шмат матерії на себе намотати, але шо ж то значить спеціаліст-консультант :thumbsup:
Мені так сподобалося, що я почала думати як то з сімейного бюджету викроїти трохи грошей, і вправду, ерго ховається, і де я раніше була :ugeek:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення happymami » 20 грудня 2010, 12:37

ггггИгг. Наталю, а ти думаєш, шо ми просто так маримо тими тряпочками? :lol: . Я вже чекаю літа, шоб ше поносится хоч капку кудись))) Бо зараз шарфом вже не мотаюся зовсім... Вік такий певно. Перехідний. Всьо ногами чи санчатами. гггИгг. Збирай тепер гроші :thumbsup: ;-)
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Apolloniya » 20 грудня 2010, 14:50

А я пошпаклювала чоловікові кабінет. :aaaaa:
Він здер старі шпалери, з надією поклеяти нові, а стіна почала сипатись, море старих дірок оголилось. Старі власники квартири, мабуть, якісь навісні меблі там мали. Так ось, грошей на майстрів ми зараз не маєм, бо на таке не розрахували свій бюджет, а тут і вентиляція поламалась, вікна продувають... То я вговорила свого коханого купити шпакльовки, взяли в сусіда шпателі і..! Як маслом на хліб! :zybu: А сьогодні я те діло вже закінчила сама. То правда, що голова боїться, а руки роблять! :thumbsup:
Apolloniya Офлайн

Стоматолог

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 489 раз.
Діти: baby boy

Повідомлення Melisa » 20 грудня 2010, 14:52

Аполоніє, ми тобою пишаємось!
Золоті ручки у тебе. :o :o :o :roses:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Перлинка » 20 грудня 2010, 15:00

Apolloniya написав: То я вговорила свого коханого купити шпакльовки, взяли в сусіда шпателі і..! Як маслом на хліб! :zybu: А сьогодні я те діло вже закінчила сама. То правда, що голова боїться, а руки роблять! :thumbsup:

Молодець,для мене то дійсно подвиг,я буду роками дивитись на старі шпалери,чи потріскані стіни чи ще щось ,що стосується ремонту,а сама за то не візьмусь,то для мене з серії фантастики.
Правда рік тому фарбувала сходи сама на роботі,то правда спочатку сподобалось,але потім як побачила,що вийшов не той колір,тобто не дуже пасував,то вже перемальовував майстер на більше мене не хватило .
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Apolloniya » 20 грудня 2010, 15:04

В мене це теж в перше в житті. Але інших варіантів не було, шпалери вже здерто, так, що або жити з тими обдертими стінами (не можливо), або щось рішати :zybu:
Apolloniya Офлайн

Стоматолог

за дитя форуму (1)
Подякували: 489 раз.
Діти: baby boy

Повідомлення Перлинка » 20 грудня 2010, 15:07

так, що або жити з тими обдертими стінами (не можливо), або щось рішати

Я би певно жила :lol:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення happymami » 20 грудня 2010, 15:15

Аполонія. як пломби кладе на зуби, так і шпаклівку на стіни :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :lol: Класно. Не знаю, чи зробила б таке. Ніколи в житті шпателя не тримала :lol: Молодчиииина :thumbsup:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Apolloniya » 20 грудня 2010, 15:21

happymami написав:Аполонія. як пломби кладе на зуби, так і шпаклівку на стіни

:zybu: :zybu: :zybu: :thumbsup:
Apolloniya Офлайн

Стоматолог

за дитя форуму (1)