Дівчата. мабуть я таки хвора і мабуть не лише грипом. І не пила ніц наніч. Торт тіко їла з Сільпо :zybu: . Алн мабуть була температура вночі бо снилося во шо:
КІНЕЦЬ СВІТУ!!!
Всі люди, як зомбі виходять зі своїх домів і йдуть в сторону Заходу. Коли вони виходять - будинки починають спалахувати. Люди всі без облич. Чорні. Будинки горять, але вогню не видно. Вони просто на доторк - гарячі. Магазини на розпашку - бери шо хочеш. але люди не беруть. Нашо їм? Вони ж ідуть на Зхід, де їх чекає Щось. Я так зрозуміла в сні, що там була якась швидка смерть. Бо чось я туди дуже не хтіла йти))) Вкрала тролейбус і їхала ним зі своїми дітьми, однокласницею і сином (!!!) коліжанки. Син по віку такий як я десь. Але чо саме він і однокласниця??? Поняття не маю. Так от, ми їхали в іншу від всіх сторону. Жили в наметі з покривал під моїм будинком. Коло нас було ше кілька таких же біженців. Була осінь, сиро. Земля вогка. Ми сушили великі дрова біля вогню. А потім стало сонячно. І всі секондхенди були відкриті і там стільки всього було класного. Але нікому не потрібного. Бо ж людей майже не стало. Були пуховики на дітей. Але нашо, якшо літо настало??? А ще я раптом побачила. що син коліжанки - голий і в нього така ж попа, як у ванДама :hz: . Кажу однокласниці - о, диви, а в Сашки кльова попа. Маладєц пацан, но вкрийся))) Жесть. Я в сні не реагую на попи??? :extesi: Маббуть мені тре до сексопатолога :head: :stupid: :zybu:
Ну общім, скінчилося всьо сонцем і літом і відсутністю людей. А добре так, коли в місті одиниці людисьо)))) :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Черг нема і машин)))