Глобальні оголошення!

Порадьте зимову чоловічу куртку

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Порадьте зимову чоловічу куртку

Повідомлення Malber » 22 листопада 2024, 20:23

Планую оновити верхній чоловічий одяг на осінь-зиму, але ніяк не можу вибрати між паркою чи курткою. Яким одягом ви користуєтесь у цей період? Можливо, є якісь поради щодо матеріалів чи брендів? Як щодо водовідштовхувальних властивостей і теплоізоляції? Хочеться, щоб було зручно і в холодну, і в дощову погоду.
Malber Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Порадьте зимову чоловічу куртку

Повідомлення Yaiti » 22 листопада 2024, 20:25

Я б порадив зупинитися на парці. Вона на мою думку, найкраще підходить для осінньо-зимового періоду, адже не лише добре зберігає тепло, але й має водовідштовхувальні властивості. Я придбав парку від одного перевіреного бренду, і вона мене повністю влаштовує. Не продуває вітер, навіть в найхолодніші дні.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повідомлення Marko » 22 листопада 2024, 20:25

Зі свого досвіду можу сказати, що вибір куртки залежить від вашого способу життя. Якщо часто на вулиці, в активних рухах, то варто обрати модель з синтетичним утеплювачем — він не дозволяє холоду проникати і не вбирає вологу. В мене є куртка від одного популярного бренду, і це справжній маст-хев для осені та зими.
Marko Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Kolega » 22 листопада 2024, 20:26

Особисто я завжди обирав між куртками та парками для осені та зими. Ще жодного разу не пошкодував, що зупинився на куртці. Коли температура падає, вона надає ідеальний баланс між стилем і функціональністю.
Купив осінню чоловічу куртку https://turwear.com/product-category/for_men/outerwear/ в Turwear і досі не розчарувався. Вона добре зігріває, а завдяки високоякісним матеріалам не дозволяє вітру проникати всередину. Що важливо, капюшон на блискавці дозволяє регулювати його глибину, що дуже зручно при сильному вітрі. Також не можна не згадати її універсальність — добре поєднується як з джинсами, так і з класичними брюками, що робить її відмінним вибором для будь-якої ситуації.
Зображення
Kolega Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення AnnuttkaJew » 19 грудня 2024, 18:39

Мені для чоловіка куртку важко вибирати, адже він носить 64 розмір
AnnuttkaJew Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Lallika88 » 23 грудня 2024, 14:52

AnnuttkaJew написав:Мені для чоловіка куртку важко вибирати, адже він носить 64 розмір

Ну так. Людям із таким розміром краще річ міряти, а потім вже примати рішення щодо покупки. Правда у більшості інтернет-магазинів є функція повернення товару чи обміну, тому по суті не варто сильно переживати за те якщо куртка не підійде. Знаю, що на сайті інтернет-магазину BRAGGART продаються якісні куртки чоловічі великих розмірів . Можливо саме там вам їх і варто переглянути?
Lallika88 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Xeerfse » 23 грудня 2024, 23:56

На прошлой неделе купил себе костюм на флисе M-Tac SoftShell Куртка и Брюки Police Black на https://hunter.rozetka.com.ua/voennaya- ... -politsii/ цена за комплект всего 140 дол .
Отличный вариант за эти деньги .
Зображення
Xeerfse Офлайн

Тільки роззираюся

Діти: g

Повідомлення xtremeshammy » 27 січня 2025, 02:57

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 05 лютого 2025, 01:53

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 05 квітня 2025, 04:13

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Далі

Повернутись до Суцільні балачки