Глобальні оголошення!

Тренд в дизайні оселі

Модератори: олеся, Любов

Re: Тренд в дизайні оселі

Повідомлення Falana » 10 вересня 2024, 22:02

Olesia написав:Дівчата, а що зараз модно робити зі стінами? Шпалери в мене старі, хочу зняти.

Зараз в тренді фарбовані стіни в різних кольорах та відтінках, мені це дуже подобається. Хочу пофарбувати стіни в спальні в такий спосіб фарбами від KREISEL https://www.kreisel.ua/trendi-ta-rishen ... ta-fasadni . Знайшла гарні поради та опис продукції цього виробника на офіційному сайті. Почитайте тут та підберіть собі товари для ремонту, є поради також щодо вибору магазинів, де можна все замовити.
Зображення
Falana Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення Mirena » 11 вересня 2024, 08:59

Це дійсно дуже хороший виробник. Я купувала продукцію їх виробництва.
Mirena Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення Kasandera » 24 вересня 2024, 15:06

Olesia написав:Дівчата, а що зараз модно робити зі стінами? Шпалери в мене старі, хочу зняти.

У мене теж шпалери на кухні дуже страшні. Хочу поміняти, але не можу вибрати на які.
Kasandera Офлайн

Тільки роззираюся

Повідомлення Prada » 24 вересня 2024, 15:16

Дівчата, я знайшла дуже класну статтю про те, як вибрати шпалери на кухню https://iloft.com.ua/uk/blog/oboi-na-kuxnyu-kakie-vybrat-vidy-cveta-xarakteristiki-trendy/ Навіть не уявляла, скільки є варіантів і нюансів. Виявляється, що для кухні важливо обирати не просто за кольором, а й за стійкістю до вологи та зношування. У статті є поради про те, які види шпалер найкраще підійдуть для кухні, які відтінки візуально збільшують простір, а які — додають затишку. Я тепер серйозно задумалась над тим, щоб спробувати щось нове та освіжити інтер'єр на кухні. Зручна і практична порада точно стане всім в нагоді!
Prada Офлайн

Тільки роззираюся

Повідомлення Mirena » 29 жовтня 2024, 20:12

А може хтось недавно вхідні двері купував? Похваліть бренд, який обрали.
Mirena Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення Olesia » 29 жовтня 2024, 21:00

Я переглядаю каталог вхідних дверей від компанії Незламні Двері https://nezlamnidveri.com.ua/ в Дніпрі, та бачу, що тут є такі по дизайну, що могли б мені ідеально підійти по стилю. Вибір моделей вражає — від класичних варіантів до сучасних, що дозволяє знайти саме те, що гармонійно впишеться в інтер’єр мого дому. Сподіваюся, що зможу знайти двері, які не тільки будуть надійними, але й стануть стильним акцентом у моєму просторі.
Olesia Офлайн

Впевнено спілкуюся

Поперед.

Повернутись до Домашній затишок

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість