Yaiti написав:Я також робив ректороманоскопію. Спершу хвилювався, бо не знав, чого чекати. Але все виявилося не так страшно, як я гадав. Лікар все докладно пояснив і процедура зайняла буквально кілька хвилин. Жодних ускладнень не було, лише невелике відчуття дискомфорту під час огляду. Головне – не нервувати, це справді допомагає зрозуміти, що відбувається з організмом.
Нещодавно мені призначили ректороманоскопію, і я довго шукав надійну клініку, де б зробити цю процедуру. Звернувся в ось цю клініку
https://dobrobut.com/ua/services/c-rektoromanoskopia бо багато чув про їх високий рівень обслуговування. І дійсно, все пройшло на найвищому рівні. Лікар дуже професійно пояснив, як підготуватись до процедури, що мене очікує, і заспокоїв щодо можливих хвилювань.
Під час самої ректороманоскопії я був у максимально комфортних умовах, персонал був дуже уважний і ввічливий. Результати я отримав швидко, а лікар детально розшифрував їх і відповів на всі мої запитання. Я однозначно можу рекомендувати "Добробут" для таких процедур. А ще зручно, що на їхньому сайті є вся інформація про ректороманоскопію — що це за процедура, як готуватись і які результати можна очікувати.