Глобальні оголошення!

Правильне влаштовування людини в будинок пристарілих

Модератор: ksana

Правильне влаштовування людини в будинок пристарілих

Повідомлення epter » 03 липня 2024, 16:55

Нещодавно зіштовхнувся з необхідністю оформити мою бабусю до будинку пристарілих. Ми хочемо знайти для неї найкращі умови, щоб вона почувалася комфортно і отримувала належний догляд. Хто вже проходив цей процес? Які нюанси треба врахувати, щоб не помилитися у виборі закладу?
epter Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Re: Правильне влаштовування людини в будинок пристарілих

Повідомлення Yaiti » 03 липня 2024, 16:56

Ми нещодавно теж мали такий досвід з моєю тіткою. Перш за все, важливо звернути увагу на репутацію закладу. Поспілкуйтеся з персоналом, подивіться умови проживання, харчування та медичний догляд. Обов'язково запитайте про дозвілля для мешканців. Наші родичі дуже задоволені своїм будинком пристарілих.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення epter » 03 липня 2024, 16:56

Ми вже почали обирати декілька варіантів, але досі не можемо визначитися. Ще мене цікавить, які документи треба підготувати для оформлення? І чи є якісь особливі вимоги? Дуже хочеться все зробити правильно, щоб не було ніяких проблем при заселенні.
epter Офлайн

Добре орієнтуюся

Подякували: 1 раз.

Повідомлення Yaiti » 03 липня 2024, 16:57

epter написав:Ми вже почали обирати декілька варіантів, але досі не можемо визначитися. Ще мене цікавить, які документи треба підготувати для оформлення? І чи є якісь особливі вимоги? Дуже хочеться все зробити правильно, щоб не було ніяких проблем при заселенні.

Можу порекомендувати подивитися інформацію про правильне влаштовування людини в будинок пристарілих https://ridnyj-dim.com.ua/yak-vlashtuva ... v-ukrayini на сторінці компанії Батьківський затишок. Вони в цій галузі дуже давно і все знають. Якщо шукаєте перевірену часом компанію, раджу вам її!

Що стосується документів, то для приватних будинків престарілих зазвичай потрібен паспорт людини, яку оформлюєте, ваш паспорт, медична документація старого (історія хвороби, флюорографія тощо). Державні заклади вимагають більше документів, включаючи ідентифікаційний код, довідку про доходи, пенсійне посвідчення, медичний висновок, а також рішення суду про недієздатність, якщо це необхідно.

Зображення
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повідомлення sfsa » 16 липня 2024, 13:17

Хочу поделиться положительным опытом аренды недвижимости через агентство https://parklane.ua/realty_search/house/sale Благодаря профессионализму сотрудников и отличному сервису, наше пребывание в арендованной квартире было комфортным и приятным.
sfsa Офлайн

Повідомлення xtremeshammy » 28 січня 2025, 02:01

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 06 лютого 2025, 01:06

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 06 квітня 2025, 15:01

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 06 травня 2025, 12:22

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 07 липня 2025, 19:17

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повернутись до Товари/Послуги

Хто зараз онлайн