Yaiti написав:Дякую за пояснення! Тепер я трохи більше розумію, чого очікувати від еротичного масажу. Але залишилося питання, де знайти дійсно професійного масажиста, якого можна довірити цю делікатну справу? Хочу бути впевненим, що отримаю якісний сервіс і не потраплю в незручну ситуацію. Можливо, у когось є конкретні рекомендації або перевірені місця? Дуже не хочеться натрапити на шахраїв або непрофесіоналів. Чекаю ваших порад, куди варто звернутися для такого масажу, щоб все пройшло на найвищому рівні.
Yaiti написав:Привіт усім! У мене є доволі делікатне питання, але сподіваюсь на вашу відвертість і підтримку. Давно хочу спробувати еротичний масаж, але не впевнений, з чого почати і до кого звернутися. Хочу отримати максимальне задоволення і розслаблення, бо відчуваю, що зараз цього дуже не вистачає. Можливо, хтось має досвід у цьому і може поділитися враженнями? Що очікувати від процедури, як це все проходить? Дуже важливо знати, наскільки це професійно і чи варто спробувати взагалі. Буду вдячний за будь-які поради та інформацію!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей