Глобальні оголошення!

Засоби для волосся

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Засоби для волосся

Повідомлення Yaiti » 26 вересня 2022, 19:59

Які використовуєте засоби для догляду за волоссям?
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Засоби для волосся

Повідомлення Анна123 » 27 вересня 2022, 08:57

Я дуже люблю доглядати за своїм волоссям, багато різних засобів пробувала, але більш за все сподобалася косметика La Biosthetique вона відновлює пошкоджене волосся, покращує його якість, розгладжуючи поверхню волосся та полегшуючи розчісування. Чисті рослинні пребіотики зволожують та підвищують еластичність волосся. При регулярному використанні волосся набуває м'якості і здорового блиску.
Анна123 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 0 раз.

Повідомлення Мусся » 26 травня 2024, 15:02

Добрый день. Какими средствами пользуетесь для волос? Так же интересно, где их по вашему мнению лучше покупать?
Мусся Офлайн

Тільки роззираюся

Повідомлення Диадемка » 26 травня 2024, 16:02

А где вы искали, точнее в каких магазинах? Я бы вам порекомендовала интернет-магазин Аврора Стиль. У них много брендовой уходовой косметики за волосами и кожей, вся эффективная косметика для волос https://avrora-style.com.ua/kosmetika-po-uhodu/kosmetika-dlya-volos Я и сама у них беру уход за волосами. У них много классных средств и очень эффективный уход. Нравятся шампуни, бальзамы, ампулы для поврежденных волос, масочки, лосьоны и много другое. Ах, да еще чуть не забыла, всегда пользуйтесь термозащитной, это дополнительная защита ваших волос от внешних воздействующих факторов на волосы. Цены в них приемлемые, и есть все необходимое.
Зображення
Диадемка Офлайн

Привіт, а ось і я!

Повідомлення лимончик » 16 червня 2024, 20:12

Недавно задумался о покупке профессиональной косметики для волос, но совсем не знаю, где лучше всего её заказать. Хочется найти что-то действительно качественное и эффективное, ведь волосы требуют особого ухода. Может, кто-то подскажет проверенные интернет-магазины или бренды?
лимончик Офлайн

Добре орієнтуюся

Діти: донечка

Повідомлення миланочка » 16 червня 2024, 20:25

Хочу поделиться своим недавним открытием - интернет-магазином TOTIS Hair. Это действительно классное место, где можно найти всё, что нужно для профессионального ухода за волосами. Особенно рекомендую обратить внимание на их средства для лечения кожи головы от перхоти . У них огромный выбор продуктов, которые не только борются с перхотью, но и укрепляют волосы, делая их здоровыми и блестящими. Лично я уже давно использую их продукцию и очень доволен результатами.
миланочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Діти: Маленький мальчик

Повідомлення kravecaleksandr » 23 липня 2024, 20:58

Щоб забезпечити здоров'я та красу свого волосся, я завжди вибираю якісні засоби для догляду, і найкращі з них можна знайти на Truffle Shop. Моїм улюбленим засобом є шампунь KayPro Kayproxil для запобігання випадінню волосся. Завивка волосся завжди була для мене важливим аспектом, і тут мені допомагає лосьйон NOOK MOVIMENTO. Він не містить аміаку і забезпечує м'які, зволожені та блискучі локони. Truffle Shop пропонує широкий асортимент професійних засобів для догляду за волоссям, тому ви завжди знайдете те, що потрібно для вашого волосся.
kravecaleksandr Офлайн

Добре орієнтуюся

Діти: Анна

Повідомлення xtremeshammy » 25 січня 2025, 20:14

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 03 лютого 2025, 18:57

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 03 квітня 2025, 21:19

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Далі

Повернутись до Суцільні балачки