Глобальні оголошення!

Мене дратує

Модератор: Галина

Re: МЕНЕ ДРАТУЄ

Повідомлення Marta » 11 грудня 2010, 01:58

yulya_sun написав:а мене дратує коли мій чоловік грає в мовчанку...типу-обідився... :mad: без коментарів, бо як почну писати форум знов поломається:)

)))) Юля, розумію, в нас трошки інакше- як чоловік типу обідився чи не хоче говорити- він просто закриває очі.
Типу "чик-чирик-я в доміку"!))))))))
Marta Офлайн

Повідомлення Перлинка » 11 грудня 2010, 11:36

як чоловік типу обідився чи не хоче говорити- він просто закриває очі.

Марта,але хоч добре ,що то певно не на довго,бо не може ж він весь день чи два з закритими очима ходити :zybu: .Бо знаю буває люди гніваються і по кілька днів і тижнями .
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення yultsya » 11 грудня 2010, 12:31

Перлинка написав:
як чоловік типу обідився чи не хоче говорити- він просто закриває очі.

Марта,але хоч добре ,що то певно не на довго,бо не може ж він весь день чи два з закритими очима ходити :zybu: .Бо знаю буває люди гніваються і по кілька днів і тижнями .

О, так, Перлинко, можете до списку своїх знайомих,що гніваються тижнями внести ще мого чоловіка ;-)
Зображення
yultsya Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 248 раз.
Подякували: 180 раз.
Діти: Вероніка 2010 р.н.
Валерія 2014

Повідомлення yultsya » 11 грудня 2010, 12:34

Marta написав:
yulya_sun написав:а мене дратує коли мій чоловік грає в мовчанку...типу-обідився... :mad: без коментарів, бо як почну писати форум знов поломається:)

)))) Юля, розумію, в нас трошки інакше- як чоловік типу обідився чи не хоче говорити- він просто закриває очі.

У нас Марто теж є такий "домик" - комп"ютер, з якого його годинами не витягнеш...Шкода тільки,що очі не закриває :)
Зображення
yultsya Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 248 раз.
Подякували: 180 раз.
Діти: Вероніка 2010 р.н.
Валерія 2014

Повідомлення Marta » 11 грудня 2010, 15:20

Перлинка написав:Марта,але хоч добре ,що то певно не на довго,бо не може ж він весь день чи два з закритими очима ходити :zybu: .Бо знаю буває люди гніваються і по кілька днів і тижнями .

:zybu: Ну, так, він не гнівається, але якщо я хочу обговорити якусь ситуацію, яка нас стосується, послухати, що він скаже, то получається, що я тільки почну говорити- він бац- закриває очі. )))) Всьо, його нема! Типу він спати хоче зразу. А ти гати як об стінку горохом...))))
Відкриває, аж поки я не стихну.)))))

Просто деколи мені краще випустити пар, але це має бути діалог, мені було б краще, якби він кричав навіть, а от це ігнорування ситуації мене бісить, бо я вибухаю зсередини, але приходиться миритись, бо так кожного разу майже.)
Ну, крім дійсно серйозних ситуацій, звичайно.
Marta Офлайн

Повідомлення Перлинка » 12 грудня 2010, 21:54

У мене те ж саме,але очі не закриває,просто морозиться,ніби мене взагалі нема.
мені було б краще, якби він кричав навіть

Але це я тобі скажу чесно,краще ніж якби кричав,бо якби почав кричати ,то наговорив би в запалі зайвого,навіть такого що насправді не думає.Коли йде сварка,то вже обоє без тормозів і не контролюють наскільки образливі речі можуть сказати,тому краще хай мовчить.
Мій хоч рідко,але буває що відгаркується,тільки я на нього не ображаюсь,мені навмаки навіть смішно,як він починає щось образливе говорити.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Nymydora » 12 грудня 2010, 23:38

тут я підтримую Перлинку. Чоловік, коли кричить, часом говорить таке, чого при нормальному стані, напевне, соромився б сказати - відверті дурниці. Часом дійсно, аж смішно, якби не було так сумно. :( А ще, коли на мене кричать, мені зразу хочеться кричати у відповідь. :scare: Які вже тут конструктивні діалоги

Хоча то у мене, мабуть, суб'єктивне, бо я взагалі терпіти не можу, коли хтось кричить :mrgreen:
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Marta » 13 грудня 2010, 00:46

Може й так, може й так....

А так і я не кричу, бо нема того ефекту )), згідна, що в запалі можна наговорити дурниць, це не тільки стосується чоловіків...((
Marta Офлайн

Повідомлення Liza » 24 грудня 2010, 18:22

мене дратує отой колаж із В.Зеленським в рекламі із слоганом "Ленор(/Тайд/чи що там ще...) вибирай - 100 тисяч вигравай".
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення Liza » 24 грудня 2010, 18:23

ой! в першому пості було запропоновано писати, що нас дратує в наших половинах, а в темі ми вже писали не тільки про половин. шо дєлать?
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Поперед.Далі

Повернутись до Внутрішній світ

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей